Volvo V70 II, 2007. gads, led gabarīti.

Daavisons Reģ.: 15.04.2020

Sveiki visiem! Nesen kļuvu pirmo reizi mūžā par Volvo īpašnieku. Viss super, viss patīk, ja salīdzina ar tām mašīnām, kuras bijušas, taču ir viena problēma.

Aizmugurē, kreisajā(šofera) pusē nedeg led gabarīts, es gan tikai nesen pamanīju, ka tāds viņam vispār ir jo sanāk, ka katrai fārai ir 2 parastās gabarītlampiņas+led.

Jautājums, vai ir iespēja nomainīt tikai to led virteni ar četrām lampiņām, vai jāmeklē jauns lukturis? Servisā, pateica ka jauns lukturis vajadzīgs. Paldies jau iepriekš.

 
kontradmiral Reģ.: 07.12.2004
0 1 Atbildēt

Gan jau kāds elektriķis var mēģināt pačakarēties. Man Chysleram pagriezienam, kas spogulī, samainīja diodes. Tas bij reizes 4 lētāk nekā pirkt visu lampu

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Maizliet dīvaini, LED pats par sevi strādā 20+ gadu un tad paliek tikai blāvāks, drīzāk ka nelaime bija saistītajā elektronikā, un protams ja runa ir par kaut kadu "led strip" tipa izstrādājumu skaidrs ka tad vienkāršoti ari var teikt ka aizvietoja "LEDus".

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 2 Atbildēt

Un autoram - jauns lukturis toč nav vajadzīgs ja vien nav daudz liekas naudas, nav nekā vienkāršāka ka tikt ar lediem galā.

Daavisons Reģ.: 15.04.2020
0 0 Atbildēt

Paldies par atbildēm! Varbūt kādam ir kāda elektriķa kontakti, kas spētu nomainīt tos ledus? Nav steidzami, tomēr pašam nepatīk, ka mašīna pēc invalīda izskatās.

murx Reģ.: 15.04.2016
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Un autoram - jauns lukturis toč nav vajadzīgs ja vien nav daudz liekas naudas, nav nekā vienkāršāka ka tikt ar lediem galā.

Nedzīvo ilūzijās. Led mūžs knapi "davelk" līdz kvēldiega spuldzēm, spilgtums zūd vismaz 20% pirmā gada laikā.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Tad par kādiem led tu runā, jo visu dzīvi esmu bijis saistūts ar elektroniku, LeD diodes ir pedējā lieta ar kuru jelkad ir kadas problēmas, taja skaitā gaismas atdeve, noteikti vēl varu atrast no vecas elektronikas atlodētas diodes kas būs 20+ vecas, ta ka tas jau savuz 10 gadus nav lietotas, tad drosi vispār spīdēs tapat ka tadas pat jaunas.

Tās kuras izmanto lieljaudas lukturos, nu taādas es ar panēmu šogad no ķīniešiem, paskatīsimies, varbūt tās mēdz stipri ātrāk "izdegt", bet nu to tad pēc gada. Bet tad atkal aizmugures lukturis tu tādas neatradīsi !

Philips maināmo krāsu diodes gan teļukam 10+, gan nu jau gadi 5 arī E27 lampiņām - nav redzamu problēmu joprojam

harm Reģ.: 21.11.2006
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Maizliet dīvaini, LED pats par sevi strādā 20+ gadu un tad paliek tikai blāvāks, drīzāk ka nelaime bija saistītajā elektronikā, un protams ja runa ir par kaut kadu "led strip" tipa izstrādājumu skaidrs ka tad vienkāršoti ari var teikt ka aizvietoja "LEDus".

Kia pēc 5 gadiem vidējais bremžu lukturis daļa vairs nedeg, izskatās, kā smaids bez zobiem....

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Ja ar lodāmuru uz esi uz tu iesaku izjaukt, es par diodēm to pavisam nopietni, neticu ka diode izgājusi no ierindas, vienai daļai to bremžu lukturu tur tās nemaz nav diodes ja nu kas !

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti