Jābrauc garākā braucienā vai kāds izmantojis?

loveaudi Reģ.: 24.09.2019

Jābrauc garākā braucienā ar bērniem, vai kāds ir izmantojis kādu no šiem 220.lv/lv/tv-un-sadzives-tehnika/ledusskapji-un-saldetavas/auto-ledusskapji

Vai kuru ieteiksiet labāk iegādāties? Vietas bagāžnieka it kā ir daudz

 
Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Mašīnā neesmu izmantojis, bet izmantoju vasarā kempingā dzīvojot teltī, tikai piespraustu pie 220. Ir ok.

Jāņem lielāks, jo mazajos pat normālu pudeli nevar ielikt.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
3 0 Atbildēt

Esmu izmantojis un izmantoju regulāri. Darba specifika prasa braukt pie klientiem Baltijā ar svaigās pārtikas paraugiem (t' 2-6 'C), nu jau vairākus gadus lietoju Mobicol auto ledusskapi, kas auto - pie piepīpētāja, bet birojā (mājās) - no rozetes

Pieredze - kad ārā karsti, ieslēdzu to iepriekšējā vakarā uz nakti, tad no rīta ielieku produktus braucu ar auto - un pilnīgi nekādu problēmu - auto nodrošina pietiekamu jaudu dzesēšanai. Ja tas nav darīts, tad jēgas tādam auto ledusskapim teju nekādas, nejaudā tas neko atdzesēt, diemžēl. Respektīvi, atdzesējam ilgāku laika posmu ne karstumā, tālāk ledusskapis tikai UZTUR vēlamo temperatūru.

jaaanis Reģ.: 29.06.2004
0 0 Atbildēt

Nezinu kādi ir tie, kas pa 500eur, bet pārsvarā auto ledusskapji nodrošina tikai temperatūras uzturēšanu. Karstā vasarā ilgākiem braucieniem parasti ielieku klāt arī kādu aukstuma elementu.

Man personīgi ir tāds kāds nav 220.lv, pirku par ~100eur, ir iespēja pieslēgt gan pie 12v, gan 220v, kā arī ir iespēja pārslēgt uz sildīšanas režīmu.

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
2 0 Atbildēt

tie pa 500 ir ar kompressoru. uztur vajadzīgo T jebkurā vidē un laikā. savukārt lētie ir uz siltummaiņa elementa bāzes. ļoti neefektīvi. ja lieto kopā ar iepriekš sasaldētiem aukstuma elementiem, dienu var izvilkt, visādi citādi nauda vējā.

iciks Reģ.: 29.05.2013
1 0 Atbildēt

Radinieki savulaik man uzdāvināja kādu mahimā it kā pirktu (noteikti ne baisi dārgu). +/- spaiņa izmērā. Darbojas no piepīpētāja ligzdas.

Aukstumu uztur normāli. Ja jāved saldēti produkti 3h, var mazliet atkust, bet parasti iemetu klāt kādu aukstuma elementu (saldētu pudeli parasti) un ir OK.

Ja Tev tas tāds neregulārs pasākums, nez vai ir vērts tērēties. Drīzāk padomā par tādu lietu, ko liksi iekšā. Kādam izmēram jābūt. Pirmajā brīdī liekas, ka problēmu nekādu, bet kad sāc likt mantas, tad ir Lego - to tā, to šādi, ak, te centimetra trūkst, hm, liksim otrādi.

jjjj Reģ.: 13.04.2018
0 0 Atbildēt

Kad braucu uz Norvēģiju ķert zivis, ar kempera esošo saldētavu ir par maz. Tādās reizēs ņemu līdzi vēl papildus DOMETIC ledusskapi (vai var saukt arī par salētavu), kurai var ērti uzstādīt jebkuru temperatūru līdz pat mīnus 18 grādiem. Tātad, var ērti vest mājās sasaldētās zivis. Ja vajag, var arī uzstādīt +2 līdz +5 grādus un izmantot kā papildus parastu ledusskapi. Pirku kādreiz par apm. 500 Ls. Jā, dārgs, bet ir ar kompresoru, kā normāls ledusskapis (nevis aukstuma kaste). Temperatūru notur precīzi. Un, interesanti, ja kādreiz atstāju pieslēgtu vieglajā mašīnā uz nakti pie piesmēķētāja (tāda, pie kura paliek spriegums pie izslēgtas aizdedzes), ne reizi autiņa akumulātors pa nakti netika nosēdināts. Ja pirksiet - iesaku uzreiz lielāku (>=25l). Ja jau pērkat, tad pērkat normāla izmēra.

hacis2 Reģ.: 31.10.2017
0 0 Atbildēt

pēdējos gadus atvalinajuma braucienos izmantojam. ir ļoti ok, ņemot vērā ka saulē salonā nebraucot ir kā saunā. vismaz aliņš vēss un jogurti nesaiet sviestā, sviests neiztek pa bagāznieku. var piepalīdzēt ar sasaldētiem elementiem, bet tas uz pusdienu dienu palīdz. Ja aķis ok, tad karstā laikā uz pāris stundām stāvvietā var atstāt ieslēgtu. man ir tas verķis ir ļoti atmaksājies. pirku sēņukā pa ~50 naudām, nekāds smalkais bet savu funkciju pilda. skaties lai rokturis ir kārtīgs, piekraujot ir smags.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti