Avārijā cieš viens no dārgākajiem un ātrākajiem Ferrari 8

 

Foto: Ekrānbilde no instagram.com/varryx_/

iAuto | 22.jūlijs 2021 10:36

Itālijas pilsētā Ventimiljā avāriju piedzīvojis viens no dārgākajiem un ātrākajiem Ferrari – vairāk kā pusmiljonu dolāru vērtais Ferrari SF90 Stradale.

Sociālajos medijos ievietoti attēli, kuros redzams avārijā cietušais Ferrari SF90 Stradale – 1000 Zs jaudīgs varenauto, kas 100 km/h spēj sasniegt 2,5 sekunžu laikā. Avārijas iemesli nav zināmi, taču jādomā, ka jaudīgais automobilis atsities pret betona barjerām, kā rezultātā guvis ievērojamus bojājumus, deformējot kreiso pusi. Trieciena rezultātā kupejai sasists lukturis un vējstikls, bojāts priekšējais un aizmugures spārns, bamperis, kā arī izlauzts pakaļējais ritenis.

Mediji vēsta, ka automašīnas cena ir vismaz 540 000 dolāru, turklāt tā aprīkota ar Assetto Fiorano paketi, kas automobiļa masu samazina par 30 kilogramiem.

Ražotāja publicētie tehniskie rādītāji liecina, ka Ferrari SF90 Stradale 100 km/h sasniedz 2,5 sekundēs, 200 km/h – 6,7 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 340 km/h.

 
Visi komentāri
 
WALA 22.jūlijs 2021 10:47
0 0 Atbildēt

Sasisti visi šofera puses sāni + nolauzti riteņi + liela varbūtība visa piekare ar stiprinājumiem ir sačakarēta , bet pārējo ir "sastrādājuši" airbegi.

Stradalec 22.jūlijs 2021 12:38
1 3 Atbildēt

auto ir norakstīts, de fakto.

nelīdzēs pat leišu braļukas ar zelta rokām un makrofleksu.

imzz 22.jūlijs 2021 14:32
1 2 Atbildēt

Ražotājiem, jādomā, patīk, ja šos auto sasit. Nekas nebūtu vienkāršāk, kā ieviest ierobežotājus uz ātrumu, jaudu, paātrinājumu, griezes momentu "pilsētas režīmā", ko varētu atslēgt , tiekot uz "trases".

WALA 22.jūlijs 2021 15:40
3 0 Atbildēt

Nez es uzskatu ka ja tev vienīga iespēja ir bremzēt, tad tās ir stipri par mazu iespejas lai izvairitos no sadursmes. Pārsvara to gan attiecinu uz lielu atrumu, nu tip es zinu ka ar savu auto drodi varu braukt līdz 160km/h, un tad var gan vel drusku atri uzraut, gan ari bremzet vel ir ok, bet ja tava vieniga iespēja ir bremzet ... sanāk ka visi "lidojošie šķēršli" no mugurpuses un sāniem ir jāpamana daudz laicīgāk. Pat pienemot ka citus pakļautu tam pasam regulejumam, tad ugunsdzesējus, atros un policistus - nesanaks !

msh 23.jūlijs 2021 7:50
0 0 Atbildēt

Kā jums, cienītais, ar domāšanu? Ja tādu ieviestu, tad attiecīgi čipšķūneru pakalpojumam rastos noiets bet tajā pašā laikā konkurentu mašīnas, kurām šādas funkcijas nebūtu, paliktu kārdinošākas.

imzz 23.jūlijs 2021 11:00
0 0 Atbildēt

Nē, jau. ideja ir tāda, ka šāds režīms būtu pilnīgi brīvprātīgs, ko ieslēgtu tie, kuri negribētu riskēt braucot pa pilsētu.

Comedi club 22.jūlijs 2021 16:50
2 0 Atbildēt

Sto slucilos!?

Ah, ppjatj etot Stradele serjozono Postradale.

Kolekcionārs 22.jūlijs 2021 16:54
3 0 Atbildēt

Ļoti labi, jo vairāk šādas mašīnas sasit, jo lielāka vērtība atlikušajām.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti