Dark_Side rakstīja:
Lasu un brīnos, kādā kaktu kantorī tad Tu esi strādājis. Šādas atmazkas ir may be no BALVA/ Baltikums, bet ne jau no citiem.
Bet atbildība- jā - tieši tā kā es minēju, tieši tā arī tā izpaužas. Protams, juridiski korekti to noformulējot
Arī no BAN, vecīt, arī no BAN... visi šie stāsti ir no paša prakses ar BAN, tāpēc arī izvēlējos ar viņiem nestrādāt vispār, lai nav klientu priekšā jāsarkst ...
plus vēl, kāpēc BAN tik spītīgi iecērtas, pēc 3 gadu vecuma mašīnas atsaka dot dīlerim, ja klients vēlas un tāme ir normāla? Vienkārši iestājas pozā uz atrunu - jums nepienākas.
Un vēl - ja BAN ir tik ļoti labs, kāpēc viņi neļauj klientam pa taisno braukt uz servisu pēc negadījuma, bet ir obligāti jāatrāda viņiem? BAN un Baltikums ir vienīgie, kas neļauj.
Nu, nav BAN laba kompānija. Vai arī mums abiem ir ļoti atšķirīga izpratne par kvalitatīvu apdrošināšanu, kas neizbrīna, spriežot pēc tava spiediena uz lētumu... starp citu, to nesaku tikai es, to saka vairums brokeru... nu, vismaz tie, kurus es pazīstu.
Bet par atbildību runājot, OK, tu saki, ka maksātu tos 100000 tūkstošus par bentliju, ja būtu aizmirsis octu noformēt. Taviem vārdiem ir arī kāds segums vai tu tagad plāties? Tobiš, vai tev ir šobrīd tie 100 tūkstoši, ko samaksāt, ja kaut ko salaidīsi dēlī?