5 gabali, tas ir tikai sākums hobijam. anglijā viens vecis aizrāvies ar lietotu škodu pirkšanu. laikam 40 jau bija savilcis pagalmā
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
5 gabali, tas ir tikai sākums hobijam. anglijā viens vecis aizrāvies ar lietotu škodu pirkšanu. laikam 40 jau bija savilcis pagalmā
Manuprāt , dažu vecāku auto dizains labāks, nekā jauno. Tas vecais pats CR-V. No škodām, piem škoda yeti. Kantīgais vāģītis daudziem patika un modelis bija populārs, tomēr to pārtrauca ražot.
Tagad t.s. krosoveri visi gandrīz vienādi pēc izskata. Konstruktori galvenokārt cenšas izvērsties priekšējās restes un lukturu dizainā.
Juke?
Nu dizainiski man tagdējais CR-V patīk vislabāk, bet tam vairs manuālās kārbas ar AWD tikpat kā nav un ja ir tad 1.5 bīdelis komplektā ...
Teiksim ja pie mums tirgotu Toyota Venza, tad noteikti ņemtu to ar visu automātu, bet tā kā tie varianti visi tādi ar dievu uz pusēm te bija, tad padomāju ka tā analogs Lexus vēl pagaidīs, nauda citām lietām noderēs ... un noderēja ...
Uz šo es atkal pamazām skatos. Man arī bijuši divi gab. - 2008.gadā un 2015.gadā iegādāti jauni.
Un FR-V - 2007.gadā iegādāta jauna.
FR-V pārdevu "perekupam" par kapeikām. Mazs nobraukums, bet izrūsējis bija OMG.
Abi CR-V bija lieliski auto. Uz jauno skatos gan tikai hibrīdu. Šobrīd pat ir akcija - par atuveni 35 kEUR var dabūt bāgātīgākajā komplektācijā un hibrīdu. Konfekte!
NU es varētu sadzīvot ar hibrīdu, bet ar automātu es nevēlos sadzīvot, bet Hondai nav Mild-hibrīdu .
Precīzāk būtu es nevēlos sadzīvot ar kuru katru automātu, jo caurmērā ar visiem auto ir nobraukti 8-10 gadi pirms tikts no tiem vaļā. Un FR-V ir 10 gadus izturējis, bet pārāk traks vēl nav, kaut arī ir jau problēmas sākušās vietumis.
Iesakiet auto
Lūdzu ieteikumus
1 pieaugušais+ 2 bērnu krēsliņi
Ikdienas braukšana ap 6km katru dienu+ garāki izbrauieni brīvdienās
Pēc iespējas lētāki remonti, detaļas utt.