KASKO - IF, Balta vai BTA

opelis Reģ.: 03.10.2005

Pienācis laiks atjaunot KASKO savam auto. Patreiz ir līgums ar BTA, bet jauno piedāvājumu viņi man iedeva ne tik labu, kā iepriekšējo - gan pašrisks parādījies, gan prēmija lielāka, neskatoties uz to, ka auto dārgāks nepaliek. Tāpēc pieķēros un uztaisīju konkursu. Lētākais bija BAN, cena par simts EUR mazāka kā finālistiem, bet tika nolikts malā sliktās slavas dēļ, tas pats liktenis arī Baltikumam. Atlasi izgāja trīs - IF , Balta un BTA. Piedāvājumi atškiras tikai niansēs. Viens ir nedaudz lētāks. Kāda pieredze ar šīm kompānijām?

 
1 2 3
Bolzens Reģ.: 27.12.2006
1 1 Atbildēt

Pēdējos četrus gadus polisi caur brokeri pērku Baltā. Ir nācies tikai vienreiz saskarties ar Kasko gadījumu. Viss noritēja gludi, bet piekrītu, ka dēļ šī notikuma varētu polises cena uz nākošo periodu pieaugt, par to mani brīdināja arī brokeris.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Šis tomēr visprātīgākais,- ja akurāt nav tā, ka savureiz katra kapeika svarīga,tad "savs" brokeris pa lielam atrisinās jebko.

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
2 1 Atbildēt

Mans jau gadu braukā bez Kasko,sapratu kad nav jēga maksāt itkā ne par ko,no tā arī nav nekādu bonusu.Dzērumā nebraukāju,agresīvs arī neesmu un tie franči arī nevienam nav vajadzīgi,var pat durvis neslēgt ciet.Tiem kam auto līzingā saprotams kad Kasko ir obligāts,nekur nespruksi bet savādāk nav jēgas.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Daļa taisnības ir.Vienīgi ja kādam stikls pusotru štuku un priekšas bumpers trīsarpus ar visiem tajā esošajiem meesliem, nu tad tomēr viela pārdomām.

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
1 1 Atbildēt

Bet tev taču ir octa,ko tu vēl gribi?Nē,nu ja ti pipelē braukā pa savu ābeļdārzu tad jau ir cita lieta,tad vajag kasko un vienalga tu beigās būsi mīnusos.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 1 Atbildēt

ja kādam tāds auto, tad tādam būtu jābūt spējīgam at uzturēt. Ja nespēj, tad tāds ir puskoka lēcējs, grib izskatīties bagātāks, nekā patiesībā ir.

650 Reģ.: 25.01.2017
4 0 Atbildēt

Uz ko Tu velc un kāds te kam ir sakars ar puskoku un nespēju vai bagātību? Cik maksā 1gab kruīzkontroles radars, kuri 2gab atrodas priekšējā bamperī? Šodien pilna pasaule brauc gan ar tiem, gan ar stiklojumu, kas maksā krietnus simtus.Kur ir indivīda "vaina", ja tam auto ir tāda komplektācija un tādu lietotu detaļu nedabūsi principā? Cik vispār maksā vējstikls ar datu projekcijas opciju? Ar ko tas atšķiras? Parastais/alternatīvais tā vietā der? Lietotu varēs dabūt,ja nenoskaidrots objekts tajā kādu akmeni iemetīs ??

Pats tas auto arī kko maksā- te kāds ir tik "bagāts", ka var atļauties ar to riskēt? Kad te visādi pderi jums driš ausī, ka foolijā atslēgu tīt un, pie spices izkāpjot, to vēl sev dsā dziļi jāiebāž- tad neckapc runa ir citāda.Ja uzlec briedis, bomži nolauž spoguļus vai mahimas stāvvietā TP iebrauc sānos un aizbrauc prom- tur arī nav jēgas no kasko? Kad/ja tagd pēkšņi jāpsisās ar oponenta oktas pārstāviem un vel "jāpierāda" ,ka pats neesi pdars? Nav arī jēga no brokera, kurš kaut ko izdara tavā vietā? Galvenais ir citam citu apdrirst.Kas ar 2k vērtu brauc tam neko i na-uj nevajg,cits lunis ar savu 10k visu var, bet neko negrib, vēl kāds lohs ar 25k un tas vairs neko nespēj,uttt.Katram tūliņ kaut ko piemeklēsim pēc nopelniem.

Man pa lielam ir pie d- kamēr atnāk kārtējoreiz kasinsh un uzbrauc ka te kāds parunā par "netēmu"".Es sākumā vnk uzjautāju par videoreģistratora problēmu- kas ir šodien aktualitāte gan kasko gan oktas sakarā.Bet skaidrs, ka par to te viedokļu nav un nebūs.Tapc ka 9/10 vispār nesaprot, par ko tur runa.

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
0 0 Atbildēt

Kad pirku Fabiju 2008.gadā,ja nemaldos pirmais kasko bija 350 Ls+tā bija dāvana no Karlo Motors.Pēcāk tā summa bija mazāka,6 gadus ne reizi neizmantoju Kasko.Paņemsim vidējo,250 eur x 6 gadi=1500 eur.Man liekas kad Fēniksā to summu varētu dubultot ja ne trīskaršot jeb arī padirst,как карта ляжет.Tad Pežulis 500 eur pa dirsu,vēl egle 170 eur,nu gan stop,pietiks.

jjjj Reģ.: 13.04.2018
0 0 Atbildēt

Katru gadu veicu Kasko cenu aptauju un katru gadu palieku pie BAN. Interesanti, ka par vienu un to pašu autiņu, ar vienādu pašrisku un identiskiem visiem citiem nosacījumiem, atkarībā no apdrošināšanas sabiedrības, mana autiņa KASKO cena atšķiras 5-6 reizes!!! Dārgais gals ir BTA, IF, Balta, u.t.t., kas prasa 2000-2500 eur (iespējams, ka tas skaitļu valodā vienkārši nozīmē "Atšujies!") un otrs gals ir BAN - 400 EUR! Un nevienu neinteresē, ka braucu 2-4 nedēļas gadā.

Ir bijusi tikai viena kasko izmaksa - braucot uz prāmi mazliet ieplēsu pakaļējā bufera plastmasu. BANs ātri un bez problēmām pārskaitīja manam dīlerim prasītos 500 eur

loveaudi Reģ.: 24.09.2019
0 0 Atbildēt

Šogad braucam ar BTA, bet nākamgad izskatās ka pāriesim uz Baltu, piedāvāja šogad jau labāku cenu, bet bija jau noformēta apdrošināšana BTA.

1 2 3
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti