2 krēsliņus nav problēma ielikt arī yaris, ja vien nav lielie uz atpakaļu liekamie. Protams, minivenā vai lielajā SUV būs ērtāk. Ar ratiem gan universālis ir ērtāk kā hečbeks
Tas, ka parastos paliknīšus var ielikt, par to nešaubos, bet tādus kurus liek atpakļskatu vai tādus kas paredzēti līdz 3 gadiem ar slīpuma regulēšanu gulēšanai, tādi mazauto normāli nav izmantojami.
Tik pat labi var teikt, ka Golfā var iekāpt 10 pieaugušie, bet vai tas ir ērti un adekvāti?
Jā, lielos atpakaļskata krēsli ir pain in the ass. Man golf mk6 variant divi knapi knapi gāja iekšā
Var pirkt pogu un tad piešūti klāt uzvalku. Bet var arī iegādāties krēsliņu, kas piemērots mašīnai
Kādas tad ir kompaktās alternatīvas zīdaiņiem un bērniem līdz 3 gadu vecumam? Uz paliktnīša sēdināt?
Atpakaļskata ir daaaudz drošāki, bet nišas produkts, varbūt 5% tirgus, un visi vienlīdz nejēdzīgi daudz vietas aizņem
Par kādu vecumu Tu runā, kādi 5%? Līdz 1 gada vecumam visi 100% ir jāvedā atmuguriski, citādi krēsliņam nav nekādas nozīmes.
Nē, lielie krēsli līdz 6gadiem arī ir atpakaļskatīgie.
Zīdaiņu krēsliņus varbūt vienīgi 911 vai TT aizmugures ķebļos nevar ielikt
Kā man savulaik viena beibe teica - oi, man tikai mazu, foršu mašīnīti. Kad parādīju, cik Audi A4 unviersāļa bagāžniekā rati vien neaizņem, tad kļuva domīga.
Kad pie bērna tika, tad mājās parādījās lielāks universālis.
Par komentāru zemāk un mazāko krēslu - tie bērnu krēsli ir tādi, kādi ir. Man bija it kā viens no mazākajiem, bet tāpat krietni liels. Tie sīkie jau ir tad, kad bērni ir +/ skolas vecumā.
Allaž var iegādāties arī super duper lielus un drošus. Pazīstamai beibei tāds super duper drošais ir. Esot gan ļoti neērti bērnu sprādzēt, bet toties jo droši. Tik droši, ka nereti izvēlas iet ar kājām iet, ne ar auto braukt (krēsla dēļ). 
Ir ģimenē arī Auris un krēslus ielikt nav nekādu problēmu (ja vien nav minētie milzīgie atmuguriski sēdošie). Un salonā Auris nebūt nav mazs, varu pat pats aiz sevis normāli apsēsties.