Negadījuma dēļ uz Vidzemes šosejas pie Siguldas bloķēta satiksme 19

 

Foto: Ekrānbilde no Google.com/maps

Nozare.lv | 24.novembris 2023 17:46

Piektdienas vakarā ceļu satiksmes negadījuma dēļ uz Vidzemes šosejas (A2) pie Siguldas ir bloķēta satiksme, tviterī vēsta VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Negadījums noticis Vidzemes šosejas 49.-50.kilometrā jeb apmēram vietā, kur iebrauc Siguldā no Rīgas puses.

LVC norāda, ka apbraukšana vieglajām automašīnām iespējama pa pievedceļu Lorupes gravai (V96) un Kalna ielu.

Valsts policijā aģentūrai LETA norādīja, ka Krasta ielā notikusi trīs vieglo automašīnu sadursme un pēc policijas rīcībā esošās informācijas cietušas divas personas, no kurām viena nogādāta medicīnas iestādē.

 
19 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
es 24.novembris 2023 19:48
9 1 Atbildēt

Ja krustojumi ir ik pa 50 metriem, tieši pirms kura 200 metru iepriekš jāieslēdz pagrieziens? Un vai ieslēgts pagrieziens pirms krustojuma netiks no kāda "profesionālā" saprasts kā pagrieziens ejot uz apdzīšanu? Un šis vilks līdzi.

Vidzeme 24.novembris 2023 19:19
5 0 Atbildēt

tev pilnīga taisnība, tur neviens velns vairs nesapratīs, tādēļ diezgan slidena tā doma par tiesību atņemšanu, ja pārsniedz par 30 km/h  man ir gadījies NEJAUŠI palaist garām tos 50-90-70 algoritmus, neattaisnoju tos, kas lido apzināti, taču neloģisko ceļazīmju izvietojuma dēļ pastāv iespēja iekrist pa nopietno arī neapzināti.

Freijers 27.novembris 2023 8:00
5 0 Atbildēt

īsti nelīdzēs, jo tie ir no ūberdrošajiem -20 velkoņiem, kas arī normāli paatrināties nejēdz. Tāda satiksmes čakarēšana, kāda tiek veikta pēdējā laikā, kur vēl tiek visādi godināta vilkšanās, neatminos, kad būtu bijusi, komplektā ar izplatītajām 1+1 šosejām LV praktiski visur, tas padara braukšanu, jo īpaši pierīgā nebaudāmu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 2

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Škoda Kodiaq (+VIDEO) 2

No šīgada Škoda jaunumiem mūsu tirgum svarīgākais ir jaunais Kodiaq. TV Autoziņas devās uz Spāniju, lai tuvāk iepazītos ar lielākā Škodas krosovera otro izlaidumu. Lasīt vairāk

 

Audi Q6L e-tron – Ķīnā ražots, Ķīnas tirgum (+ FOTO) 1

Pekinas autoizstādē Vācijas autobūves uzņēmums Audi nodemonstrējis Audi Q6L e-tron – globāļā tirgus modeļa Q6 e-tron pagarināto modifikāciju, kas paredzēta Ķīnas tirgum. Lasīt vairāk

 

Ko dara šī tehnika? (+ VIDEO) 8

Kravas auto ar piekabi kaut ko vienmērīgi izkaisa uz ceļa. Vai varētu būt, ka šādi ātrā un vienkāršā veidā tiek atjaunots ceļa segums? Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti