Nav labāk uzvirpot/izfrēzēt jaunu? Vai kopumā sarežģīta detaļa?
Ja kas, industriālā plastmasa ir mans maizesdarbs
Nav labāk uzvirpot/izfrēzēt jaunu? Vai kopumā sarežģīta detaļa?
Ja kas, industriālā plastmasa ir mans maizesdarbs
Vajadzētu apskatīties kas tā ir par plastmasu. Ja ABS vai PP, tad normālā veidā viņu sakausē izmantojot karstā gaisa lodāmuru. Sietu šajā gadījumā izmanto metāla un iekausē pašā plastmasā. Labi ir, ja pa rokai ir tāda paša tipa plastmasas gabals vai stienītis, ko izmantot kā pildmateriālu. No manas pieredzes līmēšana atbildīgām detaļām nestrādā. Ir dzirdēts par brīnumiem ar dihloretāna līmi, bet praksē nav gadījies izmantot.
cenuklubā ir jābūt spec līmes priekš hard plastic, kur maza tuubinja, jo dārgāka jo labāk- es reiz kko līmēju un salipa ok, nez vai viena plika piekausēšana pat ar sietu tur ko palīdzēs
Kausēšana palīdz labāk par līmēšanu. Ir kausēti ar sietu gan auto lukturu stiprinājumi, gan bamperi, pat rotaļlietas. Un slodzes šiem izstrādājumiem ir ievērojamas.
Ir pieejama arī plastmasas "metināšana" - plastmasasmetinasana.lv/metinasana/
Bet kamoon, bildi grūti ir ielikt ar bojāto detaļu?
Paldies visiem.
Pa lielam šito plastmasu salīmēt ir grūti, turklāt maza tā detaļa + ir liela slodze.
Rezultāts, izvirpoja man to detaļu no alumīnija un viss strādā
Kur var ļoti stipri salīmēt plastmasas detaļu?
Ir plastamas detaļa, kurai nolūza izbīdījums ar vītni, kur to var ļoti stipri salimēt? Es pat domāju, ka virsu jaliem mazs stiklšķiedras siets utt