Sport Tourer 2014

EatTuna Reģ.: 24.09.2021

Sveiki!

Gribēju pavaicāt, varbūt kādam arī līdzīga problēma bijusi un varēs ko ieteikt. Nesen iegādājos Insignia 2014. Braucot pa nelīdzenu ceļu, granti, aizmugurē dzirdami trokšņi. It ķā nekas skaļš, bet kaitinošs, diez vai tā vajadzētu būt, ja viss kārtībā. Servisā probļēmu neatrada, saka, ka viss esot kā jauns. Vienīgi nomainīja amortizatora balstus, kuri pēc laika saplīsa, respektīvi, izdūrās cauri stienis. Sākumā vienam, tagad otram. Trokšņi tāpat nepazuda. Saka, ka nekas nekust, viss ir mainīts. Bet jā. Interesanti, kā var sapļīst tie amīša balsti, ja nebrauc ne pa bezceļiem, ne vēl kādi ticis dragāts.

 
DALJNOBOJS Reģ.: 19.04.2017
2 0 Atbildēt

Stulbs ideja bet Iespējams kaut kas iekritis zem pakaļējā benķa vai bagāžnieka zem spārnu apšuvuma. Manam Citromonam tā bija - no iepriekšējā saimnieka dāvana tika ļoti labs lukturītis.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Šiem modeļiem īstenībā piekare ir diezgan labi veidota lai izturētu sliktākus ceļa apstākļus. Neko darīt, jāņem talkā otrs cilvēks kuram vajadzētu uzmanīgi klausīties no kurienes tās skaņas rodas.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Var sākt ar to ka aplūrēt kas daras ar rezerves ratu/damkrotu (ja ir) vai ar riepas remontkomplekta apskati, man nereti tieši tur mētājas, vai arī izļurinas no vietas kaut kas, un ari pakrīt yz nerva.

EatTuna Reģ.: 24.09.2021
0 1 Atbildēt

Vairāk šķiet kaut kas ar ritošo, tā grabēšana. Vienā angļu forumā bija rakstīts, ka uz pacēlāja neko nevarot manīt, ka beigts kaut kas, bet nolaižot, kad rodas spiediens, rodas kaut kādas kuatības detaļām. Kāds skaidrojums varētu būt ar tiem amortizatora balstiem. Esot bijuši no dārgā gala, bet abi izšāva.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Eksistē daļas ar defektiem arī dārgajā galà, tāpat arī eksistē dizaina kļūdas, un vēl biežāk servisos mēdz ko nepareizi salikt ... Tāpēc par pāragru nāvi daļām nevajadzētu brīnīties, nu ja nu vienīgi konkrētu brandu un daļu serviss licis "tūkstošos" gadījumu un nekas tāds nav novērots.

GK1968 Reģ.: 14.11.2018
0 0 Atbildēt

Kaut kas īsti tai stāstā par atbalstiem neklemmē...

Palūdz, lai tomēr noņem vienu amīti un pārbauda vai nav sīka lufte kādā amortiņa gājiena punktā.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Pēc rakstītā nojaušu, ka jaunie amortizatori izjukuši.

CHEVYBOY Reģ.: 03.10.2018
1 0 Atbildēt

Man ir Astra J 2015. gada. Bija ļoti līdzīga problēma. Braucot pa nelīdzenākiem (salāpītākiem) ceļiem vai grantofku kaut kas grabēja priekšā. Aizvedu uz servisu, teica ka viss čotka.. nomainīja bukses, katram gadījumam, jo bija “panēsātas” un drīzumā tāpat būtu pieteikušās. Beigās tā nebija vaina buksēs, jo turpināja neregulāri pie nelieliem pampakiem, bedrēm grabēt.. beigās pamanīju, ka nedaudz pieturot bremzes pedāli skaņa pazuda…beigās bija kaut kāda blīve starp bremžu klučiem vai kas tamlīdzīgs un tās dēļ viens bremžu klucis sities pret bremžu disku nezinu, kā tas ir realitātē, bet kaut kā tā man centās paskaidrot meistars- bet nu man nav pamata teikt, ka sadirsa, jo ar visu darbu un detaļu samaksāju 12€ Varbūt palīdzēs..

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

Man līdzīgi bija Corsai. Dobji sitieni bedrēs, bet piekarē viss kārtībā. Darīju kā WALA iesaka, - pārkārtoju bagažnieka sānu nodalījumu, kur domkrats, atslēga, ugunsdzēšamais, ar porolonu nofiksēju, un skaņa pazuda kā nebijusi.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti