Apgāžoties kravas automašīnai, Inciemā gājis bojā tās vadītājs 6

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 15.maijs 2020 13:31

Vakar Latvijā reģistrēti 73 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens, bet cieta vēl pieci cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Vakar ap plkst.10 Krimuldas novada Inciemā, uz Valmieras šosejas, kāds vīrietis, vadot kravas automašīnu "MAN" ar piekabi apgāzās. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā bojā gāja kravas automašīnas vadītājs. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Ceturtdien divi cilvēki cieta avārijās Rīgā un tās apkārtnē, bet pa vienam - Zemgalē, Kurzemē un Vidzemē. Viens no cietušajiem bija velosipēdists.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi 11 autovadītājus: četrus - Vidzemē, trīs - Rīgas apkārtnē, divus - Latgalē, bet pa vienam - Zemgalē un Kurzemē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 288 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 130 autovadītāji, Zemgalē - 55, Vidzemē - 48, Kurzemē - 33, bet Latgalē - 22 autovadītāji. Viens autovadītājs sodīts par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 499 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
Visi komentāri
 
Derglis 15.maijs 2020 14:02
0 0 Atbildēt

Vakar braucu tur garām - tas bija uz Valmieras šosejas, tieši pie Inciema ceļa. Skats bija baiss - lielā grants vedēja "vanna" ar čabatām gaisā, kabīne iemīcīta līdz pus logiem. Tā jau padomāju, ka šoferim izdzīvot tur bija maz izredžu

Braucis no Valmieras puses, uz ceļa pamatīgas bremzēšanas pēdas. Spriežot pēc to paskata, piekrautais auto bij pamatīgi bremzējis, bet bremzes nav strādājušas vienādi abās pusēs. Rezultātā nonesta barjera un liktenīgs iznākums. Protams, tas ir tikai mans spriedelējums; ej nu sazini, kā bija patiesībā.

Vernons 15.maijs 2020 16:29
0 2 Atbildēt

Izšāva priekšējā kreisā riepa! Tā ir Dieva laime, kad pretī neviens nebrauca.

:-) 15.maijs 2020 16:44
0 0 Atbildēt

"Izmeklētāji apstiprināja, ka ar riteņiem viss esot kārtībā"!

Vernons 15.maijs 2020 20:30
0 2 Atbildēt

Tu apskaties tās bildes! Un tad čivini!

Rexx 15.maijs 2020 19:42
0 0 Atbildēt

SCANIA nevis MAN. Un pārguris šoferis, kuru idiots saimnieks dzen. Un riepa ar nopietnu defektu. Protams, šīs negatīvā nozīmē slavenās transporta kompānijas īpašnieks teiks, ka viss bija kārtībā, la šoferis kļūdījās.

Vernons 15.maijs 2020 21:35
0 0 Atbildēt

Jelgavā, iebraucot, pie vecā benzīntaka, smagais, sprāgstot priekšējai kreisai riepai, ozolā atdūrās! Vadītājs beigts. Izrādās, kad stūres pastiprinātājs ir par vāju!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti