Hamas - Izraēlas - Gazas - Palestīnas karš 2023

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Vēl viens karš ar draudiem izaugt lielāks. Kas un kāpēc? Vai tiešām Izraēlas dienesti nezināja, ja zināja, tad kāpēc ļāva? Kāpēc oficiāli nenosoda Izraēlas veikto masveida Gazas teritorijas apšaudi?

 
1 2 3 4
imzz Reģ.: 27.02.2015
0 1 Atbildēt

Blinkens intensīvi kursē pa Tuvajiem Austrumiem, mēģinot novērst lielu karu.

"Pirms 6 dienām — valsts sekretārs Antonijs J. Blinkens dosies uz Izraēlu, Jordāniju, Kataru, Bahreinu, Saūda Arābiju, Apvienotajiem Arābu Emirātiem un Ēģipti"

Tikai Blinkens pieļāva kļūdu izrunājoties par savu izcelsmi no ebrejiem, jo viņa, laikam, vecvecāki mukuši no pogroma Krievijā. ( faktiski Ukrainā, Krievija šeit minēta varbūt politkorektuma dēļ )

Bet starpnieks nedrīkst radīt iespaidu, ka pieder vienai no pusēm. Un sekas jau bija:

Saūda Arābijas kroņprincis Muhameds bin Salmans licis ASV valsts sekretāram Antonijam Blinkenam stundām gaidīt uz tikšanos un pēc tam viņu satika tikai nākamajā dienā, teikts laikraksta The Washington Post ziņojumā. Tikšanās bija daļa no Blinkena centieniem savākt atbalstu pret Hamas uzbrukumiem Izraēlai.(Pirms 2 dienām )

0pis Reģ.: 16.02.2023
3 0 Atbildēt

Ble, tas S(a)ūda kroņprincis ir "iz grjazi v kņazi" - viņa vectēvs ganīja kamieļus, tad atgadījās Lielā Nafta un faktiski ir tas pats Krievijas stāsts, kad sūdabrāļiem nauda izsit sajēgas paliekas un šie grasās "nosaldēt Gejropu", "dancināt pindosus"  u.c. dullas lietas darīt.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Tā vinš ir. Pret OPEC barigām ļoti derētu kāds reāls naftas aizstājējs par pieejamu cenu. Kas viņus vienā dienā noliktu atpakaļ pie kamieļiem.

Volx Reģ.: 22.11.2018
3 0 Atbildēt

Байден заявил, что удар по больнице Аль-Ахли в секторе Газа нанес не Израиль.

Большие проблемы для ХАМАС.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Vojna xuyjņa, glavnoje maņovri : 18.10.2023...группировка KАМА3 готова освободить всех заложников из числа гражданского населения, если Израиль перестанет наносить авиационные удары по сектору Газа, заявил телеканалу NBC высокопоставленный представитель движения.

По его словам, заложники могут быть освобождены в течение часа при остановке ракетных атак. В то же время в обмен на освобождение находящихся в плену израильских солдат KАМА3 требует отпустить всех палестинцев, которые содержатся в тюрьмах Израиля, отметил представитель группировки. Ura!

0pis Reģ.: 16.02.2023
4 0 Atbildēt

Vai Māris joprojām satraucas par mierīgā Hamasa zaudējumiem Gazā vai pēc ziņas ka pa slimnīcai ir uzkritusi Hamas raķetes palieka tomēr sāk saprast, ka tie zeļļi spēlē lielu, asarainu teijāteri "Joske mums dare pāre!"

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 0 Atbildēt

Protams, ka satraucas. Kopā ar vissatrauktāko Plaestīnas aizstāvi pasaulē - Putinu. 

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 10 Atbildēt

Izraēlas veiktas raķetes trieciens Gazā pa slimnīcu ir kara noziegums.

0pis Reģ.: 16.02.2023
3 0 Atbildēt

iAuto rakstīja: Izraēlas veiktas raķetes trieciens Gazā pa slimnīcu ir kara noziegums.

Vai tās raķetes, kuru Hamas palaida Haifas virzienā un (viena no vairākām izšautajām) kas uzkrita slimnīcai? Tak pilnas ziņas ar šo ziņu. Tiešām skaties tikai Al jazeeru?

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Vispār es arī iepostēja pašu Baidenu par slimnīcas tēmu. Māris acīmredzami ir nonācis Palestīnas teroristu nagos.

0pis Reģ.: 16.02.2023
5 1 Atbildēt

Māris arī neiedomājās, kādiem ir jābūt postījumiem lai būtu Hamas deklarētie 800 upuri. Bildēs slimnīcas ēka nav sagrauta - saprotams, jo Hamas raķetes atlūzas nokrita stāvlaukumā. Kā var tik emocionāli reaģēt uz ziņām, es nesaprotu? Skaidrs, ka jāpārbauda viss ko dzirdam, un jo īpaši Hamas teiktais. Jo tā ir viņu stratēģija - iztaisīties par upuriem, un kā tagad - pat ja paši neplānojot nodarīja postījumus. Un es saprotu, ka tic arābi, bet Rietumu labi paēdušie birģeri tak arī tic teroristu propagandai....Māris mums labs piemērs, diemžēl.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Uzvedums turpinās,plāns pildās. Lohiem/regulārajiem nākas mirst visās/pusēs.

Maris Reģ.: 06.06.2001
0 5 Atbildēt

0pis rakstīja:

iAuto rakstīja: Izraēlas veiktas raķetes trieciens Gazā pa slimnīcu ir kara noziegums.

Vai tās raķetes, kuru Hamas palaida Haifas virzienā un (viena no vairākām izšautajām) kas uzkrita slimnīcai? Tak pilnas ziņas ar šo ziņu. Tiešām skaties tikai Al jazeeru?

Kā ir tagad? Diezgan saprotamā veidā jau atspēkoti Izraēlas armijas meli par raķešu trieciena "neveikšanu" pa slimnīcu gazā. Sākot ar:

1) Gazā nav tādu raķešu, kas var izdarīt tik lielus postījumus. 

2) Trieciena laikā dzirdama tipiskā skaņa atlidošanai

3) No Gazas laistās raķetes tajā laikā tiek likvidētas gaisā ar redzamām detonācijas pazīmēm

4) Gaisā ir nofilmēts Izraēlas armijas iznīcinātās, kurš veic Gazas apšaudi ar 4 raķētēm ap 2 minīšu intervālu

5) It kā, pārķertās Izraēlas dienestu Hamas sarunas, nav ieguvušas apstiprinājumu. Turklāt arābu valodas pratēji atraduši vairākas akcenta un vārdu, teikumu formu nesakritības.

6) Izraēlas armijas runātājs Twitter publicēja info, ka likvidēts Hamas slēpnis, kurš bijis izvietots slimnīcā. Pēc tam ierakstu dzēsa. Un vēl vienam kaut kas tāds paspruka.

7) Ieroču ekspertu analīze par raķetes trajektorijām neredz pamatojumu argumentiem, ka tā ir Hamas šauta raķete.

Un tāds kvazī arguments, kas tas iet kopā ar iepriekšējos gados realizēto Izraēlas teroru pret palestīniešiem. Redzēs, kā mūsdienu sabiedrība tik atklātu kara noziegumu norīs

Maris Reģ.: 06.06.2001
2 1 Atbildēt

Viens no video

Maris Reģ.: 06.06.2001
0 2 Atbildēt

Es domāju, ka vajadzētu vismaz asi nosodīt Izraēlas kara noziegumus kā raķetes triecienu pa slimnīcu Gazā, un to darīt oficiāli valsts līmenī. 

Tas, ka Latvijas amatpersonas bija Hamas uzbrukuma upuru piemiņas brīdi ir pareizi, jo šīs slepkavības ir nosodāmas. Taču neviens nav atcēlis samērīguma principus un kara noziegumu veidi starptautiskajos tiesību aktos ir konkrēti atrunāti - noteikti.

Arābu pasaulei arī var šādas netaisnības priekš beigties pacietība, ASV visu gan saslaucīs, bet vai pasaulei būtu jāmaksā tāda cenas par Izraēlas vēlmi okupēt visas Palestīnas teritorijas.

0pis Reģ.: 16.02.2023
3 0 Atbildēt

Pag, Tu tak zini ka West Bank kurā ir t.s. palestīniešu autonomija, bija zem Jordānijas okupācijas (Jordānija paķēra sev zemi, uz kuras vēl Nāciju Līgas laikos bija paredzēts Izraēlas un Palestīnas valstis). Pēc kariņa ar arābiem Jordānija šīs teriterijas vairs nepārvalda un tur ir Palestīnas pašpārvalde.

Bet Māris stāsta par Izraēlu kas grib okupēt visas Palestīnas teritorijas. Man izskatās, ka bez Izraēlas tie palestīnieši dzīvotu krietni švakāk.

gunbox Reģ.: 23.12.2016
4 0 Atbildēt

Visu cieņu, bet tev pietrūkst kopainas kas ir Hamās. Vai arī tu uzskati, ka ieiet citā valstī ar ieročiem un nogalinot 1400 iedzīvotājus ir kaut kas attaisnojams? Vai arī tev liekas, ka samērīguma principi nosaka, ka Izraēla drīkst nogalināt tikai 1400 uzbrucējus? Nosodīt tu vari līdz vemšanai tieši tādā pašā absurdi tizlā veidā kā nosoda krievijas uzbrukumu jau pusotru gadu esošā butaforija ANO.

Hamās ir saraksts ar teroraktiem, kurš veselu grāmatu aizņemtu, kuros gājuši bojā cilvēki.... tas arī ir kaut kā attaisnojams? 

Un neaizmirsti vienu faktu. Palestīnieši kā arābi ir aiz ausīm pievilkts surogāts. Pasaulē neviens arābs palestīniešus neciena un uztver kā zemāko cilvēku šķiru, ko arī palestīniešu sapratne par islāmismu pierāda. Tas ir kaut kas līdzīgs Latvijā visiem tiem sektantiem, kuri par lielu naudu zombē kristietību, trūkst tikai vēl iezombēt, ka dēļ dieva mirt ir augstākais gods un iedod spridzekli.

Es uzskatu, ka tiešu valsts uzbrukumu citai valstij ir jānosoda ar mazsveida uzbrucēja iznīcināšanu, jo katrs uzbrucēja valsts iedzīvotājs ir līdzvainīgs situācijā, līdzvainīgs ka neko nedarīja, lai uzbrukumu novērstu. It īpaši katrs.

0pis Reģ.: 16.02.2023
3 0 Atbildēt

Cik saprotu, tad Māris ir nosvēries par labu Al jazeera viģikā publicētajam "atspēkojumam". Tev ir tādas tiesības, protams.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
5 0 Atbildēt

Nez, Māris arī notikumiem Ukrainā seko pēc RT neratīva?

Pavisam interesantais - viss garais atspēkojums balstās "trīs vaļos" - 1) HAMAS noliedz Izraēlas versiju, 2)HAMAS ir izraēlas raķetes atliekas, bet viņi tās nevienam nerādīs 3) arābu pasaule Izraēlas versijai netic.

Un, protams, jau atgriežamies pie paša topika nosaukuma. Hamas jau nav nekāda sakara ar tām karadarbībā iesaistītajām valstīm, kas HAMAS organizē un apgādā, vai ne? Tas tīri tāds lokāls konfliktiņš, kur varonīgie apspiestie doņeckieši cīnās pret teroristiskajiem ukraiņu nacistiem. Oi... mazliet vieta sajuka. Bet nu jā - tur ir runa tikai par palestīniešu pašaizsardzību un tam nav nekāda sakara ar Irānu, Ēģipti un Krieviju.

Maris Reģ.: 06.06.2001
1 2 Atbildēt

Par Ukrainu paskaties @iAutolv Telegram kanālu.

Minēju konkrētus 7 argumentus, ir kas grib iedziļināties, ir kas negrib. Patiesībā daudzas lietas ir ļoti vienkārši identificēt. Ja kaut kas izskatās kā suns, uzvedās kā suns un rej kā suns, visticamāk arī ir suns

 🙈🙉🙊

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
4 1 Atbildēt

Tieši tā - ja HAMAS izskatās kā Krievijas apmācīta un Irānas apbruņota teroristu organizācija un uzvedas kā Krievijas apmācīta un Irānas apbruņota teroristu organizācija tad tā visticamāk arī ir Krievijas apmācīta un Irānas apbruņota teroristu organizācija.

Un ja Māris izskatās Krievijas un radikālo islāmistu propagandas apmāts un uzvedas kā Krievijas un radikālo islāmistu propagandas apmāts tad visticamāk arī ir Krievijas un radikālo islāmistu propagandas apmāts.

Maris Reģ.: 06.06.2001
0 0 Atbildēt

Varu izteikt tikai nožēlu tavai spriestspējai, ja tev visi palestīnieši ir Hamas! Tā tas noteikti nav. Hamas uzbrukums mierīgajiem iedzīvotājiem ir terora akts, kas ir krimināli sodāms, tā pat kā attiecīgie Izraēlas armijas noziegumi.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
5 0 Atbildēt

Žēl, ka tu nemāki lasīt. Es visnotaļ izvērsti uzrakstīju, no kā sastāv "palestīnieši", bet kā izskatās, esi sava portāla liesītāju vairuma cienīgs, jo jāizdomā meli, kas ir pretēji manis rakstītajam.

gunbox Reģ.: 23.12.2016
3 0 Atbildēt

Te nu tu iebrauci auzās. Hamās ir paralēles ar putinu. Krievijā ar neviens neko nedara, lai režīmu nonestu. Tieši tā pat absolūti visi palestīnieši ir līdzvainīgi, ka tāds Hamās vispār pastāv. Viņi bērnus tā audzina, lai no viņiem izveidotos terorists. Ne tā pat vien notiek terorakti visā pasaulē, kur aizmigrē kompostrētie jau no bērna kājas.

Visu ko Izraēla ir darījusi vismaz pēdējos 30 gadus, ir tikai sevi aizstāvējusi. Par kādiem noziegumiem ir runa? Tu esi tiešām visu info izpētījis par to it kā uzrauto slimīcu?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

A kā tas iet kopā ar iepriekšējo gadu palestīniešu un viņu sabiedroto teroru un karadarbībām pret Izraēlu? PIemēram, jau nākošajā dienā pēc Izraēlas kā valsts pasludināšanas...

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Kā tas iet kopā ar notikumiem akurāt tieši PIRMS šis te sapņuvalsts dibināšanas? Kuŗš/kuram tur uzbruka un cik (lohus) nokāva?? Kurš/ko bij "okupējis" un ko no kurienes vienkārši izdzina? Kādas (liel)valstis toreiz "piepalīdzēja" visu šo itin mīklaino procesu paātrināt? 

Kur attiecīgie tālaika "vadoņu un iodeologu" citāti, vai tie ARĪ ir tikuši "safabricēti"?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 3 Atbildēt

Nu, tad tinam varbūt vēl vairāk atpakaļ līdz laikam pirms par tās zemes "saimniekiem" kļuva Romas impērija... ai, nē, Babilonas kurā tur 500. gadā p.m.ē. Kas attiecas uz tavu "pirms" - tad jau jāatdod turkiem - galu galā tur saimniekoja osmaņi. Un par to izdzīšanu nevajag dirst - to teritoriju ANO sadalīja gandrīz vienādās daļās  - viena Izraēlai, otra Palestīnai. Vieni valsti izveidoja, otri nē. Un ne jau tāpēc, ka viņiem būtu bijis dikti svarīgi tie 5 vai cik tur procenti, kuri Izraēlai tikai iedalīti vairāk - arābi uzskatīja, ka Izraēla kā valsts nedrīkst pastāvēt vispār un visa teritorija pienākas palestīniešiem.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Precizējot: 

"Un par to izdzīšanu nevajag dirst - to teritoriju ANO sadalīja gandrīz vienādās daļās - viena Izraēlai, otra Palestīnai."

Tieši tā. DIVĀS. Lasiet, kamēr nelabi paliek. DIVĀS. Briti atteicās par no savām - t.i. kristiešu interesēm. Un tas pat varētu būt sākums visām nelaimēm, jo tikai mūsu, rietumnieku, izpratnē tas bija cēls žests - t.i. "mums pietiek un redzam, ka jums vajag vairāk". Arābi to nešaubīgi uztvēra kā uzvaru pār kristiešiem un vājuma izrādīšanu. 

"Vieni valsti izveidoja, otri nē."

Vieniem valsti vajadzēja, otriem nē. Žīdiem nav citas savas valsts. Arābiem tā vienmēr ir bijusi un būs "contested territory", ko vienlīdz sev grib Libāna, Sīrija un Ēģipte. Zem "palestīniešu" (t.i. pavisam nelielas patiešām vietējās kopienas) vārda starptaustiskajā pilitikā ir apkopoti visu šo valstu civilokupanti un kaujinieku grupējumi, kam jau IR savas valstis. Vienīgais, kas tos (un Irānu) vieno - ir kopīgs atlikušais ienaidnieks - Izraēla, ko ir jāiznīcina tāpat, kā ir izdevies iznīcināt kristiešus. Pēc tam varēs atkal dalīt savā starpā, kaut pilnībā iznīcinot patiesos palestīniešus, kuru dzīvība un labklājība tiem nerūp.

Un tiem, kas te piesauc "kara noziegumus" ir jāsāk saprast, ka tādi tie ir tikai rietumu pasaulē. Arābiem svētajā karā piedalās visi - arī sievietes un zīdaiņi - vienalga, kā mocekļi vai kaujinieki. Tādēļ ir tukši runāt par slēpšanos starp civiliedzīvotājiem vai uzbrukumiem civiliedzīvotājiem. Džihadā tādi vispār neeksistē jēdzieniskā līmenī un tur karot nav iespējams pēc rietumu "civilizētās pasaules" noteikumiem. 

www.apollo.lv/7878998/egipte-nepienems-palestiniesu-beglus-no-gazas-joslas - naivā ritumnieka skatījumā tā izskatās pēc nevēlēšanās uzņemt bēgļus. Bet tas ir nekas vairāk kā loģiska "mobilizācija" Gazā - tieši tāpat kā Ukraina neizlaiž kaujaspējīgus vīriešus, arī tur gluži vienkārši izbraukt nedrīkst neviena kaujasspējīga persona - t.i. VISI, ieskaitot zīdaiņus.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Tieši pirms briti nodibināja sapņuvalsti Palestīnu, kurā dažādi arābu klani centās izkaut visus ne-musulmaņus, apsolījums bija aizsargāt tās "multikulturālismu" - t.i. visu palestīnas teritoriju apdzīvojošo kopienu līdzāspastāvēšanu pretēji arābu vēlmei iznīcināt visus savādākos. 

Before the British occupation, Palestine was part of Ottoman Syria. The British army ruled Palestine until a civil administration was established on 1 July 1920. Britain was granted a Mandate for Palestine on 25 April 1920 at the San Remo Conference, and, on 24 July 1922, this mandate was approved by the League of Nations.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Iespējams, pirms britiem Osmāņu impērijā visi sadzīvoja vēl labāk. "Throughout its history, the Ottoman Empire was a place where Jews could live without fear of persecution": Daily Sabah )

Tātad, visu varētu uzdot nokārtot Erdoganam: Palestīnu atkal turkiem ,Izraēla no valsts tiktu reducēta līdz autonomijai un turki pielēnotu arābus.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Ta ko tur uzdot, bez viņa jau tāpat maz kas notiek, un viņš taču pats no savas iniciatīvas "izkārtos" dajebko: www.timesofisrael.com/turkeys-erdogan-says-israels-operations-in-gaza-amounting-to-genocide/

Un kā tas nākas- izraēļi itn draudīgi draudēja, ka šoreiz būšot "citādāk, nekā citureiz" , taču (pēkšņi) "atnāca" misters Bī un ieviesa tā dēvēto "korekciju"- ka šitā nav labi, Dārgie Draugi...

Prottams arī, ka lielai/varenai Valstij pienākas savu robežu turēt vaļā.Var vēl (arī,turpat Pierobežā) tā skaļāk kādu izklaidējošo Muzōnu uzgriezt- tak tie tur kaimiņlohi tāpat jau neuzdrošināsies šito idilli patraucēt.

0pis Reģ.: 16.02.2023
3 0 Atbildēt

Vispār, ja Krievijai rūpētu Palestīna, tā varētu izdalīt šiem pleķi zemes savas autonomijas  dibināšanai. Nekāda naida, nekādu naidīgo žīdu, strādājiet, kopiet zemi un vairojieties. Vovikam arī labi - lielgabalgaļa nākamajiem kariņiem augtu griezdamās, līdz kariņam tie būtu KF Palestīnas federālā apgabala vēlētāji kas lojāli krievu caram, nu gluži kā Čečenijā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 1 Atbildēt

Aha. Es arī par to iedomājos, Krievijai tak iedzīvotājus vajag, Sibīrija joprojām tukša. Sākumam varētu savākt visus "gazānus, gan ebreji būtu priecīgi, gan arābi aplaudētu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
3 0 Atbildēt

Un kā tad bez Grētas. Grēta, atkal Grēta, joprojām Grēta, un vēlreiz Grēta.

Izraēla nosoda Grētu Tūnbergu pēc tam, kad viņa izteica atbalstu palestīniešiem Gazā; "Ikviens, kurš nākotnē jebkādā veidā identificēsies ar Grētu, manuprāt, ir terora atbalstītājs," saka Izraēlas armijas pārstāvis.

www.politico.eu/article/greta-thunberg-calls-global-pro-palestinian-strike-gaza-genocide-israel-slam/

Volx Reģ.: 22.11.2018
3 0 Atbildēt

imzz rakstīja: Un kā tad bez Grētas. Grēta, atkal Grēta, joprojām Grēta, un vēlreiz Grēta.

Izraēla nosoda Grētu Tūnbergu pēc tam, kad viņa izteica atbalstu palestīniešiem Gazā; "Ikviens, kurš nākotnē jebkādā veidā identificēsies ar Grētu, manuprāt, ir terora atbalstītājs," saka Izraēlas armijas pārstāvis.

www.politico.eu/article/greta-thunberg-calls-global-pro-palestinian-strike-gaza-genocide-israel-slam/

Tāda ir kreiso politika, lai arī ko palestīnieši darītu.

Tāpēc pilnīgi loģiski visas kreiso aktivitātes ir līdzīgas. BLM, palestīniešu ārdīšanās uz ielām, Francijas visādi pensiju protestētāji ir no vienas sērijas. 

Kas viņus vieno - viņi tak ir sacēlušiies pret lielo valsts(buržuju) sistēmu. Tāpēc tas ir OK.

0pis Reģ.: 16.02.2023
4 0 Atbildēt

Ironiski tas, ka bez buržujiem šie brīnišķīgie cilvēki sēdēs ar plikām pakaļām, jo efektīvu ekonomiku viņi uzturēt nespēj. Tātad, kamēr apēdīs buržuju atstātās paliekas, būs labi bet pēc tam uzstartēs talonu sistēmu kā viņiem tas pieņemts.

Volx Reģ.: 22.11.2018
2 0 Atbildēt

Nu to mēs labi varam redzēt Argentīnā. Tur arī visādi pabalsti, arodbiedrību streiki, sieviešu ministrija. Tur pat esot sfēras, kur izdevīgāk nestrādāt, jo nodokļi spiež nost. Tāpēc arī Mileja popularitāte nav bez pamata, bet arī viņu gaida visādu neapmierināto sacelšanās, kad šams sāks griezt nost subsīdijas.

0pis Reģ.: 16.02.2023
1 0 Atbildēt

Izskatās, ka ir plāns ne tikai izsvēpēt hamāsu, bet arī ieviest Gazā pagaidu valdību. Paredzu, ka arābi un viņu Eiropas fani nekavējoties sāks satraukties par žīdu un pindosu nelietību, gāžot likumīgi ievēlēto Hamas. Grēta uzzīmēs vēl citu plakātu "power to hamas" vai ko tmldz.

0pis Reģ.: 16.02.2023
1 0 Atbildēt

Apdeits: plāns paredz ANO birokrātu iesaistīšanu Gazas valdības izveidošanā. Tā kā ANO dīkdieņi piedalās naudas plūsmu sadalē, tad arābi protestēs pret Hamas iznīdēšanu, bet ar vienu aci ieinteresēti skatīsies vai tagad nedabūs vēl vairāk naudas.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Virsraksti liecina- pirms 2stundām: "ASV un Izraēla apspriež pagaidu valdības izveidi Gazā". Labi, ka Turcija un Azerbaidžāna (pagaidām) neapspriež valdības izveidi Moricsalā. 

Tamēr KAMA3s tirgojas/par! ķīlnieku "atbrīvošanu".Tā kā vairākām iesaistītajām "tautībām" tas jēdziens "tirgoties" ir visai komplicēts, tad cenas/aug un no 200 ieķīlātajiem atbrīvoti ir tikai pāris.Pārējie ēd suudus un izrāda gatavību arī Nakamreiz balsot/Par! to Valdību, kas viņiem šo itin jauko iespēju šitik sirsnīgi sagādāja. 

Pašā Europass serdē nupat reku nogalina 2gab nevainīgos- tur uzreizi atkāpjas tieslietu ministrs.Te nogalina nezcik tūkstošus, taču par! šis interesantās situācijas pieļaušanu tā īsti neviens augstdzimušais Lohs atkāpties pat ij nedomā.Jāmirst (atkal) ir lohiem/regulārajiem, augstdzimušie visu izrullēs.

Tur tak nav tā kā 1majos Meža- tuksnesī vietas ir gana un buldozerus/nolīdzināšanai Valdība piešķirs no neparedzētiem gadījumiem domātā fOnda.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 1 Atbildēt

GB12 rakstīja: Kāda ir tava alternatīva - ko Izraēlai vajadzētu darīt?

Māri, tu tā arī neatbildēji uz šo jautājumu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Izeja būtu Palestīnas valsts nodibināšana, ne tajās robežās, ko grib palestīnieši, bet kaut kādās, par kurām varētu sarunāt.

Tagad situācija ir: Izraēla tur palestīniešus kā suņus pie ķēdes, jo tie kož, savukārt "suņi" atbild: kamēr tu turēsi mūs pie ķēdes, mēs kodīsim.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
2 0 Atbildēt

Man ir ideja. Savākt visus kreisos liberastu un terorisma atbalstītājus un aizsūtīt dzīvot pie šariata adeptiem ar vienkāršo mirstīgo tiesībām. Diez cik ilgi viņi tur novliktu. Gadu, divus?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 1 Atbildēt

Tur neko nav iespējams sarunāt. Viņiem tas tika piedāvāts ne vienu reizi vien, sākot ar ANO iedalījumu, beidzot ar Izraēlas pašas piedāvājumu. Paši atteicās un ne jau teritorijas sadalījuma dēļ, bet gan tāpēc, ka viņu uzskats ir - visa tā teritorija pienākas musulmaņiem un Izraēla kā valsts nedrīkst pastāvēt vispār. Un viņi kodīs arī tad, kad viņus neturēs pie ķēdes. Tas jau vēsturiski ir pierādījies.

insekc Reģ.: 24.03.2003
1 0 Atbildēt

imzz rakstīja: Izeja būtu Palestīnas valsts nodibināšana, ne tajās robežās, ko grib palestīnieši, bet kaut kādās, par kurām varētu sarunāt.

Tagad situācija ir: Izraēla tur palestīniešus kā suņus pie ķēdes, jo tie kož, savukārt "suņi" atbild: kamēr tu turēsi mūs pie ķēdes, mēs kodīsim.

Jāsāk ar to, ka VISI palestīniešu grupējumi paziņo. ka atceļ savās programmās prasību iznīcināt Izraelu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Taisnība. Tikai ir tā problēma, ka fatālisti musulmaņi domā "mūžības kategorijās" : labi, tagad mums spēka nepietiek, bet pēc dažiem simtiem gadu Francijā un Lielbritānijā būs kalifāti, Vāciju sadalīs starp turkiem un kurdiem, bet ASV kreisie būvēs komunismu, un tad arī mūsu stunda pienāks.

0pis Reģ.: 16.02.2023
2 0 Atbildēt

Un tas nav grūts mērķis, jo upurjēri paklausīgi finansē savus nākamos miesniekus. Nav pat jāpārpūlas 2-3 darbos, taisa tik kinderus un metas ceļos uz lūgšanu paklājiņa.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Signāls pazuda

Kreisie dabū trūkties visās frontēs 

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Ebreju miljardieri pārtrauc sponsorēt kreisās augstskolas. Ilgākā laika perodā tas varētu būt būtiski. "Hārvardas un UPenn donori ir sašutuši par paziņojumiem Izraēlas sakarā. Tam var būt finansiāls domino efekts; Ietekmīgi ziedotāji Hārvardas universitātei un Pensilvānijas universitātei paziņo, ka pārtrauks attiecības ar skolām, protestējot pret koledžas administratoru reakciju uz iespējamo pret Izraēlu vērsto runu un antisemītismu universitātes pilsētiņās pēc Hamas terora aktiem.

Izraēlas miljardieris Idans Ofers aiziet no Hārvardas valdes.

Miljardieri Veksneri  atrauj finansējumu Hārvardas universitātei pēc tam, kad studentu grupas vaino Izraēlu.

www.youtube.com/watch?v=hcaTdlYuPuA

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Pirmais nozīmīgais konflikts kreiso mašinērijā ir. Tagad jāgaida, kad feministes attapsies, ka viņu atbalstītie imigranti necīnās par sieviešu tiesībām.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Nu, uz tām var necerēt. Feministes ir liekulīgas, atvainojos, bābas. Un ir jau izteikušās šajā sakarā: "ja musulmaņu sievietes grib valkāt nikabus vai burkas, dzīvot mājās un dzemdēt daudz bērnu, tās ir viņu tiesības un mums šeit nekas nav iebilstams"

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Līdzēs tikai visu šo marksistisko bābu sakraušana konteinerā un aizlādēšana uz Irānu un Afganistanu. Lai mēģina iestāstīt mullām nekatras dzimtes trešā atvasinājuma pārākumu pār klasiskajiem 2 dzimumiem. Nomētāšana ar akmeņiem atbildē būs mazākais, ko viņas dabūs.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Izrāde tuvojas Kūllminācijai.Lohiem ir jāgatavojas krist/Par! taisno lietu arvien vairākās debesu pusēs.Protams arī tie tur 222gab "ieķīlātie" jau trešo nedēļu Gavilē/par! ,kopā ar visiem saviem 22222gab lohradiniekiem. www.reuters.com/world/middle-east/irans-quandary-how-stay-out-israels-war-hamas-2023-10-22/

3 часа наZад: Irāna "nevilcināsies" izšaut raķetes pa Izraēlas ziemeļiem, pirmdienass rītā paziņoja Islāma revolucionārās gvardes korpusa (IRGC) komandiera vietnieks Ali Fadavi (kļička Aļiks..).

IRGC pārstāvis (tas Aļiks) arī dzan sacīja, ka CAHALs melo/par! Dzelzs kupola efektivitāti, apgalvojot, ka Izraēlas pretraķešu aizsardzības sistēma ...(spēj/nosist) tikai 30% raķešu. "Amerika radīja Izraēlu savai drošībai, un, ja tā jūtīsies nedroša, tā to viegli upurēs," sacīja Fadavi..(tā/to/šhitā/šhito, tak zae/Bal jau..). www.moscowtimes.ru/2023/10/23/iran-prigrozil-udarit-raketami-po-izrailskim-gorodam-a110825

Ps,-- 10min na/Zad: Palestīniešu kustība KAMA3 nespēja sniegt lietiskos pierādījumus, ka sprādziens Al-Ahli slimnīcā Gazā bija Izraēlas gaisa trieciena rezultāts, raksta ZeNYork Times.

Uz lohžurnālistu lūgumu sniegt vismaz zināmu apstiprinājumu šai versijai, KAMA3 politbiroja loceklis Gazi Hamads sacīja, ka tas nav iespējams. "Raķete izšķīda kā sāls ūdenī.Viņa(tā) pazuda.Nekas(nasing..) nav palicis pāri", ejiet lūdzu Na/Uj..", viņš paskaidroja.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Es reiz rakstīju vēsturisko faktu, ka visi kari parasti notiek ar krievu draugiem. Sīrija, Somālija, Čada, Afganistāna, Irāka, Lībija, Čečenija, Gruzija, Ukraina, Dienvidslāvija, utt - tie visi bija krievu draugi.

Tagad paskatoties uz šo bārdaino karu, nākas atcerēties, - vai  fašistu valsts diktators - Netanjahu iesaistījās kopējā palīdzībā ukristānai? 

Retorisks jautājums.

0pis Reģ.: 16.02.2023
1 1 Atbildēt

Kas ir ukristāna, kremlin?

Retorisks jautājums.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
2 0 Atbildēt

Visi krievi dalās trīs grupās - krievi, baltkrievi un ukraiņi. Ukraiņi dzīvo ukristānā. un ukristāna no Latvijas ienaidniekiem divu gadu laikā kļuva par Latvijas draugiem..

Precīzāk - Latvijas liekuļu draugiem.

Es kaut kā neredzēju uzrakstus - "Latvija par Moldovu!" kad krievi un ukraiņi kopā veidoja piedņestras tautas republiku.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Nu, ja tu orientējies pēc Krievijas impērijas klasifikācijas, tad ir lielie, baltie un mazie. Ukraiņi ir mazkrievi.

0pis Reģ.: 16.02.2023
0 0 Atbildēt

Kāds ķīselis ar tavā galvā! Krievi ir krievi, tu tos jauc ar slāviem.

Tava pēdējā rindkopa acīmredzot rakstīta ātrumā - Piedņestras veidošanā ukraiņi nepiedalījās.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

"Piedņestras veidošanā ukraiņi nepiedalījās"

 

Varētu par šo sīkāk? Sanāk, ka Wiki melo, apgalvojot, ka Piedņestru ieņēma Ukrainas armijas vienība, kas tikai vēlāk tika pārdalīta uz Krieviju?

lv.wikipedia.org/wiki/14._Gvardes_Armijas_loma_Pied%C5%86estras_konflikt%C4%81

0pis Reģ.: 16.02.2023
0 0 Atbildēt

Es tajā wkpd rakstā neatradu apstiprinājumu apgalvojumam "Piedņestru ieņēma Ukrainas armijas vienība". Mēs apspriežam vienu un to pašu Piedņestru?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu tad grūti tev palīdzēt. Ukraina piedņestras izveidošanā Krieviju atbalstīja daudz vairāk, kā šobrīd Batkrievija atbalsta to Ukrainas iekarošanā. Ja nejēdz pat kartē paskatīties, tad tai piedņestrai ir tikai divas robežas - ar Ukrainu un ar Moldovu. Diez tas Krievijas karaspēks (pat tad, ja negribi atzīt, ka 14. armija tolaik bija Ukrainas bruņoto spēku daļa) no Moldovas teritorijas tur nokļuva?!

0pis Reģ.: 16.02.2023
0 0 Atbildēt

Uzraksti, kāda tad bija Ukrainas loma? Manā ieskatā visu nodarīja krievu armija. Ukraina 1992.g. bija apkrāvusies ar savām problēmām, tāpat kā LV un tai nebija nekādas intereses un politiskās gribas jaukties Moldovas lietās.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

To nodarīja armija, kas tolaik bija Ukrainas bruņoto spēku daļa no Ukrainas teritorijas. 

Arī Lukašenko tad jau ir "apkrāvies ar savām problēmām", izvietojot Krievijas atomieročus un ļaujot izmantot savas lidostas Ukrainas bombardēšanai. Vai pareizi tevi sapratu?

0pis Reģ.: 16.02.2023
0 0 Atbildēt

Tu gribi teikt, ka krievu armija kas piedalījās Moldovas teritorijas sagrābšanā, faktiski bija Ukrainas armija, vai pareizi tevi sapratu?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Neko negribu teikt. Priecātos, ja tu negribētu apstrīdēt faktus tikai tāpēc, ka tie tev nepatīk.  14. armija, kas piedalījās Piedņestras sagrābšanās, šo notikumu laikā jau bija Ukrainas bruņoto spēku sastāvdaļa pēc PSRS sadalīšanās. Gan tā, gan citi Krievijas papildspēki veica savas darbības no Ukrainas teritorijas. 

Nu tak vismaz kartē ieskaties. Kā minimums, Ukrainas teritoriālo atbalstu nav iespējams noliegt, atšķirībā no Baltkrievijas, kas vismaz teorētiski var teikt, ka Krievi uzbrūk tikai no savās zemes un Baltkrievija tos neatbalsta.

0pis Reģ.: 16.02.2023
1 0 Atbildēt

No tā, ka krievu anklāvs Moldovā robežojas ar Ukrainu (agrāk Ukraina bija robeža ar Moldovu) tu izdari secinājumus, ka Ukraina palīdzēja krieviem? Neesi auša.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

re kā vieni dvieļi iznīcina citus:

twitter.com/visegrad24/status/1713208500296290588?s=20

Pēc senām jūrnieku tradīcijām - iznīcināt slīkstošos.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Ko tad vēl ar viņiem darīt? Izvilkt no jūras, atvainoties un palaist vaļā? Un jau otrā dienā sagaidīt viņus ierodamies atkal jau bruņotus? Tur viss ir pareizi. Starp citu ar to pašu Vidusjūrā jau sen bija jānodarbojas Frontex vai kā to kantori sauca.

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
1 0 Atbildēt

0pis rakstīja: Vispār, ja Krievijai rūpētu Palestīna, tā varētu izdalīt šiem pleķi zemes savas autonomijas  dibināšanai. Nekāda naida, nekādu naidīgo žīdu, strādājiet, kopiet zemi un vairojieties. Vovikam arī labi - lielgabalgaļa nākamajiem kariņiem augtu griezdamās, līdz kariņam tie būtu KF Palestīnas federālā apgabala vēlētāji kas lojāli krievu caram, nu gluži kā Čečenijā.

Биробиджан...Būtu labi . Tā teikt "okupēt " vienu ēbreju apgabalu ...vismaz kāda uzvara un gandarījums .

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Diez kādam Loham "šodien" ir jābūt, lai ticētu visai šhitai kareivīgajai lažai- ka kāds tagad tur ko iznīcinās vai nolīdzinās vai piespiedīs to kamazu līst uz vēdera vai rakom/nostāties.

Un cik tas ir "godīgi"-reku kkādā tur  Birselē nošauj 2gab garāmgājējus, uzreizi atkāpjas Tieslietu ministrs.Te apkauj tūkstoti un teju vēltikpat izvaro/nolaupa, taču neviens nejūtas tik dikti "vainīgs".Nee.

Terora lielvalstij blakus dzīvo- nu nahu jam viņiem tur kādus papildu atribūtus- kameras,grāvjus,mīnas, policistus,26/8 novērotājus.Nee.Po/uj, ja jau nāks,nu ta nāks.Ja sāks lohus/šaut, nu ta gan jau dzirdēsim.Uzgriez vēl lauka vidū tā skaļāk/muzōnu.

Divus gūstekņus (2/222 domājamās daļas) reku laipni atbrīvoja.Bet paskat kas par reklāmu, cik viss tai Gūstā bijis aizkustinoši Skaisti:  www.bbc.com/russian/articles/c518zd0050qo 

Obāms Barāks arī ira Pamodies, un paskat ko viņš stāsta: (c) jāatzīst, ka palestīnieši gadsimtiem ilgi ir dzīvojuši strīdīgās teritorijās; ka daudzi no viņiem tika pārvietoti Izraēlas valsts veidošanās laikā, bet citi tika piespiedu kārtā aizvesti no savām zemēm Izraēlas apmetņu kustības attīstības laikā, kas gandrīz vienmēr saņēma Izraēlas valdības klusu, ja ne tiešu atbalstu; tas nozīmē, ka tie palestīniešu vadītāji, kuri bija gatavi piekāpties, lai panāktu divas valstis, saņēma maz par piekrišanu; tas, visbeidzot, nozīmē, ka labas gribas cilvēki var aizstāvēt palestīniešu tiesības un iebilst pret dažām Izraēlas valdības darbībām Rietumkrastā vai Gazas joslā, nebūdami antisemītiski... www.moscowtimes.ru/2023/10/24/misli-ob-izraile-i-gaze-a110889

Un kas ir atkal šis(Zis)- un kāpēc šī te nekaunīgā polit afērista produkcija joprojām nav aizliegta lietošanai mūsu Valstī ?? www.moscowtimes.ru/2023/10/24/mask-zayavil-ob-ugroze-tretei-mirovoi-voini-i-prizval-vosstanovit-otnosheniya-s-rossiei-a110950

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Re, vecais Kisindžers arī pret imigrāciju:

"Hamas uzbrukums Izraēlai, kas tiek svinēts Berlīnes ielās, liecina, ka Vācija ir ielaidusi valstī pārāk daudz ārzemnieku, uzskata bijušais ASV. Valsts sekretārs Henrijs Kisindžers.

"Tā bija nopietna kļūda ielaist tik daudz cilvēku ar pilnīgi atšķirīgu kultūru, reliģiju un koncepcijām, jo ​​tas katrā valstī kas to dara, rada spiediena grupu (pressure group)," sacīja 100 gadus vecais bijušais amerikāņu diplomāts. intervijā  ar Axel Springer izpilddirektoru Mathias Döpfner Vācijas Welt TV.

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Krotow rakstīja: Ko tad vēl ar viņiem darīt? Izvilkt no jūras, atvainoties un palaist vaļā? Un jau otrā dienā sagaidīt viņus ierodamies atkal jau bruņotus? Tur viss ir pareizi. Starp citu ar to pašu Vidusjūrā jau sen bija jānodarbojas Frontex vai kā to kantori sauca.

Tur zemāk ir baigi labs komentārs: "Eiropā mēs viņus izzvejotu ārā, atvainotos un izmitinātu hoteļos".

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Redzēju. Par to ir drausmīgs kauns. Un viskretīniskākais ir ka nav neviena, ko varētu ievēlēt un kurš rīkotos pareizi, tai pašā laikā nepiebāžot savas un savu radinieku kabatas un nepārvēršot valsti par savu mazo privāto feodālo kantori.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

ХАМАС утверждает, что его силы проникли по морю и суше на пляжи Зиким, к югу от Ашкелона, и сейчас происходят вооруженные столкновения с израильскими силовиками.

1 2 3 4
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti