Aplikācija, lai izsekotu cilvēkus, ļaus arī noteikt cilvēku loku, ja būs saslimšana ar COVID19

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Arī Latvijā top rīki uzraudzībai caur telefonu. Kā ar privātumu? (+ VIDEO) iauto.lv/tehnologijas/internets-aplikacijas/34482-ari-latvija-top-riki-uzraudzibai-caur-telefonu-ka-ar-privatumu-video

 
1 2 3
darklight Reģ.: 29.10.2013
6 0 Atbildēt

Man arī kādreiz patika diskutēt par reliģiju. Ar briedumu iestāšanos sapratu, ka to darīt ir bezjēdzīgi un pat stulbi, jo ticīgam cilvēkam tu tāpat nepierādīsi, ka viņa pārliecība nav pareiza; labākajā gadījumā viņam būs tevis žēl, sliktākajā tu viņu nokaitināsi. Katram savs. Neredzu neko sliktu tajā, ka kāds savu dzīves jēgu atrod reliģijā, ja tas viņam palīdz būt labākam cilvēkam. Un pie baptistiem, cik ir būts, vispār ir tīri forši. Bībele ir diezgan interesanta grāmata, jāsaprot taču, ka lielākā daļa no tur rakstītā ir jāuztver simboliski. Es neesmu kristietis un ideja par dieva dēlu, kas augšāmcēlies, man šķiet visai dīvaina (lai gan ticu, ka tāds Jēzus ir dzīvojis), tomēr domāju, ka kādiem augstākiem kosmosa likumiem ir jābūt. Kā jau msh augstāk rakstīja: liekas diezgan neticami, ka pakratot kasti ar pulksteņa detaļām ir sanācis pulkstenis. Vēl neticamāk man šķiet, ka šis pulkstenis jau krietnu laiku turpina darboties un pat negrasās stāties. Bet ko nu par to lauzīt galvu - tāpat kā baktērija nespēj pat apzināties cilvēku, kurā dzīvo, tāpat mēs nespējam izprast šo likumu darbību, kur nu vēl ieraudzīt un saprast Dieva esamību, ja vispār kas līdzīgs pastāv. Bet jebkura lūgšana, jebkurš rituāls jebkurā reliģijā ir mēģinājums sakustināt šīs enerģijas. Iespējams, ka kādam arī izdodas.

Miers ar Jums! Esmu runājis.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

"ticīgam cilvēkam tu tāpat nepierādīsi, ka viņa pārliecība nav pareiza; labākajā gadījumā viņam būs tevis žēl, sliktākajā tu viņu nokaitināsi"

Tas darbojas arī otrā virzienā, man pat šķiet, ka daudz izteiktāk. Paskaties kaut uz šeit esošajiem karojošajiem ateistiem. Reku, viens pat paģērē, ka zinātnieks Ņūtons esot uz vecumu nojūdzies (tas nekas, ka minētais zinātnieks neba jau vecumā sāka ticēt Dievam). Kopumā jau tām diskusijām nebūtu ne vainas, arī man agrāk patika padiskutēt par šīm tēmām, bet, tieši tāpat kā tev, ar laiku nāca apgaismība, ka tas ir bezjēdzīgi. Nebūtu jau it kā mērķis otru pusi pārliecināt, bet visai smieklīgi ir tas, ka viena puse otru sauc par idiotu, balstoties uz novecojušiem, realitātei neatbilstošiem, stereotipainiem un aizspriedumainiem argumentiem...

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Kā tu zini ka ticēja vai neticēja dievam, tak pamēģini Nacistiskajā Vācijā pateikt Hitler kaputt un būtu tas pats ķeceris.

Un to ka uz vecumu sāk palikt "garīgi" arī tagad ir daudz piemēru, tas pats Danilāns, Apinis un citi doktori ai kā sāp.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Hmmm, dīvains arguments, lai neteiktu vairāk. Tikpat labi es arī varētu apgalvot, ka tu īstenībā tici, tikai kaut kādu sev vien zināmu iemeslu dēļ baidies atklāt un uzdodies par ateistu. Bet iesaku pašam tad palasīt par Ņūtonu, tad sapratīsi, vai ticēja vai tikai izlikās... varbūt sapratīsi.

Bet varbūt tas, ka uz vecumu sāk palikt "garīgi", tieši otrādi, ir kāda brieduma vai gudrības pazīme? Un kas tad ir tie, kas jaunībā sāk kļūt garīgi? Un te jau mēs nerunājam par ārstiem, bet par zinātniekiem, kas pēta procesus dabā.

Starp citu, kurai kategorijai tu pieskaiti mūsu pašu V.Kaščejevu? Viņš arī tic Dieva esamībai. Vecs vai stulbs, tavuprāt?

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

viencexperc rakstīja: Dievam

Jā, bet kuram un kādam? Tu neatradīsi daudz kristiešu [to kas tic, nevis ir "kulturālie kristieši"] kas ticētu astroloģijai vai ekstrasensiem...

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

viencexperc rakstīja: Man pie di*sas tie visi fanātiķi. Es sāku diskutēt, ja cilvēki savas samazgas sāk liet, un zombēt mazus bērnus. Iauto nav tāvieta, kur mazi bērni, bet pēc lasītā augšā, kur neizglītoti cilvēki piesauc savus iedomu tēlus ar mērķi aģitēt citus, sāku oponēt. Lai tie, ar nestabilām psihēm, padomā, nevis uzklausa tikai vienu, zombiju viedokli.

vēl vairak man npatīk vēl viena lieta, kad vieni fanātiķi un sektanti, sāk apdi*st citus tādus pašus. Kristieši ar musulmaņiem, kristieši ar "sektantiem" lai gan pasi vēl lielāki sektanti.

Un runajot par ASV, vajag atgādināt, ka ASV ir daudz reliģijas. Vienā kalifornijas štatā ir ap 200 reliģijām. Tur savu reliģiju var izdomāt pats. Kaut vai Makaronu dievu. Un neviens viņus nesauks par sektantiem.

Jā, ASV tagad varētu būt daudz reliģiju, un tāpēc arī ASV sāk bremzēt un buksēt. Bet pirms divsimts gadiem bija tikai viena - un tāpēc arī ASV spēja izaugt par pasaules varenāko valsti kas ir pārtikusi valsts, nevis ļaunuma impērija.

Vidējā rindkopa parāda ka tu esi tikai dirsējs kurš neiedziļinās un neko neņem nopietni. Paņem pastudē kristietību, pats, nevis balsties uz tādu pašu "lasījis neesmu bet viedoklis ir" dirsēju viedokli kā pašam - un tad pastudē islamu - arī paliksi par fanātiķi kurš nodirsīs islamu. Man, piemēram, patīk tas variants ar Pat Condell - neticīgu britu, aktieris laikam bijis - viņš kādus 15 gadus jūtubē publicē monologus par kaut kādām saistošām tēmām - vecajos viģikos šis mēdza kritizēt katoļu baznīcas liekulību un pedofīlijas skandālus - pēdējos 10 gadus gan viņš pa lielam tikai par islamu runā; redzams ka ir pastudējis Vari papētīt foršu lapu www.politicalislam.com/ ; kā jau redzi pēc nosaukuma, tas večuks koncentrējas uz to, kas nemusulmaņiem ir svarīgs.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
3 0 Atbildēt

Tā ir ar vājiem, domātnespējīgiem un pastulbiem cilvēkiem, ka izlasot kādu grāmatu vai rakstu, uzreiz to pārņem.

Es esmu lasījis Bībeli, bet par kristieti nepaliku, es lasīju K.Marksa un Engelsa darbus, un par komunistu nepaliku, es lasīju Main kapmf, un par lielāku nacistu nepaliku. Es gribu izlasīt arī Korānu, bet nelasu nevis tāpēc, ka baidos, ka kļūšu musulmanis, jo visādi pamuļķi domā, ka tā būs, bet gan tāpēc, ka tas Korāns ir tā pati Bībele, ar tādu pašu marasmu. Bet Bībeles lasīšana, man kā gudram cilvēkam, bija grūts pārbaudījums. Jo es nevarēju saprast - to padošanās stilu un pašus tekstus - tos rakstīja bērns, garīgi slims, turklāt, sadists. Jūtos, it kā lasītu kaut kāda sērijveida slepkavas dienasgrāmatu.

Bet Korāns principā tas pats.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 0 Atbildēt

kampf... drukas kļūda.

Bet atkārtošos. Varbūt 2000 gadus atpakaļ tā bija diža gudrība ( jo tā laika gudrinieks bij mūsdienu vidēja vidusskolnieka līmenī, bet ja runājam par zināšanu bāzi, tad domāju, ka mūsu 5 klasnieks zin vairāk), un tajā laikā likās normāla tāda cietsirdība, jo vājās medicīnas dēļ, cilvēku vidējais dzīves ilgums bija daudz mazāks, un bērni ( no mūsdienu viedokļa) ne tikai noziedziniekus ar akmeņiem mētāja, bet pat gāja karos, dzemdēja un precējās. Bet mūsdienās, saviem bērniem gan es neļautu studēt bībeli.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Neaizmirsti ka ar korānu vien būs par maz, jo islams = korāns + muhameds. Bet kad stāsti ka korāns satur "tādu pašu marasmu kā bībele" - sameklē jūtubē Acts 17 apologetics; viena daļa no tā kanāla viģikiem ir par visādiem korāna un muhameda marazmiem - tā kā David Wood ir kristietis, pieņemsim ka šis kristietības kāšus slēpj un noklusē - tad nu paņem sameklē kādu no pieminētajiem islama marazmiem arī kristietībā

Pieņemot ka esi slinks, iemetīšu tev dažus viģikus

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Jaunava Marija jau ir kristietības marasmu marasms.

V. Artavs jau precīzi pantoja:

Tagad citi «avju gani»

Cenšas pārliecināt mani,

Stāstot, ka caur dieva brūti

Jēzus tonakt dzimis kūtī.

Ja nu Jāzeps tikai spētu,

Viņš tiem laikam atbildētu: —

Bērns, kas bija normāls svarā,

Neradās no svētā gara.

Nejauciet šai lietā dievu,

Neblamējiet mūs ar sievu!

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Kanibaals rakstīja: 》bez svētības tu aizbraucot uz 500m attālo veikalu tajā veikalā izšķaidīsi alus pudeli un atpakaļceļā aptīsies ap koku...

Nu tad beidzot pieleca kāpēc Golfs ir drošs auto vajag tik nolūgties. Vot tas man reāli besī reliģiskajos, ka tie ir ciniski divkoši ka var izlūgties sev labumu uz cita rēķina. Ne ar ko neatškiras no buršanās un "ļaunas acs" uzlikšanas tikai var sev melot ka es jau neko. Neceri tas nestrādā. Bet jāsāk atkal tirgot indulgences, būtu noiets.

Pastāsti sīkāk, kā tas izpaužas - izlūgties labumu uz cita rēķina?

Par to "golfs ir tik drošs, vajag tik nolūgties" - lūgties nav slikti, bet es tieši to maz daru, ja sanāk, tad drīzāk pateicības lūgšanas pēcāk. Pieņemot ka tu domā avāriju drošību - tas jau būs vairāk atkarīgs no tā, vai tavs mūžs pēc Dieva plāna ir beidzies, vai vēl nē. Nu un jā, vai tā sarkanā četrkantainā kaste uz četriem riteņiem tajā plānā ietilpst, vai vēl nē Bet nē, es to parasti izjūtu citādos veidos. Teiksim, dažu gadu senā pagātnē dažas reizes gadījās garāžā atklāt ka esmu bijis par mata tiesu no palikšanas uz ceļa - vislabāk atmiņā palika atgadījums dažus gadus atpakaļ; astoņpadsmitajā novembrī aizvedu čomu un viņa kursabiedru uz dižo pilsētu uz haltūru; dienu iepriekš golfam samainīju eļļas dzesētāja blīvgredzenu, bet sagādātais blīvgredzens izrādījās esam nepareizs, bet bija jāliek tas pats. Aizbraucām, čoms izdarīja kas darāms, pēc tam aizbraucām uz dominu paēst - ejot atpakaļ uz mašīnu, skatos, aizdomīgi pazīstama toņa eļļa zem mašīnas - paskatos, nē, līmenis ir - nu neko, dragājām atpakaļ, nakts, lietus, es mierīgi vienā maikā dragāju - aizvedu čomu mājās, viņa kursabiedru mājās, pats aizbraucu mājās... Pēc pāris dienām aizeju uz garāžu, izvelku mērtaustu, a tur eļļas pile; pa ceļam divi litri eļļas izlieti uz ceļa, vēl bišķi un varētu mest malā un domāt ko darīt un kur nakts laikā uz ceļa izraut eļļu... Ir bijuši arī netehniski, "ceļu satiksmiski" atgadījumi... Ne par velti mana devīze attiecībā uz braukšanu ar mašīnu skan - es cenšos ievērot CSN, bet pārējajām situācijām man ir Tā Kunga žēlastība un divlitrīgs motors, tieši tādā secībā...

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nu jā es ar šad tad izlūdzos , lai var bez degvielas kādu gabalu pabraukt, zin strādā tā lieta un ar tukšu bāku braukāju.

Par to labumu uz citu rēķina es domāju to liekulību uzskatot ka izlasījis vārsmu grāmatu ir kļuvis par labāku cilvēku par citiem. Loģika un empātija ir cilvēka īpašība kas parasti iet kopā ar saprātu, tam nevajag nekādas dižas atklāsmes. Grāmatu lasīšana un citātu deklamēsana pati par sevi gudrāku nedara, pue tam grāmatas raksta kurš nu kurais. Arī bībeli kāds ir sadzejojis un sarakstījis pie tam ar neskaidru motivāciju vai mērķiem un sludinot mūsdienām neatbilstošu morāli.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Mana pēdējā apgaismība - ko tad, ja tas Kungs kaut ko taisīja 6 dienas, bet septītajā nevis atpūtās, bet tas ko viņš taisīja, pārvērtās lielajā sprādzienā un tā nu mēs tapām radīti...

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
2 0 Atbildēt

Kad piedzima mūsu vidējais dēls, viņš 6 dienas taisīja pirmo kaku, un septītajā bija tāds sprādziens, ka neviens pampers nevarēja saturēt.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

Bez šaubām ka kāds, kurš ir vienkārši izlasījis vārsmu grāmatu [(c) tu] un sevi uzskata par labāku cilvēku, ir liekulis, tur tev ir pilnīga taisnība. Tā varbūt kādi kulturālie kristieši dara. Ticīgajiem, pirmkārt, galvenais notikums nav bijis "vārsmu grāmatas izlasīšana" bet Jēzus atrašana; "vārsmu grāmata" tika izlasīta pēc tam - internetā vari atrast daudz liecību par to kā cilvēki kļuvuši ticīgi - otrkārt, viņi neuzskata sevi par labākiem, bet tādi ir, un apkārtējajiem bieži vien tas ir pamanāms. Tas arī bija pirmais, kas mani piesaistīja tam visam - nokļūstot LKSB jaungada nometnē un beidzot ieraugot normālus jauniešus...

Par to "mūsdienām neatbilstošu morāli" tev ir pilnīga taisnība - reku piemēram uzskats ka nogalināt ir slikti nāk no Bībeles... Runājot par morāli - tāds morāles pagrimums kā tagad ne pārāk senos laikos jau ir bijis - mēs šodien atrodamies tur, kur romas impērija pirms diviem tūkstošiem gadu, sava norieta sākumā...

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 1 Atbildēt

>Reku piemēram uzskats ka nogalināt ir slikti nāk no Bībeles...

Tu esi no Mēness nokritis vai kā? Tas ka nogalināt ir slikti nenāk vis no Bībeles, to katrs saprot pats un pat tas neattur izmantot Bībeli, lai nogalinātu, jo neticīgus ir jāizkauj. Vot veģetārisms gan nenāk no bībeles, upurēt un nokaut pēc bībeles gan drīkst. To ka Saule ir dzeltena(vispār jau balta) un debesis zilas var arī uzrakstīt bez Bībeles superpadomiem.

>mēs šodien atrodamies tur, kur romas impērija pirms diviem tūkstošiem gadu, sava norieta sākumā...

Ceri vien. Noriets būs tad ja nāks reliģiskie fanātiķi, tad būsim atpakaļ akmens laikmetā vai kā amīšu kopiena.

>nokļūstot LKSB jaungada nometnē un beidzot ieraugot normālus jauniešus...

Ar pilnām sirdīm un mīlestību Nu nezinu, nezinu kam jānotiek, lai smadzeņu izskaloti jaunieši šķistu normāli.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Kādēļ tik liela nepatika pret uzskatu, ka nogalināt ir slikti? Man lielāku uzticību raisa cilvēks, kurš tic, ka nogalināt ir slikti, neatkarīgi, ko uzskata par avotu, kā tas, kurš sāk apšaubīt šāda uzskata pamatotību un izcelsmi.

Noriets ir bīstami tuvu un to patiešām virza reliģiskie fanātiķi. Ateisti un marksisti. Arī tās ir reliģijas un tās ir šobrīd spēcīgākās un fanātiskākās. Diemžēl ir pat pamanījušās izveidot saprātam nepakļaujošu "aliansi" ar agresīvākās klasiskās reliģijas - islāma fanātiķiem. Vieds, kā marksisti ir pamanījušies apvienot vienotā pūlī pretēju vērtību fanātiķus - karojošos ateistus ar džihādistiem, ir biedējoši unikāls un nebijis eskperiments reliģiju vēsturē.

Jēdziens "normāls" ir relatīvs. Un tev, acīmredzot, par normu ir kļuvis tas destruktīvais un agresībais pūlis, ko šobrīd vislabāk raksturo BLM. Bet es ļoti labi saprotu, kā tie kristīgie "smadzeņu izskalotie jaunieši" var škist normālāki par tām padibenēm, kas veido ielu bandas un māk tikai demolēt citu cilvēku īpašumu, un kuru interešu loks aprobežojas ar tuvākā bamšļa iegādes vietu.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
2 0 Atbildēt

Un kāds tam visam sakars ar dievu?

Es neticu, bet man arī ir daudz visādu sagadīšanos. Jautājums, kā to visu interpretē. Pamuļķis redzot kaut kādu optisku ilūziju, arī domā, ka redz NLO.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Pilnīga taisnība. Bet ja nejaušības ved noteiktā virzienā, un to ir pārāk daudz, ko tad?

Es neatceros, es te pieminēju kā man sanāca nokļūt kristiešu vidū vai nē. Decembrī, piecarpus gadus atpakaļ, man piezvanīja mana māsīca un uzaicināja mani uz LKSB jaungada nometni. Māsīca, ar kuru es sazvanos reizi pāris gados, vai retāk, un kura ir neticīga, un kurai ar to organizāciju bija saskarsme bijusi tikai vienreiz. Vai tu tici nejaušībām?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

>Vai tu tici nejaušībām?

Zinātniski to sauc par cilvēku uztveres defektu, ka atceramies sakritības, kas sakrīt, bet neievērojam sakritības, kas nesakrīt ar vēlamo. Tobiš cilvēks nemāk objektīvi novērtēt sakritības un ir nožēlojami stereotipisks pat ja statistiski ir pretēji. Tas gan nenozīmē ka dzīvē stereotipi nenoder, bet korektus secinājumus gan no tā nevar izdarīt.

Ā tātad tu netici nejaušībām un 10 reizes nejauši uzkrīt cipars tad ar 11 vai 12 reizi noteikti nejauši jāuzkrīt ģerbonim, jo citādi tā vairs nav nejaušība.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Iespējams, ka tev ir taisnība. Bet iespējams, ka nav. Jebkurā gadījumā tavs piedāvātais skaidrojums ir visnotaļ nezinātnisks, jo statistika šajā kontekstā neko nepierāda, tomēr to piesauci tikpat pamoti, kā MSH Bībeli.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Ā,re,reku ir!Strīda karstumā šeit ir palaistas garām svarīgas ziņas.Jā!

2020. gada 27. jūnijs,Londona (CNN): Kenterberijas arhibīskaps un Anglijas baznīcas vadītājs Džastins Velbijs ir teicis, ka baznīcai vajadzētu pārskatīt savu Jēzus attēlojumu kā baltu cilvēku.

edition.cnn.com/2020/06/27/uk/justin-welby-jesus-scli-intl-gbr/?hpt=ob_blogfooterold

ps,- Āmen.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
2 0 Atbildēt

tikai ja nopietni. Kāds viņš baltais? Viņš taču žīds.

Bet žīdus par 100% āriešiem jau nu nevar nosaukt.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu tas jaja,te jāskatās vēl tālāk uz viedokļu dažādību.Jau sen bij skaidrs, ka to "īsto" Viņu tūliņ saradīsies vesels lērums.Tas Krāsu spektrs taču ir bezgalīgs.Es kāreiz par to vakar minēju.

Iespējams vēl,ka daži no Viņiem tiks attēloti kā braucoši ar velosipēdu,citi ar golfu un/vai ar Jauno q5,und utttt.Vēl kāds no Viņiem nēsās sarkanu šlipsi,cits atkal dvieli vai basebola nūju un taa.Kurš nāks ar krustu,kurš bez,citi kritīs ceļos, daži taisīs Kniksi tikai uz 1gab ceļa, un vēl viskautkass te visur Būs..Jā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Te tāds interesants fenomens parādās. US rasu klasifikācijā (t.i. tajā, ko lieto, piemēram, policija, aprakstot aizdomās turamo) baltādainie ir "caucasian", pie kuriem pieder arī žīdi. Protestos piesauktie "whites" velk uz "āriešu" definīciju, žīdus izslēdzot. Bet apdalīti viņi ir kā semīti, kas ir arābu valodu kopiena, kuras divas lielākās grupas ir žīdi un palestīnieši - es pat vairs īsti nesaprotu, vai ir iespējams nebūt "antisemītam", ja semīti ir abas konflikta puses ;)

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Pirms kāda laika Asv taču bij izplatīta datorspēlei līdzīga izklaide.Tumšie spēki identificēja pa trotuāru ejošus zhiidus un,pielavoties no mugurpuses,vienkārši sita tiem pa galvu.Kā tā gadījās, ka cietusī puse neiesniedza nekādu verā ņemamu p-etīciju? Ā, vēl runā, ka atseviški zžidi varot būt arī tumšas miesasbūves.

Vēl ir interesanti- kā var dem krātiskā daudzkrāsu valstī būt Baltais nams.Kas tā pa ujņu?? Un kā var būt tā, ka Velns ir visur attēlots kā Melns??? Piem, reku, RūdolfsB,latviešu pad pasaku stāstnieks.Rasists ņedabitijs,plet.Velniņi viņam,pag, pa shito vēl Parunāsim..

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

tumšie spēki vienmēr asociējas ar ļaunumu. Un to cilvēki izdomāja ne bez iemesla...

650 Reģ.: 25.01.2017
0 2 Atbildēt

Shitas ir, jā.Mums viss sajaucies.Tumsa ar ļaunumu,suudi ar melnumu,kovidārsti ar kovidarasiem uttt.Babītes nov domi reku nookkupējuši Baltie spēki, nav tur neviena čečenijas pārstāvja.Būtu ja otrādi- mēs jau pēc nedeļas siptu uz slokas karjeru dsu mazgāt pa 8joslu skrejceļu.Nevis kā tagd, nakts laikā uz 50km/st pa 2eur uz Asspāzijas muzeju un ar ppi pierē...

wons Reģ.: 26.07.2017
0 0 Atbildēt

Kā ar ceļošanu uz Igauniju, vai uz robežām pārbauda, reģistrē?

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
1 0 Atbildēt

Šķiet, tas uz godaprātu. Tomēr, ja nu pēkšņs reids un datu piefiksēšana? Es šobrīd nebrauktu.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Izspruku atpakaļ vienu dienu pirms slēgšanas, ko tad?

wons Reģ.: 26.07.2017
5 0 Atbildēt

Tad viss bumbās, jo covid jau seko līdzi ko izlems Latvijas valdība katru piektdienu.

anoagask Reģ.: 18.06.2019
1 0 Atbildēt

Un sportistus, mūziķus un aktierus COVID neņem, paraksti papīru ka neesi slims, un nevajag pašizolēties

1 2 3
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti