Vienīgais BMW, kas man patika. Lielisks auto. Braukšana 👍🏻
Galvenais mīnuss tev jau ir novērsts, jāņem X Drive.
No tā, kas jāizpēta, ir bagāžnieka konfigurācija, man tā derēja, bet jāņem vērā tā formas īpatnības.
Vienīgais BMW, kas man patika. Lielisks auto. Braukšana 👍🏻
Galvenais mīnuss tev jau ir novērsts, jāņem X Drive.
No tā, kas jāizpēta, ir bagāžnieka konfigurācija, man tā derēja, bet jāņem vērā tā formas īpatnības.
Nav slikts braucamais, ja ņem to, kuram i burtiņš pēc cipariem.
Vājās vietas - ķēde (ap 1000-1500) - jāskatās, vai mainīta, vārstu vāks (ap 800-1000 euro), skaties, vai visa elektronika strādā (keyless, logi, spoguļi un viss pārējais), ir dzirdētas visādas leģendas par X-Drive - te gan ir lasīta grāmata, bet viedokļa nav. Bet tā - piekrītu Mārim, foršs auto.
Galvenā problēma N57 dzinējs pēc 200k noskrējiena.
anonimikis rakstīja: Nav slikts braucamais, ja ņem to, kuram i burtiņš pēc cipariem.
nesapratu?
GB12 rakstīja: Vājās vietas - ķēde (ap 1000-1500) - jāskatās, vai mainīta, vārstu vāks (ap 800-1000 euro), skaties, vai visa elektronika strādā (keyless, logi, spoguļi un viss pārējais), ir dzirdētas visādas leģendas par X-Drive - te gan ir lasīta grāmata, bet viedokļa nav. Bet tā - piekrītu Mārim, foršs auto.
Šajā gadijumā viss ir čotka, viss ir nomainīts un rēķins ir parādīts, ķēdes, vātstu vāks, shales utt
Par funkcijām vai strādā to gan nezinu, bet ganjau teiktu kautko ja nestrādā, bet to jau var pārbaudīt
Man vienkārši vairāki cilvēki ir teikuši tieši par xdrive ka labāk nē
Nu, es arī ņemtu bez X-Drive. Mazāk kam plīst... Savā laikā, kad pirku F07 (5. sērijas GT), kāreiz bija izvēle starp 2 - viens ar pakaļu, otrs - X. Paņēmu pakaļu. Tur gan vēl lomu noslēlēja mazāks nobraukums un baltais salons...
feciic rakstīja: Galvenā problēma N57 dzinējs pēc 200k noskrējiena.
dzinējs ir labi pārlasīts un salabots
Ja neskatās uz vājajām vietām, labo, 200K dzinējam kapitālo un remontē ir ļoti labs, EV jūs ko nopietni?
GB12 rakstīja: Nu, es arī ņemtu bez X-Drive. Mazāk kam plīst... Savā laikā, kad pirku F07 (5. sērijas GT), kāreiz bija izvēle starp 2 - viens ar pakaļu, otrs - X. Paņēmu pakaļu. Tur gan vēl lomu noslēlēja mazāks nobraukums un baltais salons...
šajā gadijumā isti nav variants, jo šim modelim parastais aizmugurējais ir samērā retums, vainu cena uzpūsta vai maz variantu. + skatos tikkai 330 un tagad uz sitienu vispār nav piedāvājumā + ko skatos, lai ir melnais salons/griesti utt
SerzantsE rakstīja:
anonimikis rakstīja: Nav slikts braucamais, ja ņem to, kuram i burtiņš pēc cipariem.
nesapratu?
330i ir pareizais modelis. Bez d.
BMW Gran Turismo 3 (GT3)
Sveiki, jautājums kādas atsauksmes par bmw gran turismo 3, 330d xdrive?
Kādi plusi un mīnusi?
Pie kā jāpiedomā, kādas ir vājās vietas kurām biežāk jāseko līdzi?