Nafta caur Latviju

viencexperc Reģ.: 13.02.2017

Maz kas zin, jo par to neviens nerunā, bet Baltkrievi grib atteikties no Krievu naftas. Jau ir sarunājuši ar Venecuēlu,bet neviens viņiem negrib piegādāt.

Runāts tika arī ar Latviju, bet kā mēs zinām - Lembergs, Latrostrans daļēji pieder Krieviem, tāpēc tie ir pret.

Tā ka tāda ir tā politika - labāk lai stāv tukši vadi, nekā nepirks Krievu naftu.

 
Chankaishi Reģ.: 11.07.2007
0 0 Atbildēt

Ir naftas produktu vads no Vikjebskas naftas paarstraades ruupniicas liidz Ventspilij. Tas gan naftai neder. Tik un taa buutu jaataisa jauns vads. Baltkrievija shai lietaa vairaak ieintereseeta sadarboties ar Lietuvu - tuvaak.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Loģiski, ka neviens negrib piegādāt. Atbalsts Venecuēlas naftas biznesam ir nostāšanās pret ASV.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Jūs vispār sekojat kas notiek pasaulē? venecuēlā ir krīze visās sfērās, kāda nafta Baltkrievijai!? Un šito dziesmiņu par iespējamo LV ostu izmantošanu BLR intereses es jau dzirdu jau kādu 1/4 gadsimta

Nezinu kāpēc tas tiek ik pa laikam uzjundīts, bet tās ir visas pasakas.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tās nav gluži pasakas, bet vēlamais Višegradas bloka attīstības virziens. Veids, kā paglābties no islamizācijas, vienlaikus nenokļūstot Krievijas valdījumā.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Kkur esi aizmaldījies - Baltkrievija, Latvija, Višegrada

Poļi ar amerikāņiem plāno būvēt sašķidrinātās gāzes termināļus ar domu to importēt no ASV, lai nebūtu atkarīgi no RU. Tas ir reāli, bet nafta no Venucuēlas priekš BLR un vēl piepīt Višegradu!!! Tās ir pasakas, jo vēlreiz Tev pavēstu - Venuceēlā ir pamatīga krīze un Višegradas valstīm nav nekādas licenzes vai koprojekti uz naftas ieguvi Venecuēlā. Tādi ir Krievijai un Ķīnai, kas sponsorē Maduro un pretim saņem nākotnes naftas ieguves laukus.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Kārtējais zombijs.

Krievija nav nekāda lielvalsts. Tā plātās un mēģina pa lēto nopirkt visādus Maduro.

Bet Venecuēla ar BY var sadarboties arī bez krievu atbalsta.

Reiz jau Maduro bija BY.

Tagad ir krīze. Bt vel nesen nebija. Un es neticu, ka lai Venecuēla kaut kam piegādātu naftu, tai vajadzētu prasīt atļauju amerikāņiem ( nemaz nerunājot par atpalikušo banānu republiku).

Krievija ir atpalikusi banānu valsts, kura pēc ķiseļovTv viedokļa ir kruta superdzeržava, bet praktiski - maina savus sūda ieročus pret palmu eļļu ( kurai nav nekādas vērtības, jo tā viegli iegūstama un kaitīga veselībai)

lenta.ru/news/2018/02/15/oil/

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Ne tuvu neesmu aizmaldījies - Višegradas valstis ļoti labi apzinās, ka ir nepieciešams spēcīgāks veidojums par viņu četrotni, lai aizstāvētu savas intereses. Ukraina/Baltkrievija noteikti ir tās, kas varētu būt šī jaunā veidojuma kodols kopā ar Višegradas valstīm, bet Baltija (ar jautājumu par Igauniju un viņu draudzību ar Skandināviju), Rumānija un Bulgārija noteikti ir šāda bloka izveides interešu sfēra. Ja paskatās, kas notiek ārpus mūsu Junker/Soros-propagandas mediju telpas, tad šobrīd izskatās, ka Austrija no "vecās Eiropas" arī varētu pievienoties šim blokam. Rezutlātā tavi apgalvojumi (kas ir patiesi), ir mazliet skatāmi citā rakursā. Višegradu interesē Baltkrievijas enerģētiskās neatkarības un Baltija tranzīta stiprināšana - bet sadarbība ar ASV un attiecīgi viņu sašķidrinātā gāze ir tā, ko nepieciešams attīstīt. Un tieši attiecību ar ASV dēļ nav iespējams izmantot Venecuēlas krīzi un pirkt no viņiem naftu.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Neviens jau nesaka, ka nevar sadarboties. Esmu lasījis par BLR celtniekiem, kas tur brauc celt viņiem skolas slimnīcas, bet velreiz Tev saku - šobrīd no valsts bēg tūkstošiem pasu iedzīvotāju glabdamies no bada, bezdarba. Kur tu šeit redzi kkādu perspektīvu, ka Venucuela saks apgādat Višegradu ar naftu? Tās ir pasakas, tur nemaz nav vērts muti dzesēt.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tiešām nesaproti, ka krīze ir tieši tādēļ, ka no vieņiem naftu nepērk? Tā būtu perspektīva, jo krīzes dēļ jo īpaši Venecuēlai ir nepieciešama naftas nauda.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 0 Atbildēt

www.quora.com/Why-is-Venezuela-which-has-the-largest-reserves-of-crude-oil-in-the-world-the-9th-largest-producer

Even though Venezuela has the largest reserves it is not actually the best quality of crude oil. That crude oil is primarily heavy oil, which means that it is more costly to extract and also more difficult to process in a refinery. The middle eastern oil, primarily Saudi Arabian oil is light and sweet (it means with less impurities). Hence a refinery that can process middle eastern oil will not be able to process Venezuelan oil but the vice-versa case is possible. Therefore, the demand for this oil is less as compared to middle eastern oil. Given the high cost of extraction, the hydrocarbon policies of Venezuela have to be even more generous than elsewhere to make economic sense for international oil companies to operate in the country.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Kuras ir tās višegradas valstis?

Vai domātas - Baltijas?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Esi gan experts, nenoliedzami ...

en.wikipedia.org/wiki/Visegr%C3%A1d_Group

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Jūs ievērojāt, ka to Višegradas valstu kopējais NKP ir 1.9 triljoni USD.

Vairāk kā Krievijai.

Un budžets arī ir lielāks kā Krievijai.

Krievijai:

253.9 miljardi,

Višegradai - 275 miljardi.

Cik naftas un gāzes ir višegradas valstīm?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Višegradas valstīm ir Augšsilēzijas ogļu baseins (https://en.wikipedia.org/wiki/Upper_Silesian_Coal_Basin) un ievērojami slānekļa gāzes krājumi, kuri pateicoties savas valsts nodevēja un eirokomunisma cēlāja Tuska rīcībai, gan vēl netiek apgūti (https://visegradpost.com/en/2018/03/29/what-happened-to-polish-shale-gas/). Tādēl, pseidoeksperta kungs, ir vērts padomāt, ka ir izdevies nezināt tik "sīku" vienību pasaules politikā, kā Višegradas bloku. Vēl pie viņu veikuma nevajag aizmirst spēju jau tagad atklāti nostāties pret migrantiem un Sorosu.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti