auto caurumu tepe

Borgore Reģ.: 28.10.2017

Sveiciens.

Kādi ieteikumi, kā uz sezonu aizlāpīt rūsas izēstu robu pie ritošās daļas arkas? metināšana ir plānā, bet ne uz ziemu, toties daži ieteica pameklēt kādu tepi ar ko labi var aizdarīt ciet robu. Sākumā izteicās par "makgaiveru", kas ir vairāk kā izolene, bet tāda kā plastalīnam līdzīga tepe, kas vienlaikus ne tikai nosedz, bet aizpilda robu? pagūglējot šķietami tuvu vēlmēm būtu kas šāds - www.automotoshop.lv/epoksida-lime-kite-tepe-epoxy-steel-fixschwester , bet vēl kādi varianti, kurus var veikalos klātienē nopirkt, nevis jāpasūta?

 
Casio Reģ.: 24.12.2015
1 1 Atbildēt
msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

Ja jau metināšana ir plānā, tad priekš kam pūlēties tur kaut ko aizmālēt?

sirga Reģ.: 29.10.2002
0 1 Atbildēt

ta jaiziet?

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

1) sasteigt metināšanas darbus

2) uzpunktot caurumam pa virsu kaut kādu lāpu; diez vai apskates rūķītis drīkst ielikt divnieku par piemetinātu bet nenokrāsotu bleķi.

Borgore Reģ.: 28.10.2017
0 0 Atbildēt

par TA nebija doma, bet par to, lai ziemas sezona neturpina ēst robu tālāk; metināšanu ātrāk nevar plānot

paldies par radex ieteikumu, palūkošu

Casio Reģ.: 24.12.2015
0 0 Atbildēt

Robu ēdīs tālāk, kamēr neizņems rūsas perēkli no metāla. Ar to Radex remonta komplekti - uzmaisi to divkomponentu masu, apsmērē notīrītā cauruma malas, pielipina stikla šķiedras lupatu (pirms tam piegriez vajadzīgo izmēru - griežas diezgan sūdīgi, vajag labas šķēres, jo tie pavedieni ļoti slīd) un tad ar atlikušo uzmaisīto masu nosmērē visu to ielāpu, lai izmirkst. Pēc tam slīpējas kā plastmasa. Jāstrādā ātri (5-7 min max, pirms sāk sacietēt uzmaisītā masa). Tam radexam ir arī tāda pudelīte - rust stop, runā, ka labāka neesot. Mēhāniski jānotīra rūsa cik vien iespējams, līdz spīdīgam metālam, tad ar to rust stopu, lai nožūst un paliek lillavs (vēlams siltumā un sausumā), tad to stikla šķiedru pa virsu, pēc tam špaktelēt, gruntēt, krāsot, obligāti lakot, vaskot. Ja tā ir arka, tad no iekšpuses arī cik vien var izpucēt, izsmērēt ar ruststopu un nopūst ar kādu gumijveidīgu naftas produktu, lai aizsargā uz ziemu no sāls, mitruma un ledus, kas pamatīgi čakarē arkas. Aizmugurējās arkās vajadzētu saliet kādu pretrūsu, pats to neesmu darījis, bet prikols esot tāds, ka tās arkas no iekšpuses izrūsējot, jo kondensāts tur krājas.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti