Saulkrastu un Kalvenes pagastos satiksmes negadījumos gājuši bojā divi cilvēki

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 22.oktobris 2023 10:27

Saulkrastu pagastā ceļu satiksmes negadījumā miris gājējs, bojāgājušais arī negadījumā, kas noticis Kalvenes pagastā.

Sestdien ap plkst.17.40 Saulkrastu novadā, Saulkrastu pagastā, uz autoceļa Rīga - Igaunijas robeža automašīnas "Honda" vadītājs uzbrauca gājējam, kurš notikuma vietā gāja bojā, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos bojā gājuši kopumā divi cilvēki. 

LETA jau ziņoja, ka sestdien Dienvidkurzemes novada Kalvenes pagastā ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja viens cilvēks, bet vēl viens nodots NMPD mediķiem.

Valsts policijas pārstāvji atzīmē, ka šajā negadījumā uz autoceļa A9 notika "Volvo XC60" un "VW Tiguan" sadursme. 

Valsts policija izmeklē abu ceļu satiksmes negadījumu apstākļus.

Sestdien Dienvidkurzemes novada Kalvenes pagastā ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja viens cilvēks, bet vēl viens nodots NMPD mediķiem, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Ceļu satiksmes negadījumā bija iesaistītas trīs vieglās automašīnas. VUGD glābēji, izmantojot, hidrauliskos instrumentus, no vienas vieglās automašīnas atbrīvoja divus cilvēkus.

Sestdien vakarā VUGD saņēma izsaukumu Kuldīgā, kur vieglā automašīna iebraukusi grāvī ar ūdeni. Pirms VUGD ierašanās, no automašīnas saviem spēkiem izkļuva divi cilvēki, bet vienu cilvēku caur automašīnas logu izglāba ugunsdzēsēji glābēji. Ar troses palīdzību automašīna tika izcelta no grāvja.

Aizvadītajā diennaktī laika posmā no 21.oktobra plkst.6.30 līdz 22.oktobra plkst.6.30, VUGD saņēma 66 izsaukumus - 18 uz ugunsgrēku dzēšanu, 32 uz glābšanas darbiem, bet seši izsaukumi bija maldinājumi.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

35 miljoni dolāru: Henriks Fiskers pārdod savu Holivudas villu

Bankrota priekšā nonākušais elektroautomobiļu ražotājs meklē izeju no smagās situācijas. Lasīt vairāk

 

Kas īsti notika? - uz Tallinas šosejas pie Ādažiem neliela lidmašīna veikusi avārijas nosēšanos (PAPILDINĀTS 17.00) 6

Sestdien, 4.maijā, uz Tallinas šosejas pie Ādažiem avārijas nosēšanos veikušo lidmašīnu pilotēja instruktors, kurš kopā ar pasažieri bija devies privātā lidojumā, noskaidroja aģentūra LETA. Lasīt vairāk

 

Gājējs "nogāž" divus motociklistus (+ VIDEO) 36

Viens no motociklistiem pamana gājēju pie pārejas un sāk bremzēt, taču aizmugurē braucošais tam nav gatavs. Lasīt vairāk

 

Nissan X-Trail N-Trek – jauna versija ekstrēmāku izbraucienu cienītājiem (+ FOTO) 5

Nissan laidis klajā jaunu krosovera X-Trail versiju N-Trek, kas būs piemērota izbraucieniem pie dabas, nebaidoties arī no sarežģītākiem maršrutiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti