Lūgums

StudentsJ Reģ.: 22.04.2018

Sveiki, foruma lietotāji!

Ir pienācis tas periods, kad studenti atkal uzbāžas ar savām aptaujām un tieši tāpēc arī es aicinu Jūs piedalīties aptaujā!

Mērķis ir noskaidrot sabiedrības vēlmes, viedokli un paradumus attiecībā uz mazumtirdzniecības veikalu tīkliem un kā tie uztur komunikāciju ar patērētājiem Latvijā, galvenokārt, tieši par Rimi.

Aptauja ir anonīma un iegūtie dati tiks izmantoti tikai apkopotā veidā. Aptaujas aizpildīšana aizņems no 7 līdz 10 minūtēm.

Esošie dati tiks izmantoti diplomdarba izstrādāšanai. Zemāk links uz aptauju.

goo.gl/forms/lxOKig7IVSKPGx1p2

Zinu, ka šis ir auto forums, bet ceru uz jūsu atsaucību un laipnību!

 
Nortel Reģ.: 16.03.2007
6 1 Atbildēt

Kur problēma vērsties pie Rimi administrācijas ar oficiālu lūgumu palīdzēt diplomdarba izstrādē un atļaut intervēt cilvēkus uz vietas Rimi. Statistika būtu abpusēji derīga, varētu vēl Rimi paņemt kā oficiālu konsultantu diplomdarbā.

Bet nē, ies kā visi mūsdienu studenti, pa mazākās pretestības ceļu, piržot dīvānā un trekterējot aliņus gaidīs kamēr visu izdarīs lohi un softs.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Man, piemēram, ir pieņemami izpildīt šadu anketu brīdī, kad sanākt nīkt pie datora - darba specifikas dēļ tādi brīži ir ik palaikam. Bet ja mani kāds mēģinās kavēt iepērkoties, var būt drošs, ka atbildi nesaņems.

ak Reģ.: 13.01.2003
1 0 Atbildēt

Mani , piemēram, besī, kad veikals uztur komunikāciju ar savām īsziņām, un e-pastiem.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti