Piedzēries vīrietis ar zagtu auto bēg no policijas, avarē un "nopelna" piecus kriminālprocesus (+ video) 8

 
Nozare.lv | 26.septembris 2015 15:50

Kāds vīrietis šonedēļ smagā alkohola reibumā, ar zagtu auto bēgot no policijas, avarējis un "nopelnījis" piecus kriminālprocesus.

Policijas Jūrmalas iecirkņa darbinieki 21.septembrī saņēma informāciju no divu degvielas uzpildes staciju darbiniekiem, kuri ziņoja par kādu apvidus auto, kura šoferis aizbraucis, nesamaksājot par degvielu un autogāzi. Brīdi vēlāk izrādījās, ka automašīna izsludināta meklēšanā, jo tajā pašā dienā bijusi nozagta.

Turklāt policisti arī saņēma zvanu no kāda iedzīvotāja, kurš uz Ventspils šosejas to pašu automašīnu bija redzējis iebraucam grāvī. Aculiecinieks vēstīja, ka šoferis paša spēkiem ticis ārā no grāvja un aizbraucis no notikuma vietas. Aculiecinieks pauda aizdomas, ka vadītājs varētu būt reibumā.

Pat bēgot no policijas autovadītājs ieslēdz virzienrādītāju!

Ierodoties negadījuma vietā, policisti aptuveni simt metru attālumā pamanīja šosejas malā krūmos noslēptu meklēto auto ar visu vadītāju pie stūres. Saprotot, ka ir pamanīts, šoferis ar auto sāka bēgt pa Ventspils šoseju Tukuma virzienā.

Policisti sāka sekot vadītājam un mēģināja viņu apturēt, kā arī aicināja apstāties labprātīgi, taču bēgošā automašīna tikai palielināja ātrumu un brīžiem bēga pat ar 170 kilometriem stundā. Pēc vairāku minūšu vajāšanas bēgošais autovadītājs nobrauca no ceļa un iebrauca kokā, jo uz slapja seguma lielā ātrumā mēģināja veikt pagriezienu.

Policisti uzreiz izsauca neatliekamās medicīniskās palīdzības darbiniekus un paši devās noskaidrot, vai vadītājs nav cietis, taču izrādījās, ka viņš ticis cauri sveikā un guvis vien sasitumus. Brīdi vēlāk vīrietis sāka sniegt liecības un uzdevās par automašīnas likumīgo īpašnieku, mēģinot slēpt savu identitāti, taču viņš ātri tika atmaskots. Izrādījās, ka noziedznieks ir 1984.gadā dzimis, par sīku zādzību meklēšanā izsludināts vīrietis, turklāt pie stūres viņš bija sēdies bez auto vadīšanas tiesībām 2,45 promiļu reibumā.

Vienas dienas laikā pret vīrieti tika sākta administratīvā lieta par bēgšanu no policijas un pieci kriminālprocesi - par braukšanu reibumā bez tiesībām, par divām degvielas zādzībām, par automašīnas zādzību un par identitātes slēpšanu.

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Palaidniex 26.septembris 2015 21:32
6 0 Atbildēt

Interesanti, kāds tam sakars ar konkrēto video?

Palaidniex 26.septembris 2015 13:10
4 1 Atbildēt

Malacis, pateici, kā nav labi, bet daudz lielaks malacis būsi, ja pateiksi kā tieši vajadzeja rīkoties, lait as būtu garanteti notverts un labak kā to izdara patreiz...

Dirshlaks 26.septembris 2015 10:49
3 0 Atbildēt

Kāpēc skaņa izslēgta, nedzirdu nevienu lamuvārdu

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti