Insignia, auto nepielec

Geko Reģ.: 06.12.2022

Insignia 2010 sport touret 118kw

Veicot Bremžu pastiprinātāja nomaiņu, tika atvienots aķis, vadības bloks un dažādi kontakti. Saliekot visu atpakaļ un veicot piestartēšanu iedegās lampiņas, kā vajag, bet tālāk klusums, nekas nestartējas un neiedarbojās.

Tika mēģināts vairākkārt pieslēgt dažādus kompjus, bet tie nespēja noteikt neko jo neatpazina auto un nevar neviens īsti pateikt kur ir problēma.

Vai ir te kāds saskāries ar līdzīgu problēmu un kā var atrisināt? auto jau pāris mēnešus stāv nekustīgi.

 
WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

1) - neatpazina auto, tas ko precīzi nozīmē ??? JO tas ka automātiski neatpazīst auto VIN un taml. nav šķērslis lai nolasītu "generic" kļūdas no auto vadibas bloka ! Bez atpazīšanas var arī ar roku iesist VIN, vismaz lielam vairumam diag rīku.

2) ja gadījumā neatbild auto vadibas bloks - tad iziet cauri visiem drošinātājiem un paŗbaudīt vai nav izsisti, un principā vispār šo drošekļu sadaļu pārbaudīt ....

3) pat ja galvenais va'dibas bloks būs mēms, būtu jāvar vimaz redzēt kaut ko no citiem dažādu fīču vadības blokiem, ja vien diagnostikas/OBD ports nav pilnīgi sačakarēts

4) skatīties kas pie velna nav salikts atpakaļ pēc bremžu pastūža nomaiņas, vai varbūt kaut kas nejauši ir samainīts vietām, jo reizi 100 gados autoražotāji izlaiž ko tādu kur var atseviškus konektorus "samainīt vietām", SĶeit 1x BMW to esmu redzējis un 1 x kaut kādam US GM produktam ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Es vēl rūpīgi ieteiktu apskatīt visus konektorus, vai kāds no kontaktiem (adatiņām) nav salocījies - tie jau ar paliek arvien neizturīgāki.

Ja ir, tad var mēģināt uzmanīgi iztaisnot, bet var gadīties, ka jau kaut kas ir neatgriezeniski salaists uz īso.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Kas tas ir "nekas"? Klimats(ventilators) vai vismaz rādio darbojas? Tas aķis nav banāli izlādējies, kamēr bija noņemts? Resnie vadi ap aķi nav nopuvuši? Varbūt tas vadības bloks tupi čipots vai kāds immobilaizers kur passlēpts?

Geko Reģ.: 06.12.2022
0 0 Atbildēt

Auto ir čipots. Tieši startēšanas brīdī klusums nekas nedeg un nedarbojas, bet pirms startēšanas radio un ventilators darbojas.

Aķa vadi tika noņemti un notīrīti.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
2 0 Atbildēt

Tad ved pie čiperiem, lai labo savus kasjakus.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Centrālā atslēga darbojas? Varbūt vajag tupa aizslēgt un atslēgt, ja tas nav izdarīts, lai imobilaizers atslēgtos.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti