Zem vārdiem "nekā normāla nav" , "kaut kas interesants" es domāju kaut ko, kas nav vienkārši staigāšana pa pilsētu. Jo pilsētas visas ir vienādas, sevišķi skandināvijā tās ir tādas pašas kā Rīga vai Tallina.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Ceļojums ar prāmi
Tuvojas vasara, atvaļinājums, tāpēc plānoju kādu ceļojumu.
Parasti braucu uz normālam valstīm, kur klimats silts un gardi vīni, bet šogad nolēmu apmeklēt komunistus. Turklāt, nevis ar lidmašīnu bet prāmi.
Pats esmu ar prāmi braucis 2 reizes, sen atpakaļ. Un visu ceļu nogulēju. Tāpēc man daži jautājumi cilvēkiem, kuri ir bijusi pieredze šajās lietās.
1) Vai uz prāmjiem ir kaut kas cits ne tikai dzeršana? Jo plānoju braukt ar bērniem, kur viens ir pusaudzis ar izrietošajām sekām.
Ir kaut kas interesants ( cik redzēju tad tikai rotaļu istaba sīčiem). Kāds prāmis labāks?
2) Kuru skandināvu valsti ieteiktu ( lai tur būtu kaut kas, nevis tikai daba vai muzeji.) Kur ir visvairāk kaut kas.
3) Varbūt kādam ir kāds labs maršruts.
Jo pēc interneta es secināju, ka tur vai nu nekā normāla nav, vai skandināvija nav domāta priekš tūristiem. ( tikai pastaigāt pa pilsētām, kalniem, pazvejot un paslēpot).
Vajag, lai interesanti būtu gan lieliem, gan sīcim, gan pumpainam tīnim.