šodien Holandē sniegs

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
 
darklight Reģ.: 29.10.2013
5 0 Atbildēt

Nemaz ar tik laimīgi viņi tur neizskatījās.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 2 Atbildēt

Kāpēc velosipēdistiem jāliekas traucētiem? "velosezona" pamatā ir labi pārtikušu un slinku ļautiņu izdomājums kuriem citu transporta līdzekļu pieejamības dēļ trūkst vēlmes braukšanai ziemā.

iciks Reģ.: 29.05.2013
2 0 Atbildēt

Protams, protams. Nezin kāpēc es gan pazīstu ļaužus, kam auto pieejams cauru gadu, taču vasarā viņi ar velo vizinās, kurpretī ziemā ne.

Nav tas velosipēds piemērots sniegotai ziemai - nu nav. Var jau stāstīt par īpaši siltām lateksa ūzām un īpašām riepām, bet ja tā pisties, tad jau var apsvērt iespēju dzīvot 5atā vienā istabā - ja jau gribi sūdīgi dzīvot, tad dari to uz pilnu klapi.

msh Reģ.: 16.04.2007
2 0 Atbildēt

Nu bet protams - tu ar savu piemēru apstiprini to ko es saku Man ir vairāki kolēģi, mēreni nodzērušies, mašīnas, protams, viņiem nav - brauc katru darba dienu uz darbu ar līdz kliņķim nopistiem padomju laiku velosipēdiem, vienalga, saule spīd, lietus līst, vai varbūt -10 grādu sals un sniegs. Tavi paziņas ir aprīkoti ar nesalīdzināmi labākiem velosipēdiem kā šie mani kolēģi, bet tos izmantot viņiem traucē mašīnas...

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

Nu tad laikam termins "labi pārticis" mūsu izpratnē stipri atšķiras. Ir arī ļauži, kas manā izpratnē ir nebūt ne tik turīgi un tas velo viņiem ietaupa arī kādu degvielas grasi. Ja reiz būtu tik vienkārši, gan jau brauktu arī ziemā, bet, redz, nebrauc.

Protams, ja skatās uz nodzērušos žūpu fona, viņi visi ir ļoti pārtikuši.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

Kā kanādietis, kas dzīvo Holandē, izskaidro viņu velo infrastruktūru.

www.youtube.com/watch?v=c1l75QqRR48

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Redz es ar pārsvarā iestājos par to ka Rīga vēl joprojām ir stipri neaizbūvēta, un tajā ir reāla vieta pilnīgi no nulles veidotiem velo ceļiem, kur ar vieglajiem un pat gājējiem nav pat tīri dabiski "jāskrienas", taču Rīgā patīk seksot ...

Tagad ar tikko pie Dominas atjaunoja visas tās plastmasa apmales ko ziemā nosķūrēja nahren, bet ceļa slaucīšanu un smilšu savākšanu pirms tam jau nevarēja izdarīt ... utt.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Diemžēl, tas video ir vienpusīgs. Tā ASV suburban kritika vien ir ko vērts. Ja divi amerikāņi, kuru pagalmi blakus, gribētu tikt viens pie otra, tad viņi tur uztaisītu vārtiņus, nevis brauktu lielo gabalu riņķī.

Video izlaiž faktus par kanālos sasviestiem riteņiem, riteņu kaudzēm, no kuru vidus riteni tā īpašniekam izvilkt būtu sasodīti grūti, riteņu zādzībām un faktu, ka riteņbraucēju bojāejas skaita ziņā Eiropā Nīderlande ir otrajā vietā aiz Īrijas.

www.iamexpat.nl/lifestyle/lifestyle-news/netherlands-second-place-cyclist-deaths-europe

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Tas nav nekas unikāls valstīm kurās ir daudz velo, tas pats ir Ķīnā, Japānā + veselas velo-lūžņu utml. pārstrādes vietas - tipa reizēm tur pat ir tāds joks ( pat ASV pats esmu novērojis)- stāv velis vismaz gadu, piesiets pie pārvada margas, jo kāds "nopizdjījis" šķiet ka sēdekli, un protams riepas paliek tukšākas un ar laiku vēl kaut kas pazūd, iespējams pat owneris pazaudējis slēdzenes atslēgu, un beigās municipālajam dienestam tas štrunts "jākniebj nost" un jāved uz "miskasti" ... Francijā, Vācijā tādi tukšām riepām, kaut kas noņemc utt. ar redzēti, jo reāli pilsētas velo novietnes ir problēma (apskrūvē, un man pat pašam ASV pie skolas ir bijis ka tupa tikai pārkniebj bremžu troses - kāpēc -HZ - moš kāda "mīļāko vietu" novietnē aizņēmu ...) + vietām kur nav velo kur bāzt - kādam var arī nepatikt ka pieķēdēts teiksim pie loga restes, vai citas vietas viņa privātīpašumam - nu un tad kad privātīpašniekam iestājas ZB - tad arī "kanāls" var būt "labs risinājums" ...

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

Es Rīgā arī esmu redzējis pieslēgtus velosipēdus kam kaut kā trūkst un var redzēt tas ričuks tur ilgi stāv; niezēja dabūt kādu instrumentu slēdzenes pārvarēšanai un savākt detaļām

Imigrantu pilnajā Peterborough bija diezgan parasti redzēt centrā pie ričuku turētājiem pieslēgtus rāmjus...

anoagask Reģ.: 18.06.2019
2 0 Atbildēt

argumenc - sūc, nāves rēķina uz nobrauktajiem kilometriem. Citādi Persijas līča valstis būtu visdrošākās velosatiksmei, jo nāves=0 (neviens nebrauc, jo pārāk karsts priekš velobraukšanas)

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Narkomāniem pat sniegs ir problēma.

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
2 2 Atbildēt

sniega pavasarī ir laba štelle, mitrums augsnē ilgāk pieejams, neaiztek uzreiz prom, ilgāk uzsūcas

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
1 1 Atbildēt

tagad jau tur tulpes jau pļauj

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti