Valsts policijas darbs 2022 gadā un tā rezultāti

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Ko pamanījāt?

Kā vērtējat?

 
iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Varbūt ir kādi jautājumi:

Kādi noziegumi 2022. gadā ir samazinājušies vai palielinājušies,

Kādas likumsakarības atklājušās un kas tiek darīts, lai Latvijas iedzīvotāji dzīvotu drošākā vidē?

Preses konferencē Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks kopā ar Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieku Andreju Grišinu, Valsts policijas Galvenās kārtības policijas pārvaldes priekšnieku Andri

Zelli un Valsts policijas Galvenās administratīvās pārvaldes

priekšnieku Normundu Grūbi atskatīsies uz aizvadīto gadu no

policijas un sabiedrības skatu punkta.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 1 Atbildēt

Cerams "dzērāju izcelšana" no satiksmes ir kļuvusi par normu, nevis "pokazuhu" ... bet principā (ja tas viss strādās arī turpmāk) to var labākajā gadijumā nosaukt par "kļūdu labojumu" iepriekšējiem nedarītiem/nepadarītiem darbiem ...

iciks Reģ.: 29.05.2013
1 1 Atbildēt

Runājot par dzērājiem - ja reiz tiek apgalvots, ka viņu ir tik daudz, ka stāvvietās konfiscētajiem auto nav vietas - varbūt šis varētu nozīmēt, ka CSDD izpļakarēto naudu idiotiskajām reklāmām, kas acīmredzot nesekmīgi tiek taisītas jau 30 gadus, varētu tērēt kādiem citiem nolūkiem?

GTD2 Reģ.: 18.10.2004
0 1 Atbildēt

Kaut ,kā nemanu ,ka būtu kaut kāda dezērāju izcelšana no satiksmes. Izceļ apmēram vienādi ,kā vienmēr, pārsvarā tos ,kas sevi kaut kādīgi nodod. Vairāk varbūt stučī viņus ,jo šajā ziņā esam iegājuiši eiropā. Neredzu ,ka kaut ,kas no policistu vai likumdošanas puses tiktu darīts lai šos dzērājus samazinātu uz ielas. Ja domā, ka atņemot 300 eiro vērtos bezapskašu auto būs viss atrisināts tad tā ir aplama doma.

iciks Reģ.: 29.05.2013
1 0 Atbildēt

Jāatzīst, ka nenodrošinot soda neizbēgamību, apkarot lietu neizdosies, bet kā to nodrošināt, ja daļa no tiem pārkāpējiem ir neko nepelnoši, ar svešu auto braucoši un bez papīriem? Tādam jau nav ko īsti atņemt, tā ka šim zaudēt nav ko.

Tādā gadījumā vienīgais, kas nāk prātā, ir kādi katorgas darbi vai publiski miesassodi, bet tas viss šķiet stipri teorētiski un ir skaidrs, ka nekā tāda nebūs.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Par tiem "katorgas darbiem" es jau sen runāju, ka tas varētu būt viens no risinājumiem. Pazīstams čalis pirms kādiem 10 gadiem pusgadu tīrīja kapus pēc tam, kad šamo uzrāva par nelegālas programmatūras lejupielādēšanu un lietošanu. Tikai tad ir pamatīgi jāpiestrādā pie tā, lai radītu jēdzīgas darba vietas, lai no tiem katorgas darbiem sabiedrībai būtu kāds labums, nevis tie deģenerāti tikai atsēdētu...

iciks Reģ.: 29.05.2013
2 0 Atbildēt

Kā stāsta ekonomisti, vergu darbs nekad nav bijis īsti efektīvs un daudz jēdzīgāk to dara tie, kas ir motivēti strādāt. Tā ka vai no šī būs dižs pienesums - iespējams, ne.

Taču ja uz to skatās tīri kā uz sodu, ka varbūt tas vainīgais jutīsies sūdīgi, jo viņam jāslauka laukums, kamēr visi uz viņu skatās - tas jau var būt audzinoši.

Piebilde - te būtu jābūt noteiktam konkrētam laikam - teiksim, nāksi strādāt 2 nedēļas tad, kad pateiksim. Varbūt pateiksim tikai dienu iepriekš. Pie vienas vietas, ka tev tajā laikā komandējums vai kas. Sūdus vārīji - tad nu streb. Atlaidīs? Stulbi tev.

Kad vēl bija aresti, tie jau arī strādāja tā nosacīti. Notiesā, paiet laiks, ieplāno atvaļinājumu un neviens pat nezina, ka esi sēdējis. Cita lieta būtu, ja iesēdinātu uzreiz pēc aizturēšanas - tad tas būtu stipri vien nepatīkamāk.

Protams, tas atkal attiecas uz tiem, kam ir ko zaudēt - kaut vai tas pats darbs.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Vēsture atkārtojas.Kā trešajā, tā arī 2022jā. Jā.

iauto.lv/zinas/1217-cp-prieksnieks-lasa-iauto

boliks Reģ.: 22.03.2004
1 0 Atbildēt
650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tas nekas, pēc remonta uzliksim jaunas Demosezonas riepas- drusku platākas, lai labāk Turās..iespējams, 315/25 R24 priekšā un/vai 275/30 R17 pakakaļā (mazlietotās, no elektromobilizētās SkandiNāvijas).

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Lohi (nodokļu maksātāji) tiks piespiesti samest jaunam Tiguānim, ar visām 360 grādu kamerām un radariem

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Kā arī, Lohi nekad neuzzinās, kādi bij konkrētie apsvērumi, ka cp "iegādājās" šos te hlamus ar visiem tiem paranormālā platuma un pižonu diametra riteņiem.Kuri pilnībā nederīgi ziemai un/vai nobraukšanai no assfalta! Kur nu vēl kādai tur vajāšanai pa ziemas/zemes ceļu- teju jebkurš šitas te rwd "jaunietis" ar pareizi ievingrinātām rokām no tā pusvadāmā suuda aizbēgs na/uj prom.

Un vēl tas, ka ja (JA) reiz uzsvaru liekam uz (vai pieļaujam) vajāšanu- nu tad piepērciet par to pašu Lohu naudu jaunākās paaudzes ķengusitamos un apturiet noziegumu jau pirmajā minūtē pie 33km/h, nevis gaidiet kamēr sanāks izspiest visus 225 !

Kas vispār tā par mauciibu- vesela šoseja ciktursimt km garumā tika apdaraudēta tajā tur ventspils pavalstnieka vajāšanā.Miljoniem mājsaimnieču un lohu ar pusnulles iemaņām tika apdraudēti, lieki kurināts par lohu naudu pirktais bencīns un deldēta valsts manta!

Kas vispār šito te vajāsanas koncepciju izstrādāja un pieļava? Vai LOHI vairs neatceras, kā "mums" savulaik gāja ar speciālās sportarotas BMW lietošanu? Cik no tiem tika (vai cik netika) iznīcināti nemākulīgas rīcības dēļ?

k442 Reģ.: 22.02.2014
0 0 Atbildēt

Nav jau vienīgais gadījums, Liepājā arī CP auto nošķilts (tai vietā ir diezgan ass līkums bruģētai ielai ar ne visai līdzenu segumu):

www.liepajniekiem.lv/zinas/kriminalzinas-negadijumi/foto-un-video-nakti-uz-piektdienu-policijas-auto-tarane-zogu-pulkveza-brieza-iela/

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Viģiks nepietiekami iespaidīgs - es jau gaidīju ka vienkārši menti nolohojās bet mucējs aizmuka, bet izrādās ka mucējs neizvēlējās pareizu ātrumu, un līdz ar viņu - cepists

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Bet nu protttams, ka pa meža ceļu mauc, 90grād līkums jāņem ir uz 90.Ar 255 platuma pussezonas slēpēm...Un nav itin nekādi kaut mazākā mērā apsvērumi jāzin, ja tu kādam dzenies pakaļ vai vnk ātri brauc aiz/kāda.Ne pat tur ka būtu "pareizi" gaismas jālieto,nē,pilnīgi neko.Mauc tik.

Jebkurš Lohs var pārstāvēt jebkuru specdienestu- itin nekas viņam papildus nav jāzin,pat ne sadzīves līmenī ,nē. Pat krievu laikā mentu bobikam bija papildus uzskrūvēts grozāmais prožektors.Bet kur nu šodienas Lohiem tagadējajā ledbāru laikmetā, tie visi lai mauc uz aklo.Vajātāja iemaņām un aprīkojumam jābūt tādam pat, kā vajājamajam Loham, savādāk nebūtu interesanti lasīt.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti