- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
GB12 rakstīja: Tā jau nav izvirtība un es jau sen esmu rakstījis, ka būtu tikai normāli, ja šāda lieta segumā būtu... tikai iedomājieties, cik tas izmaksātu apdrošinātājiem (lasi - OCTA pircējiem), ņemot vērā gadījumu skaitu.
Beļģ , OCTA 200+eur šodien pret 69eur gadu atpakaļ , ir ''viss kārtībā'' ,ja??? Ka neaizrijās tie ''zaudējumu'' cietēji ojbannie :0 \
GB12 rakstīja: Tā visa ir lirika. Kuram lai tas, izņemot tevi pašu, interesētu? Ja tu kādam apskādētu mašīnu, tevi baigi kratītu, ka cietušajam nav, ar ko braukt un tu uzreiz mestos ar kaklu pa galvu gādāt cietušajam pārvietošanās līdzekli? Un jā, auto aizvietošanu var iekļaut KASKO polisē. If pat dod uz visu remonta laiku.
Kuram, lai tas, izņemot tevi pašu, interesētu, ja tev kāds māju nodedzinātu? Apdirsinātāja loģika...
TDIOTS rakstīja: protams uzņēmumam ar ~7auto , no kuriem viens paberzāja kkādu ''nabadziņu'' izraisot ~111,12eur izmaksu... rezultatā visai kompanijai nokrita bonofācijwafele un uzrāva OCTU kosmosā . Otrs gadījums , manam pārvaldniekam-bija ~32eur gada , tagad~40eur kvartalā... pirms tam ~25+ gadi bez avārijām??!! Īsāk , notiek kāšana un apsipiens , katrs mēģina nogrābt kur tik vien iespējams . Vienk. riebj tā demagoķiskā iršana par ''milzu zaudējumiem'' P.S. Kad es atrēķinu amortizāciju saviem pamatlīdzekļiem , arī milzīgi ciešu''zaudējumus'' , a citādi par dzīvi nesūdzos , ar gelikopteriem uz Lapmežciemu gan nesanāk lidināties -tik lielu zaudējumu man nau.
Dur mani kaut zemē iekšā, bet neticu... ja ar cilvēku viss ir kārtībā, nu, nevar pieaugt tik traki OCTAs cena... nevar... Tu jau gan vari atsūtīt abas polises - gan veco, gan jauno, tad esmu gatavs tev atvainoties. lai nu kā, ikdienā ar to visu strādājot, salīdzinot ar pagājušo gadu, cenas pamatā ir cēlušās dubultā, 3x ir ļoooooti retos gadījumos. Kādiem 15-20% tas pieaugums ir mazāks par 2 reizēm. Pēdējā pusgada laikā ir bijuši 2 gadījumi, kad OCTA kļūst mazliet lētāka kā pirms gada. A par demagoģisko iršanu - pārskati ir publiski pieejami, pats vari apskatīties, kas kur tiek tērēts un no kā tie zaudējumi rodas.