A6 E-TRON - Forums - iAuto

A6 E-TRON

Bochi Reģ.: 02.11.2025

Pilnīgi jauna pieredze (personīgi) braucot ar elektrisko Audi. Neņemot vērā cenu, varu droši pateikt visu TIKAI to labāko. Jauna pieredze bija arī kameras spoguļu vietā, kuras izcili parādīja “aklo zonu”. Patīkami un perfektā attālumā uz priekšēja stikla bija izvietots atspulgs ar ātrumu un zīmēm.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

Audi kā jau Audi - salona apdare līmenī, krēsli ļoti ērti, planšete, skārienjūtīgās pogas u.c. Premium jūtams uzreiz. 

Audi ir beidzot atraduši daudzmaz sakarīgu risinājumu ar digitālajiem spoguļiem. Atceros, kad parādījās pirmie e-tron, tad spoguļu ekrāna novietojums salonā bija tik zemu, ka tajos skatīties nozīmējā novērsties no ceļa. Tagad ir labāk, bet ne ideāli. Salīdzinājumam - Hyundai risinājums ir daudz labāks. 

A6 gadījumā es tomēr izvēlētos ar parastajiem spoguļiem.

Man par spilgtu, pat kaitinoši bija projekcija vējstiklā. Gaišā dienas laikā un tik spilgtas krāsas. Pat negribu domāt, kā tas būtu naktī. Visticamāk, spilgtumu var regulēt, tāpēc šī noteikti nav neatrisināma problēma.

Lai man piedod ražotājs, bet A6 EV pavisam nav A6 ICE. Ja nu vienīgi tā mazais brālis. Objektīvāk būtu A4 vai varbūt A5. 

Šajā cenu kategorijā ir diezgan nopietna konkurence, Moller būs ļoti jāiespringst, lai pirējs izvēlētos tieši A6 e-tron.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti