Sestdien Tukuma novadā avārijā gājis bojā autovadītājs 3

 
Nozare.lv | 3.septembris 2023 12:18

Sestdien Tukuma novada Smārdes pagastā avārijā gājis bojā autovadītājs, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Ceļu satiksmes negadījums noticis ap plkst.20, kad vīrietis, vadot automašīnu "Opel Vectra", nobrauca no ceļa un iebrauca kokā.

Policija informē, ka automašīnas vadītājs negadījuma vietā gāja bojā, bet automašīnas pasažieris ar traumām tika nogādāts ārstniecības iestādē.

Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 100 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 25 cilvēki un viens gājis bojā. Cietušo vidū ir pa diviem gājējiem un velosipēdistiem, kā arī deviņi elektrisko skrejriteņu vadītāji.

Visvairāk, proti, 69 ceļu satiksmes negadījumi reģistrēti Rīgas reģionā, 12 - Zemgalē, septiņi - Vidzemē, astoņi - Kurzemē, četri - Latgalē.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
650 3.septembris 2023 22:45
5 0 Atbildēt

Kas tev par daļu!

Vernons 3.septembris 2023 19:59
2 3 Atbildēt

Kāds iemesls?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti