Sveiki, varbūt padalaties ar labo/slikto pieredzi kāda bijusi pērkot auto no kāda auto plača kurš ir kādā no šīm pilsētām?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Sveiki, varbūt padalaties ar labo/slikto pieredzi kāda bijusi pērkot auto no kāda auto plača kurš ir kādā no šīm pilsētām?
Nu ja par Jūrmalu tad ir trīs plači Dubūltos un škiet bija visu laiku Ķemeros privāts kas parsvarā ar Volvo ņēmās. Par Dubūltu plačiem ir dzirdētas itka normālas atsauksmes bet nu katrs auto tāpat jāparbauda protams atkarībā no cenas ja ir vērts to darīt un tāpat skaties kā gribi ta tāda loterija , lācītim vēderā neielīdīsi. Tukums-nu tur gan ļoti daudz auto plaču pat ja salīdzina ar citām Pilsētām , Es personīgi oegādājos divus auto no Auto2000 , un itkā viss ok nebija nekādu problēmu kautgan ir Tukumā arī plači kuriem nav īsti laba slava bet tas jaapskatās internetā tur var redzēt paplašinātas sūdzības ar konkrētākiem nosaukumiem.Vel Tukumā ir labs placis Tukums1-Dzintarzemes auto šķiet tur arī sociāli aktīvs čalis dzen labis pārbaudītus auto un labi pārzin Savu lietu un pluss jau tajā ka daži tie plači ir ļotii sociāli aktīvi un diezvai gribēs bojāt reputāciju.Nu un ja par Rīgu tad tur jāskatās , zinu ka kautkur pie Rīga Plaza bija bēdīgi slavens auto placis ar trakākiem auto nu ļoti bēdīgiem bet ta jau Rīga daudz un arī sociāli aktīvi .Jebkurā gadījumā katrs auto jāizpēta , jāpaņem atskaite un ir labi ja ir Savs serviss kur iedzīt nevis Viņu piedāvāts.Un ja par to saucamo Rumbulu runā daž ne dažādi Es Savā laika tur četrus auto uz ātro nopirku un neviena slikta vārda nevaru pateikt , kalpoja godam.
Vienreiz tikai esmu pircis mašīnu placī - slavenajā Dārzciema ielas Carbuy. Baigi nav ko komentēt - ko redzēju, to nopirku, ko nopirku, tas arī bija. Pārdevēji tur forši, patīkama komunikācija.