ENEFIT elektrouzlāde - Klientu apkalpošana nulle! Atsauksmes - Forums - iAuto

ENEFIT elektrouzlāde - Klientu apkalpošana nulle! Atsauksmes

Motorfox Reģ.: 09.08.2025

Vakar vakarā, nolasot RFID karti pie ātrās ENEFIT uzlādes stacijas VEF teritorijā, uzlādes iekārta aicināja pievienot automašīnu. Pēc pieslēgšanas automobilis veiksmīgi savienojās ar lādētāju un uzsāka uzlādi, taču tā nekavējoties tika pārtraukta.

Mēģināju atkārtoti vairākas reizes pie vairākiem tuvumā esošajiem Enefit lādētājiem, taču situācija nemainījās — uzlāde sākās un uzreiz pārtrūka.

Lai noskaidrotu problēmas cēloni, zvanīju uz diennakts klientu apkalpošanas tālruni, taču savienojuma gaidīšana ilga 45 minūtes bez atbildes. Pēc ilgstošas gaidīšanas zvanu pārtraucu.

Šorīt mēģināju sazināties atkārtoti trīs reizes, taču arī šoreiz atbildi nesaņēmu.

Sazinoties ar Enefit klientu apkalpošanu Igaunijā, atbilde tika sniegta nekavējoties, un jautājums tika operatīvi atrisināts.

Aigars1981 Reģ.: 23.01.2026
5 2 Atbildēt

Un vel saka ka Igauņi esot lēni vai ne?🤣🤣🤣nu jā bet tapec gribas no šīm elektriskajām automašinām turēties tālak jābaidās vai vares un kur un kad varēs uzlādēt

Motorolers Reģ.: 19.07.2002
3 1 Atbildēt

Aigars1981 rakstīja:

Un vel saka ka Igauņi esot lēni vai ne?🤣🤣🤣nu jā bet tapec gribas no šīm elektriskajām automašinām turēties tālak jābaidās vai vares un kur un kad varēs uzlādēt

Ja ikdienas maršuts ir darbs-mājas, tad jau nav problēmu, bet ja bieži jāvizinās kkur tālāk un vēl ārpus robežām, tad viņš galīgi neder! Cik nav bijis, kartē rāda, ka lādētājs ir, piebrauc cilvēks, bet vai nu nestrādā, vai bojāts, elektrību spainī neatvedīsi. Tai pašā Norvēģijā Teslas bieži esot uz evakuatoriem. 

0 0 Atbildēt

Nu jā un vel biežāk ir manīts ar Teslām kurām līdzi ģenerātors🤣

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Man īsti nav skaidrs kāpēc el uzpilde ir ievērojami sarežģītāka par degvielas uzpildi. Itkā automāts  un automāts. Priekškam tiem elektropildītājiem visa tā'ņemšanās ar aplikāciju utt? VID fiskalizācijas prasības? Klientu jāidentificē? Maksājumu karte tak ir, IMO pietiek.Vēl kas?

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

Izteikšu minējumu, ka katrs komersants labprāt gribētu, lai lādētos tikai pie viņa un ir attiecīgi savs softs mobzī.

Kāpēc softs - nu visdrīzāk tāpēc, ka te ir neliela nianse. Ielej degvielu un aizbrauc, tur softu nevajag, nav ilgi. Uzliec lādēties un tas kādu laiku aizņem. Tikām varbūt blakus nebūsi un tad ar softu vari nočekot, cik ilgi vēl nāksies kvernēt.

2 0 Atbildēt

Nu viens no iemesliem kapēc turos pa gabalu no elektroauto ir tas ka nevar but nekad drošs ka spēsi uzlādēt vajadzības gadījumā auto visur kautkadas problēmas un nav attīstīta un sakārtota ta infrastruktūra lai gribētos pirkt droši braukt nebaidoties par uzlādēm

1 0 Atbildēt

iciks rakstīja:

Izteikšu minējumu, ka katrs komersants labprāt gribētu, lai lādētos tikai pie viņa un ir attiecīgi savs softs mobzī.

Kāpēc softs - nu visdrīzāk tāpēc, ka te ir neliela nianse. Ielej degvielu un aizbrauc, tur softu nevajag, nav ilgi. Uzliec lādēties un tas kādu laiku aizņem. Tikām varbūt blakus nebūsi un tad ar softu vari nočekot, cik ilgi vēl nāksies kvernēt.

Lādēšanas laika argumentam piekrītu. Tomēr ceļojot tā appu prasība ir diezgan nepatīkama - katrā valstī tie elektriķi pīpē kautko citu un katru rezi jāinstalē, jāreģistrē utt. Diezgan čakarīgi. Piemest lai palādējās kamēr dzer kafiju, būtu diezgan vienkārši un ērti.

3 0 Atbildēt

Aigars1981 rakstīja:

Nu viens no iemesliem kapēc turos pa gabalu no elektroauto ir tas ka nevar but nekad drošs ka spēsi uzlādēt vajadzības gadījumā auto visur kautkadas problēmas un nav attīstīta un sakārtota ta infrastruktūra lai gribētos pirkt droši braukt nebaidoties par uzlādēm

Es gan DE, gan NO esmu nonācis apgabalos, kur nav neviena benzīntanka. Uzpildes tīkla caurumi ir visām sistēmām. Eļektričkām lielāki, jo sistēma zaļāka

0 1 Atbildēt

Ja runājam par citām Valstīm protams stipri attīstītāk.Bet Latvijā nu problemātiski ,vismaz pec atsauksmēm un bieži piemeram pie lielveikaliem uzlādes vietās stāv auto ilgstoši kurām nav nekāda sakara ar elektrību🤣🫣

0 0 Atbildēt

Es saku, ka man DE un NO nebija kur BENZĪNU uzpildīt!

Caurumi ir visām sistēmām

core Reģ.: 03.01.2017
1 0 Atbildēt

Tik atšķirība tā, ka ar benzīnu vai dīzeli var izbraukt visai Vācijai cauri neuzpildoties.

Centis_Nuudele Reģ.: 26.11.2007
1 0 Atbildēt

eidis rakstīja:

Es saku, ka man DE un NO nebija kur BENZĪNU uzpildīt!

Caurumi ir visām sistēmām

Biji apstājies kādā tunelī?

0 0 Atbildēt

Nop. NO tas bija pie Geirangera ceļa, DE kkur pie Austrijas robežas. DE piekam tas bija kautkāds pieklājīga paskata bānis. 

Abos gadījumos uz benzīna putām kkā aizvilku (dzeltenais sen jau dega).

0 0 Atbildēt

core rakstīja:

Tik atšķirība tā, ka ar benzīnu vai dīzeli var izbraukt visai Vācijai cauri neuzpildoties.

Nu nē tak. Situāciju konstatēju tāpēc, ka benzīna uzpildi vajadzēja. Bija stress. Domāju, ka pēc laika el uzlāde šo atrisinās un paliks tikai reti caurumi

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

Kāpēc lai tā kaut ko atrisinātu?

Ja ir pieprasījums, parasti ir arī piedāvājums un ja kādā posmā nav normāla DUS, tad nu grūti iedomāties, kāpēc lai tur parādītos elektrouzlāde.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti