Raustīšanās pie noteikta ātruma 2021

alexjones Reģ.: 21.11.2021

Labs rīts, Raustīšanās pie noteikta ātruma 2021

Nu jau kādu brīdi ir izteikti parādījusies problēma - ātrumā no 80-100km/h mašīna raustās. Braucot konstanti šajā diapazonā, jūtama pastiprināta vibrācija, dodot grīdā - raustīšanās ir spēcīga (jo lielāka slodze - pret kalnu, pilns bagāžnieks, lielāki apgriezieni, jo vairāk raustās). Raustīšanās izpaužas kā tādi garāki vilcieni, nevis īsa, strauja vibrācija. Ja paātrinās pavisam lēeeenīgi, raustīšanos nejūt, un līdz 80km/h un pēc 100km/h raustīšanās arī nav. Kārba automāts, raustās neatkarīgi no pārnesuma - gan pārslēdzoties drive režīmā, gan konstanti 4-5-6.

Dators klāt ir slēgts vairākkārtīgi, ar rādītājiem viss OK. Ritošajā viss pārbaudīts, savirze uztaisīta, riepas sabalansētas. Vairāki profi ir braukuši, pagaidām populārākā atbilde - tripodos iznējušās bedrītes un tāpēc, jo īpaši dodot grīdā, notiek raustīšanās. Bet 100% garantiju neviens nedod.

Cik saprotu, tie tripodi mainās kopā ar pusass granātu? Arī par cenām man neviens konkrēti nevar pateikt, tikai to, ka tā mērāma vairākos simtos.

Līdz ar ko situācija tāda, ka konkrētas atbildes un nekādas garantijas nav, vienīgi var eksperimentēt un mainīt ar cerību, ka tie vairāki simti eiro netiks izmesti podā.

Varbūt kādam ir konkrētāks skatījums uz to, pie kādas summas varētu nostāties izmaksas un vai tiešām tie tripodi varētu būt galvenie vaininieki? Auto - dīzeļford mondeo 2008.g

 
WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Vēlams pārprogrammēt sevi, tad neraustīsies tik daudz brīžos kad sa-boto iAuto. Vai arī likt mierā iAuto!

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

WALA

kādi minējumi šādiem spamiem? Tīri vai no malas lasītājam liktos normāls topiks Gandrīz jāsāk domāt i kurmis iemeties lai te kāds klikšķinātu...

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Parasti mēģina neuzmanīgam klikšķinātājam iesučīt kādu kreisu linku, vai ar vīrusiem vai citu fufeli, tas jau cits jautājums ...dažiem par laimi pietiek ar klikšķiem ..., tiesa netu tādi aizcūko par kārtu vairāk.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti