Jeep Grand Cherokee 2008 vai 2011

Sintijas Reģ.: 13.03.2021

Labdien! Vēlos iegādāties džipu. Vēlos pirkt Jeep Grand Cherokee 2008 vai 2011 gadu. Ko jūs ieteiktu? Kādas ir problēmas šim auto un kam ir jāpievērš uzmanību ? Paldies jau iepriekš .

 
viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 0 Atbildēt

Šajā portālā tev ieteiks Škodu, VW vai Lada.

Bet ja gribi eksperta viedokli-

Tas ir marasms meklēt auto forumos.

Tas ir LIETOTS auto, un tu NEKAD neuzzināsi viņa defektus un vājās vietas.

Tev ieteiks 11 gada, nopirksi un pisīsies. Bet ja nopirksi neieteikto 08, nebūs nekādu problēmu.

Vai otrādi.

Pērkot lietotu auto, jāskatās konkrētais auto, nevis kaut kādu indivīdu personiskā pieredze ar vienu auto no tūkstošiem.

P.s.

Mazāk šansu neiegrābties - nepirkt pirmo modeli. Piemēram, džipa 5 paaudze uzradās 2011. Respektīvi, tas ir jauns. Ja tam bija kādi defekti, atsauksmi, ap 2012 daudz kas tika uzlabots. Un 2012 jau būs tehniski labāks par 2011... Utt.

Bet tas nav tik būtiski, lai iespringtu.

Pērc to ko gribi, nevis to, ko ieteica Serjoža, kurš tava auto nemaz nebrauks.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Kopā ar Džīpu jāpērk collīgo atslēgu komplekts, jo parastās īsti nederēs. Taču, ja pats neko skrūvēt netaisās, tad tas nav būtiski.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Ja vien Jeep nav tas bez kā nevar iztikt, Chrysler ražojumiem ietu ar līkumu, jo specifiskai vajadzibai tas ir pat samērā labs auto, bet kopsummā, pat licencejot daļas no vāciešiem, Chrysler tās tāpat pamanās uzražot sūdīgas ... pat izturigāka un izcilakā automatiska 8 pakapju kārba kas orģināla ir ZF (8HP) Chrysler izpildījumā ir visvājakais agregāts tirgū ... Tiesa konkretās kārbas paši sāka ražot tikai 2013.gadā

No citas puses lērums citu (pseido amerikāņu) ka piem "korejiešu' Chevrolet lai ari varbut nav tik kaprīzi, tacu dažu konstrukciju idiotisms ir nepārspējams un attiecigi daļu nomaiņā daudz sūdigaka ka tam pašam Chrysler.

Attiecīgi noskatitam auto iesaku paņemt VIN, nočekot kads motors iekšā un kāda kārba, un palasīt forumos un uzmeklēt youtube kādas problēmas mēdz būt ar katru individualu agregatu un auto kopumā. Jo nu ar izsmietiem Chrysler/Jeep produktiem video netrūkst. Vietām protams piesienas pie štruntiem, bet vietām ļoti pat pamatoti....

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti