Iedzēruši jaunieši Jaunmārupē ar "BMW" izraisa avāriju un cieš 7 cilvēki (+ video) 15

 

Foto no negadījuma vietas Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 11.oktobris 2015 13:17

Vakar Mārupē notikusi divu vieglo automašīnu sadursme, kurā cietuši septiņi cilvēki, tostarp divgadīga meitenīte, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

 

Ceļu satiksmes negadījumā, kurā sadūrās divas pretim braucošas automašīnas, smagāko traumu guva 22 gadus vecs vīrietis, kurš smagā stāvoklī ar galvas traumu, ribu lūzumiem un vēdera dobuma sasitumiem tika nogādāts slimnīcā.

 

Savukārt divgadīgā meitenīte tika nogādāta slimnīcā ar galvas sasitumiem.

 

Pārējie pieci negadījumā cietušie cilvēki slimnīcā nogādāti ar dažāda veida vidēja smaguma traumām.

Pēc iAuto aculiecinieka stāstītā, jaunieši, kuri brauca ar "BMW" bijuši manāmā reibumā un sākumā iebēguši mežā, bet pašvaldības policija, tos esot atvedusi atpakaļ.

Paldies iAuto lasītājam par iesūtīto video un foto. Ja arī Tu pamani interesantu video, tad sūti to mums uz e-pastu iauto @ iauto.lv, vai spied pogu "Ziņo" šeit vai lapas augšā.

Pieraksties uz mūsu jaunumiem iAuto YouTube kanālā un abonē to šeit >>>

 
15 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Diāna 10.oktobris 2015 13:33
50 2 Atbildēt

Jaunieši kas dzer un brauc -Vai Jums prāts ir kaut mazliet? Sitaties ta paši nost ,bet kāpēc jāapdraud citu cilvēku dzīvības! Muļķi Jūs esat ,domājat kruti esat ar tiem lētajiem BMW !

LD 10.oktobris 2015 14:10
33 6 Atbildēt

Ar BMW te nav nekāda sakara, vainīgi apdzērušies jaunieši.

Madars 10.oktobris 2015 13:30
28 0 Atbildēt

Stulbā jaunatne.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 2

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti