- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
lūk, vecās, tranzīta dziesmas remikss.
Pēc 24 gadiem arī pati autore nolēma izpildīt savu dziesmu. Skan daudz dvēseliskāk un dziļāk, nekā pierastā Agileras versija (kura man nekad nav patikusi).
Dziesmai dzimšanas diena. Tad nu arī man darbā pusi dienas šī blice skanēja.
Sen tik labu koncertu nebiju skatíjis. Ceru péc páris nedéļám skatít dzívajá
Nezināju, ka tev bleķis patīk, biju sapratis, ka esi vairāk klasiskā smagā metāla piekritējs. Bet, ja par šo tēmu, tad martā bija iespēja baudīt lieliskos ukraiņu 1914 tepat Melnajā Piektdienā. Bija afigenna kruta.
Latvijá lidzigá stilá spélé Huskvarn un viņu solistam pat ir iedziedátas strélnieku dziesmas
Atļaušos oponēt, ka Huskvarn ir pilnīgi cits stils 😎 Tas, ko tu augstāk ieliki, un 1914 ir blekmetāls (Mayhem, Immortal, Burzum…), savukārt Huskvarn ir trešeri (Metallica, Slayer…).
darklight rakstīja:
Atļaušos oponēt, ka Huskvarn ir pilnīgi cits stils 😎 Tas, ko tu augstāk ieliki, un 1914 ir blekmetāls (Mayhem, Immortal, Burzum…), savukārt Huskvarn ir trešeri (Metallica, Slayer…).
Melodiskais metáls, ká In flames
In Flames ir melodiskais Death 😎 Vismaz agrīnais.
darklight rakstīja:
In Flames ir melodiskais Death 😎 Vismaz agrīnais.
Redz, váciski es nerunáju, bet man ir saprotams par ko viņi dzied. Viņiem ir ielikts táds algoritms šová, ka var atnákt no ielas pilnīgs garámgájéjs un noklausīties to koncertu.
Ar 1914 ir pilnīgi pretéji - viņu uzstášanás ir tik pasmaga, ka várdus tu nesaklausi, šova nekáda. Ja cilvéks pirms tam nav paskatījies kádus klipus, tad viņš nesaprot mesidžu ko tá grupa grib pavéstit. Kaut gan viņi šogad ir uzaicináti uz Hellfest, kas protams, ir jau sasniegums. Bet diezgan droši varu prognozét, ka viņu uzstášanás būs uz kádas mazás skatuves un nebūs vakará. Viņiem nav šova, tá bus atrádišanás starp daudzám citám lidzigám grupám.
Nu jā, tas tā varētu būt. Bet es jau te vienkārši par žanrisko piederību runāju. Ir jau tā, ka grupas, kas it kā spēlē vienā stilā, skan diezgan atšķirīgi. Tie paši Metallica un Slayer - abas spēlē it kā precīzi vienā stilā, bet Metallica skan korporatīvajās ballītēs, kamēr Slayer netrenētām ausīm mēdz likties kaut kas vājprātīgs un neklausāms. Vai Rammstein un Ministry. Abi spēlē industriālo metālu, bet vieni ir gandrīz popzvaigžņu statusā, kamēr otrus var paciest tikai īsti smagās mūzikas mīļotāji 😎
Ieliks ka klasiku: