Kārtot: Augošā secībā
1 2
650 19.03.2024 10:13

Ar xenoniem?No 94tā,viens no visu laiku dārgākajiem un bezjēdzīgākajiem bija 94-97..;p

C7 modelis,11tā gāda beigas līdz18tajam un C8 no 18tā.

1mās paaudzes led 12-14g ir mega dārgs un palietotam gaisma samērā pasuudīga.

AdBlū no 14tā g beigām c7 feisliftam.

Visai C7 saimei pilnīgi viss, kas saistās ar vadītāja assistentiem.Ilgmūžīgs,uzticams,bet ar visādām loh niansēm..Panorāmas lūkas,lukturu hermētiskums,biTdi motaoram 2gab megadārgi dpf-i,skaļruņi izpūtējā.Motoram var gadīties ķēžu maiņa ap/peec 300k,eļļas noplūde no egr,pjezo sprauslas.Aptumšojamie spoguļi,gps jumtaanttena,nakts redzamība,s-tronic ātrumkārba. Nekādaa gadijumā neņemt mašīnu ar acīmredzami pamanāmiem elektronikas defektiem!

650 19.03.2024 3:12

Jā,nu iespējas mums ir plašas,gan jau vismaz daļu no tām noteikti izmantosim.Zin kā, viss notiek uz labu.Vieni bļauj ēterā un jūtuopā, citi katru dienu pārkrāmē savu 72h somu. Bet pa to laiku kāds cits netraucēti vadā maganoānu un vēl citi (atkal) esot nejauši savus 2miļjardus no "kaimeņiem" ietirgojuši un taa.Tiri piri, tuda sjuda,da.Jā.

Reku jau 3d "klausos"- daļu gan slikti dzirdēju, bet vispābeidzoot "noklausījos".Tas retais gadījums, kad virsraksts pilnībā atbilZst.Ja ne patiesībai, tad saturam jau nu noteikti. www.youtube.com/watch?v=YF4Epjqm1Z8 Vienīg ko es nevaru iebraukt- kā viņa jo projām nav kko nelabu apēdusi vai ar savu to aizsmakušo operbalsi kkur caurvējā pie vaļēja loga sagadījusies  ;p)))

www.moscowtimes.ru/2024/03/18/rossiya-mozhet-zakupat-u-kompanii-ssha-sputnikovie-snimki-dlya-naneseniya-raketnih-udarov-po-ukraine-a124823

650 19.03.2024 0:50

Kad man nav ko teikt, es tev tā arī saku- vecīt, nu i dsā, jo man nav ko teikt.Nevis bezkaunīgi rakstu Virsrakstā sensacionanOnālās informācijas uzskaitījumu, kurš vispār neatbilst nekādai patiesībai.Ta kur nu vēl ētikai, nerunājot par kādu tur "cieņu" pret iespējamo klausītāju vai skatītāju.Daudzi tieši pašu ukraiņu jūtupTv ziņņeši šajā ziņā ir totāli nolaidušies.

650 19.03.2024 0:41

Tu jūties persOnīgi adbildīgs/Par!, ka ukraiņiem šodien ir jākaro? Es nepakam nē! Jūtu tikai nožēlu par nogalinātajiem mier iedz un reālajiem karaVīriem, kurus viņu nožēlojamā valdība ievilka šādā suudā...gadiem ilgi izsaimniekoja Valsts aizsardzībai domātos līdzekļus un savu massveida korupciju nav pat kaŗa laikā izskauduši- par ko "man" viņus diži cienīt??

650 19.03.2024 0:34

Nunu?? Esu sašutis, beidzamajās dienās kad mēģināju jūtupu "paklausīties"- nudien vēēēmiems nāca! Praktiski gandrīz visi "redzamākie" apskatnieki tur vienkārši stuuma lētu suudu, plus vēl to izrotāja ar klikšķu virsrakstiem.Itin jo sevišķi tie pašu ukraiņu drirsēji, nu kāviņiem plet kaunanav...itin NEKASs nepiepildījās- iznemot tas priecīgi nosauļotais Caŗa feiss tajā šodienasSvētku koncertā. Šon vispā biju aizņemts un krietnu laiku fonā šķielēju uz tv24- drusku iepriecināja ArmandsP, taču pārējos arī tur klausīties bij Kauns.Vai un kas "būs"- jā, protams, dsā būs "paļubomu" ;p

650 18.03.2024 21:46

Jāa, bat paga,plet,atceries kā savulaik tas makarons 2x ieradās Rix? Kas te tad notika jau burtiski pēc nedeļass? 

Atceries mošk pirms 3d, kā tur visi pļ'jūtij škidru- ka tūliņ masskavā viss sprāgšot, pirms 3mēn ka puhtainaiss ledus skapī, un beidzamos 3g cik viņam tur to dubulto trijinieku un sazin vēl ko viskautko.

Izrādās- ne/uja nava piepildījies,svēētku koncerts reku iet vaļā pa pillu klapi.Pats caŗa kgs klāt kā dzīvs, un izrādās ka vēl ideālā fiz formā,nu pilnīg ta ka jūrmalā nossauļojies.Oj, e bio mat, nu kāta tāa (atkakal) sagadījās.Jā.Hmm.. -nupat jau šodn stāsta, ka tāda (Mums ar Jums) lūk tā "Noruna" esot bijuse.. ;p

650 18.03.2024 21:32

Bet Tev taču taj punduŗu kautiņā būs jāpiedalās.Jeb tu ne-gribi?

Kā tajā senajā anegdotā.Vai vēlies piedalīties grupveida s/ā.Hmmm, a kas būs dalībnieki? Nu kā kas,- "es", "tu" un "tava sieva".Daņē, da tu ko, es ņepedalīšos! Ok,labi, tad tevi mēs izsvītrojam ;p

650 18.03.2024 19:38

Tas jā, tak daudzi "normāli auto" ceļo tam pirmajam vai ilgajam īpašniekam pietuvinātos "lokos".Bet es jautāju par TO, kā būtu izmainījies formulējums (klassifikācija?) tam pašam "labajam auto", ja tu viņu ar 199kkm būt atdevis kādam svešiniekam.Tas nopriecātos,uzrakstītu iforumā- kā ieguvis labu (bezproblēmu) auto ar 200k..Kā diez viņu šeit nodēvētu?

650 18.03.2024 19:32

Kuru šobrīd vispār IR VĒRTS klausīties? Nosauc luuudzu!

650 18.03.2024 17:35

Tas ir kā- tu(es) nozogam 100k un pieķeršanass gadijienā gluži vienkārši atmaksājam? Dots/devējam atdodās, nu tas nav slikts variants.

Nu varbūt kaut kad "atmaksāsies" arī tiem nesavtīgajiem darbarūķiem, kam "mēs" vēl nesen īrējām kopmītni rīgā un/vai atmaksājām drasstiskos transporta izdevumus aš pa 700eur/mēn (itin īpaši kovida laikā, kad viņi diez vai kur brauca vai kko īrēja).Par ikriem un/vai vaimanvakcīnām gan jau arī kādam kkas atmaksāsies.

650 18.03.2024 17:17

Vai (un kad) viņš tapa sodīts/Par! un kāds sodamērs viņam tika piespiriests?

650 17.03.2024 21:44

Tas c6 nav slikts auto- iekāpt un braukt nav kauns un labi uzturētā stāvoklī tas izraisa pat zināmu cieņu.Pneuma tur ir samērā ok, taču laiks,bedres un sāls loģiski dara savu. Audi modeļa "'mūžs" uz ielas parasti ir mērāms kkur ap 18g, pēc kuriem tas braucošo eksemplāru skaits strauji sarūk.

Bet lietotājam (kaut viņš būtu potenciāls Lohs) tomēr būtu jārīkojas teorētiski pareizā secībā.Pirms ar savu "īpašo" gadījumu vai ar relatīvi sarežģītu auto braukt pie pirmajiem pa ceļam pagadījušajamies servisa lohiem,ierakstīt to defektu goglē,vislabāk drošvien vāciski.Kaut gan dažreiz noderētu arī krieviski.Tāds piem motor-talk.de ir informatīvi visplašākais ierindas lietotāju forums.Kaut gan ierastā sērga izveidot tēmu un "aizmirst" atrakstīties ir novērojama dajebkādos pat "specālistu" saietos.

Mēs te iekš iA visdrīzāk ka varam dot tikai ievirzi, jo mums nav nedz tik apjomīga lietotāju skaita, ne arī tik plaša eksotisko defektu apkopojuma pa markām un modeļiem.

Nu piem,--meklējam: .. audi a6 4f xenon licht rechts defekt (vai fehler) ...-->> www.motor-talk.de/forum/xenon-geht-nicht-t5470627.html - reku jau pats pirmais rezultāts vēsta, ka neba jau šīs tēmas autors vienīgais tāds bēdubrālis-- ..xenona spuldze un balasts samainīts no kreisās uz labo (viens pēc otra), abi OK, tikai labā puse nestrādā.... ;p

650 17.03.2024 15:41

Tur pirms tiem to "20g" ar to "kļūdu citā blokā" varbūt bij sakars attiecībā uz kādiem tiešām "meistara" kompetencē esošiem spidometru,imobilaizeru vai augstsp sūkņu gadijumiem (kad atsevišķi lohi pēc veiksmīgās "nomaiņas" ar evakuātoru brauca uz mollera ex autorīgu).Bet tagad reku visādi c7 lietotāji aplaužās dēļ nestrādājoša vaditāja assistentu kopuma visā komplektā.Ikdienišķa situācija- ne kruīzs, ne līniju assistents,ne aklā zona pēkšņi vairs nedarbojas.Cēlonis- viena mikroskopiska samirkusi suuda mikroshēma gps jumta antenā ("citā blokā") ;p

Autors (kā jau tas te ierasts) visā šajā "ssarunā" diezko aktīvi nepiedalās.Viņam pa lielam ir po/uj.Nav ne kļūdas koda, ne pat nav zināms,kāda īsti tur tajā c6 tā xenon spuldze viņam ir- d2s, d1s vai d3s.Kur varētu būt gan komplektācijas/gadu varianti,gan arī varbūtējo defektu nianses,- sākot ar iesaistīto "bloku" skaitu un beidzot ar vienkāršiem loh-nekontaktiem dēļ salocītiem vai zaļiem štekeru piniem.

650 17.03.2024 15:15

Ta ko te būt kassīties uz līdzen vietas.Nav man ne doma ne iekāriena apstrīdēt kādu tavu pieredzi, ja tu tur tos 20g pa tiem suudiem savā ikdienā esi ložņājis.Bet, neviena  normāla"meistara pieredze" nevar pastāvēt bez "lietotāja pieredzes".Labs meistars vienmēr uzklausīs normālu lietotāju.

Lietotājam ir paredzēta drukātā loh rokasgrāmata.Viņa sūtība ir maksāt/Par! ,nevis ložņāt pa inetu, meklējot kādu tur apslēpto drošinātāju.Par kura eksistenci nezin pat krietna puse tagadējo diagnostikas assu. 

Tu ja piem skaties uz kādu 97-98jā izlaisto c5 ar canbusu, tak nesalīdzināt to ar c7 vai kur nu vēl ar tagadējo c8.Tādā ziņā, cik nu ikdienas lietotājam var nākties saskarties ar tajā iejauktajiem "ikdienas" blokiem un sekojošajām dažādām diagnostikas mīklām.

Komponentu aizsardzība ir reāls audi gimarojs,kuru pat tagadējajā uzčipotājiem un loh ķeneriem pārpildītajā rīgā reti kurš uzņemsies izpildīt.Un NAV arī konkrētas plašas pieredzes ar to, kā kurureiz pārprogrammēt attiecīgo vadības bloku ar citādu oem pārtnumbera burtu beigās.Kurš pat lietots var maksāt ievērojamu naudu- nu ej nu tagad uz savu galvu experimentē.

Visreālākais gemors ir ar pagājušās desmitgades  adaptīvo kruīzu un aklo zonu assistentu- tagad kāda tāda viena šķietami ikdienišķā sūudabloka nomaiņas galējās izmaksas var viegli "iemērīties" tuvu tūkstotim vai pat pāri tam.Ieskaitot pat lietotas detaļas sameklēšanu, nomaiņu un iestatīšanu.Identisku lietotu savureiz fig atradīsi, bet jauns mollerī "maksā" sākot no 600+ eur.Ierindas lietotājs to visu nezin- max ko viņš iedomājas uzjautāt, tas ir kurš hlams mazāk rūsē un kurš vairāk smird.

650 16.03.2024 19:49

Tu iedomājies situāciju- kad tu kā labticīgi ienāc forumā un tīri sirsnīgi "citamloham" (kā lohs/loham) uzraksti labticīgu atgādinājumu.Un tad tev pienāk tavs "kolēģis" un pastāsta, ka Lohs esi tieši Tu pats ,nevis tas, kuram tu labticīgi gribēji "izpalīdzēt" (redzot, ka cilvēks iespējams iekļuvis šaubīgā situācijā un tūliņ iztērēs kaudzi laika un naudas par vizīti pie kārtējajiem servisa lohiem).

Situācija ar "citā blokā" nav nedz 20 gadus veca, nedz arīi (vis drīzāk) tev ir bijusi kāda saskare ar audi component protection un diez vai vispārēj''a izglītības līmeņa celšanai tu te kādam pastāstītu, kur un kā to var noņemt. Nerunājot par "tipiskiem gadījumiem",kad konkrēti tev ir tipiska tieksme pie pirmās izdevības piepsisties pie formāliem vārdiem un sadzīves jēdzieniem.

Laikam esi "aizmirsis", ar ko pats pirms "20g" brauci un ar ko tolaik iikdienā nodarbojies.

Klāj vaļā- KURŠ konkrēti ir "otrs bloks", kurš atbild par xenona gaismu iekš ā6cē6 ! Kuriem "blokiem" uz a6c6 konkrēti ir k/a un kuriem nav?  Un kas ir tas zem apšuvuma rūpīgi paslēptais (lohiem nepieejamais) "drošinātājs"?

650 16.03.2024 18:24

Kur te ir problēmas būtība? Varbūt iekš tā, ka ukraiņi nepadevās plānotajā 3d laikā un turpināja karot/Par? Kāpēc vispār bija jāuzsāk vairāksolīšana un palīdzības sniegšana, ja 2gadu laikā nodarīti šādi kolosāli postījumi, nogalināti civiliedzīvotāju tūkstoši un pats konflikts ir kļuvis globāli starptautisks un arvien vairāk uz ww3 pusi velkošs?

650 16.03.2024 17:55

Atdevi pēc 315kkm bezproblēm kalpojušu darba auto- nu tak neba jau šrotā atdevi.Vislabākais auto- darbaauto. Bet ja būtu atdevis jau pie 215k un to beidzamo sotaku bez problēmām būtu norullējis kāds "tas Lohs" (kurš būtu nopircis nolietotu lūūzni ar nepieklājīgiem 215k)?

650 16.03.2024 17:36

Kas tur tajā Jelgavā notiek, tak jau vismaz otro reizi šāds "dzimumu" sadalījums starp ākcijass dalībniekiem.Nav gadījumā atkal tie paši, vai varbūt tā ir kāda moderna spēle?

Kapc tie reindžēri neslēdza bākugunis jau uzreiz pie sava treknā pr-nieka nesen publiski izziņotajiem 51km/h?? 

Priekš kam bij jāgaida līdz 102, varbūt policisti filmēja tiktoku un deva jauniešiem iepēju tajā loh-pagriezienā nosisties vai ielidot (dzīvojamajā zonā izvietotajā!) statoila uzpildes stacijā? Jā?

650 16.03.2024 17:23

Ko nozīmē "drošinātāji jānomaina"? Kur tev kļūdas kods? Vai internetā pameklēji pēc tā, kādas eksotiskas izpausmes tai kļūdai var būt? Priekš kam tad tu mainīji spudzi un xenona bloku, ja jau reiz diagnosticēts ka "drošinātāji" (kāds viens, kādi vairāk-i ?).

Audi ā6 mēdz būt (neatceros tagad no galvas kuram tas bija c6 vai c7) arī daži "apslēpti" drošinātāji, kuri nekādos parastajam loh-lietotājam domātajos aprakstos nemaz nav minēti (kkur tur zem stūres, tālu zem apšuvuma).Kā arī, xenona lukturim vēl bez paša spuldzes "piededzinātāja" mēdz būt vēl kāds cits (otrs) "vadības bloks",centrālās elektrikas vai komforta vai hvz kāds,bet viss tas ir savstarpēji saistīts.Ieskaitot pat dažādas grūti iedomājamas izpausmes saistībā pat ar divdaļīgo zemstūres kombi-slēdzi (pagriez/logutīr)..

Atceries arī TO, ka šādu elektronisko vadības bloku "maiņas" gadījumā tiem var izrādīties vajadzīga komponentu aizsardzības noņemšana (tā dēvētā "piekodēšana"), kad identisks bloks (gan lietots, gan pat jauns) vienkārši var nedarboties.

Kā arī (īpaši kopš c7) audi ir ieviesis itin attapīgu diagnostikas risinājumu, ka "kaut kas" nedarbojas dēļ "kļūdas citā blokā"- nav konkrēti sacīts, kurā un ar nezcik "variantiem".Drošvien lai gluži katrs lohs nekur tur lieki neložņātu.

650 15.03.2024 22:30

Tas muldētāj pirders (un neskaitāmie viņam līdzīgie) 1kārt varētu "parupēties" par kārtību pats savā korumpantzagļu lielvalstī.Kamēr viņi turpina pļjūtīt sensācijas jūtupā, tamēr mierīgie iedzīvotāji turpina iet bojā gluži kā uz darbu.

Par titulu "kurš būs nākamais" bezmaz jau tā kā veselīga konkurence notiek.Idejas vārdā nosprāgt/gatavo indivīdu jau tā kuplās  rindas ir plānveidīgi jāpapildina,katru (atlikušo) dienu un stundu mērķtiecīgi atgādinot un iedrošinot.

tsn.ua/ru/ukrayina/zelenskiy-otreagiroval-na-podlyy-udar-podonkov-po-odesse-i-poobeschal-otvetit-2536213.html

650 15.03.2024 1:40

Jā,lūdzu, bet labāk būtu nogriezt uzreiz visu izpūtēju.Lai nav tur otrreiz lieki jāpi sās.

650 13.03.2024 18:35

Обновлено: 2 часа наZад:..Из тюрьмы отпустили короля российского криминала, помогавшего отправлять зэков на фронт... www.moscowtimes.ru/2024/03/13/iztyurmi-otpustili-korolya-rossiiskogo-kriminala-pomogavshego-otpravlyat-zekov-nafront-a124339 ...высокопоставленные члены криминального сообщества содействовали спецслужбам в массовом наборе заключенных на войну...приезжали сотрудники спецслужб, которые организовали «люксовые условия» для организации переговоров с другими криминальными лидерами с целью содействия спецслужбам...

650 13.03.2024 18:01

ŅUJORKA, 13.marts. /T ASS/. Īlens Maukss uzskatīja par racionālu Krevijai izmantot kodolieročus Krevijas Fedratācijas pastāvēšanas apdraudējuma gadījumā.

Viņš atbildēja uz angļuvalodas ziņu emuāra Zero Hedge publikāciju vietnē X (iepriekš Twitter) par Krevijas prezidenta valdemāra utina paziņojumu intervijā televīzijas žurnālistam dimitrijam kpiseļovam par iespēju Krevijai izmantot kodolieročus draudu gadījumā Krevijas valsts pastāvēšanai, kaitējot tās suverenitātei un neatkarībai.

"Protams," Mukss atbildēja komentārā zem attiecīgās publikācijas.

650 13.03.2024 16:37

Kā tad tu iedomājies, vai ta Viļņa un krievi neatrodas vienā un tajā pašā Eiropā? Nekādi vatņikāna likumi vai noteikumi neaizliedz Āmura nēsāšanu.Iespējams (arī),ka mašīnā esošā persona apdraudēja garām gājējus un tie vienkārši bij spiesti aizstāvēties.

Vakar reku krievi iebruka krievijas teritorijā, tad kāpēc lai krievs ar krievu nevarētu noskaidrot savas privātās attiecības eiropas teritorijā.

650 12.03.2024 16:18

Varbūt vari iedomāties, ka "kādam" tomēr varētu būt kāda zināma sajēga, ko ar tām "vācumarkām" darīt?? Tā pamat runa (iespējams) būtu par TO, ka KATRAM (loham) ir tiesības izvēlēties jebko sev tīkamāko un sevi "par savu naudu" iepriecināt/spējīgāko.

Tas ir tāds tipisks "mūžam apbižoto" sindroms, ka katrs garāmgājējs cenšas piedēvēt tiem s6/s4 kādas mistiskas īpašibas, uz ko paši viņi visdrīzāk pat ij nepretendē.

Tu kad nisānu pirki, protams itin NEKO nesedzi no savas kabatas.Augstākie spēki tev visu finansiāli morālo segumu nosedza.Garantijas periodu un jaunu auto kā tādu Tu ieguvi pilnīgi par Velti.

Es savukārt (lohs/būdams) ar "savu" (salīdzinoši par to pašu Tava jaunvērtīgā nisāna cenu,tikai "lietotā" stāvoklī iegādāto..) ļerkatu apmēram pa to pašu laiku nobraucu 200 tūkstošus,izgāju 7gab TA pa nullēm,neamputēju dpf-u,nemainīju ražotāja noteikto programmatūru un man tāpat praktiski visu ceļu bija jaunas riepas,spīdīgas bremzes un nepiedrirsts salons.Nerunājot par pārējo, MAN svarīgo papild aprīkojumu (kura nav un nebūs tavā nisānā).Kā arī (!) es/tev nenorādīju nedz uz Tavu materiālo stāvokli, nedz aizskāru Tavas intereses, nedz arī pat ne nosaucu Tevi par Lohu vai kadī citādi (vēl glaimojošāki) sakarā ar Tavu izvēli.

Te taču nevienu praktiski neinteresē nedz kāda "pieredze" KĀ lietot lietotu auto, nedz arī vispār kas cits, izņemot (kārtējo) pavērušos iespēju izcelt un attaisnot Savu (vienīgi pareizo) autoritatīvo Viedokli.Vēlams, pa ceļam pēc iespējas trāpīgāk cenšoties morāli aizvainot jebkuru "citādi domājošo".Tā ka turpinam tik tālāk, vienlīdzīgi "no abām pusēm".

1 2

Lasītākie raksti

Jaunie raksti