Man patika, nav protams Porsche, bet es kā apvidus auto fans, biju patīkami pārsteigta. ļoti patika ekrāna lielums salonā un izvietojums, esmu vēl no tiem cilvēkiem, kam patīk , ka ekrāns ir iestrādāts salonā, nevis izvirzīts ārpus tā. salons pats par sevi nebija nekas augstākās klases, bet tai pat laikā sava veida elegance, viss savās vietās, ērts un patīkams. Daudz vietas protams.220 rozete ir labs extra bonuss, ko novērtēju.
Savā ziņā arī sportisks, gan no ārpuses, gan iekšpuses. ļoti labas funkcijas, Teikšu ka praktisks auto, jo tu nebaidies varbūt nezinu iecelt kasti bagāžniekā, jo nav augstās klases markas, bet tai pat laikā, stilīgs auto.
protams pilnas komplektācijas auto ir ne tā zemākā cena, ko iespējams kādam šķitīs maksāt par Volkswagen salīdzinot ar citiem auto, bet ja ir markas fans, kāpēc nē. Un noteikti jāpiemin, šķiet vismaz 30 krāsu izvēle apgaismojumam, kuru noteikti var pielāgot savam garstāvoklim. Man patika.
Volkswagen Touareg (modernizācija) auto tests, atsauksmes un iespaidi 2023 / 2024
Jaunais Volkswagen Touareg tests no 2023. gada, kāda pieredze?