Man būtu grūti pamatot plānu pirkt ārzemēs. Gemis milzīgs un jēgas nekādas, jo tur arī tin.
1. Nekādas. Priekškam viņiem tas? Viņi tak eatbild. Sūtīs bildes, stāstus un tu pats piekritīsi, ka auto kvalitatīvs.
2. Dārgāk, jo LV fonu veido notīti tie paši auto. Attiecīgi nenotītie (ja atrodi) spiesti cenu piemērot tītajiem. LV netītos gan arī uzreiz pēc cenas var atpazīt;
auto pasūtīšana no ārzemēm
Sveiciens.
Interesē viedokļi no tiem, kuri ir veikuši auto pasūtījumus no ārzemēm. Respektīvi pasūta pie kādas firmas, lai sameklē konkrētu autiņu un atgādā uz mūsu tēvzemi topošajam īpašniekam. Es būtu kā potenciālais pircējs jeb tas, kurš ar pasūtīto autiņu gribētu braukt.
1. cik liela garantija, ka iepircēji kvalitatīvi notestē autiņu, apgalvojot ka viss ir čotka?
2. kādas realitātē ir cenu atšķirības, piemēram, ja Latvijā pērku lietotu autiņu pa 4000 eirām, tad Vācijā tāds izmaksā?
3. kas vēl būtisks, lai es kā jaunais īpašnieks reģistrētu autiņu pirmo reizi uz Latvijas autoceļiem?
tas, ka labāk pašam braukt un skatīties, jā, ok, bet ir konkrēti jautājumi, ja sūta ar starpnieku.