Vispār jau nē... Redzi, ir divas lietas - dzelžu spējas, un programmatūras spējas. MS1 un MS2 ir tikai 2 aizdedzes un 2 sprauslu izejas - tas ir knapi pietiekami četriem katliem, un par maz lai normāli darbinātu ko vairāk - jā, var, protams, bet es zinu no personīgās pieredzes ka bik ir starpība tajā, kurā brīdī sprauslas tiek atvērtas - var, protams, izmantot kaut kādas papildus plates, bet tās var nākt ar saviem gļukiem - piemēram, ir lasīts gadījums, kādus 10 gadus atpakaļ, par gļukainām platēm, kas tika lietotas lai MS2 savienotu ar audī 20v turbiķiem, kam vajadzēja darbināt piecas spoles, un kuras varēja pūtiena apogejā sākt mētāt momentu...
Par programmatūru - es nezinu kā ir tagad, dažus gadus atpakaļ man Gints salīdzināja VEMS ar MS - VEMSim nepieciešamās funkcijas lēni, bet tomēr pakāpeniski tiek pieliktas, pieprasītākās vispirms - tikmēr MS, vismaz tolaik, viņa vārdiem, programmatūru kodēja trīs cilvēki, bez motorsporta pieredzes, un, kā šis izteicās, inženieri ar šādu pieredzi izbanoja no foruma par pārāk stipru kritiku... :D Nosauca arī konkrētu kāsi - brīvgaitas regulācija, kur algoritms pēc bremzēšanas ar motoru brīvgaitas apgriezienos nākamajā reizē var izraisīt motora noģībšanu. Gan jau šāda veida problēmu dēļ viņam savulaik stiliņā no paraksta pazuda uzraksts MegaSquirt, tb viņš tos ir pārstājis likt un regulēt - kāpēc čakarēties ar bloku, kuram paliks kaut kādi kāši?
Savādāk pēdējajai rindai varētu piekrist.