Kia

Kia Niro auto tests, atsauksmes un iespaidi 2022 / 2023

GadaAuto Reģ.: 20.09.2014

Jaunais Kia Niro tests no 2022 gada, kāda pieredze?

 
AGRISSTANEVICS Reģ.: 28.05.2018
0 0 Atbildēt

2020 gadā rakstīju par E-Niro. Arī šis pašuzlādes hibrīds turpina veiksmīgo attīstības ceļu. Salona interjers gana kvalitatīvs, ergonomisks, laba vadāmība pateicoties veiksmīgai piekares darbībai. Īpaši izceltā auto C statne arī piedod savu odziņu eksterjeram. Nobraucot ar 1,6l benzīna motoru kombinācijā ar elektromotoru 40km pilsētas/ārpus pilsētas režimā, sanāca 5,3l un 2,1kw. Un šis kupli aprīkotais sanāk par 35t eur.

Janis_R Reģ.: 09.12.2014
0 0 Atbildēt

Kia Niro turpina attīstīties un šogad testam sniegusi modeli ar hibrīdtehnoloģiju. 1,6 litru benzīna dzinējs kombinācijā ar nelielu 42 kW bateriju dod gana dinamisku braukšanu ar pieņemamu degvielas patēriņu. Konkursa testos auto vidēji patērēja 6,3 l/100km. Vasarā, patestējot vairākas dienas dažādos režīmos, sanāca "iebraukt" mazliet zem 5l/100km. Auto ir ietilpīgs, vadītāja sēdpozīcija labi pielāgojama dažādiem braucējiem. Apdares kvalitāte korejiešu ražotājiem jau sen ir sasniegusi pietiekami augstu līmeni, arī Niro tam ir apliecinājums. Mākslīgās ādas apdare izskatījās ļoti labi un esot dabai pilnībā draudzīga. Nav mazsvarīgi laikā, kad rūpes par dabu kļūst arvien nozīmīgāka. Loti patika priekšējā paneļa dizains, kad veiksmīgi vienā veselumā ir apvienots galvenais instrumentu panelis ar info displeju paneļa vidusdaļā. Visas vadības sviras un pogas izvietotas ēri un ir intuitīvas. Joslā noturēšanas režīms darbojās precīzi, bet, uz mazāka un vairāk līkomota ceļa, pie 90 km/h tomēr padevās, tā sacīt "stūrē pats". Uz lielceļa viss bija labi.

Mani apbēdināja fakts, ka Android Auto darbojās tikai ar USB vadu.

IngarsT Reģ.: 27.11.2017
0 0 Atbildēt

Interesants auto gan no vizuālā, gan braukšanas sajūtu aspekta. Vizuālais, protams, ir gaumes lieta, bet nevar noliegt, ka Niro savs unikālais raksturs. Pie stūres un gaitā patīk tas, ka auto atstāj solīda braucamā iespaidu un, kas nav mazsvarīgi, kā hibrīds tas ir ļoti ekonomisks, proti, bez lielas iespringšanas var rēķināties, ka automobilis palīdzēs iekļauties 5-6 litros uz 100 km. Vispār patīkams auto, bet ir dilemma - izvēlēties Niro vai Sportage, jo Sportage ir lielāks un ekonomiskuma ziņā līdzvērtīgs.Par labu Niro turpretī runā cena, jo tas pieejams jau par 28 990 eiro.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti