Policija pirmajā skolas dienā mācību iestāžu tuvumā sola izvietot fotoradarus 5

 

Foto: Ekrānšāviņš no Twitter.com/valsts_policija

Nozare.lv | 31.augusts 2018 16:33

Valsts policija (VP) pirmajā skolas dienā, 3.septembrī, pastiprināti pievērsīs uzmanību satiksmes drošībai, tostarp, skolu tuvumā izvietos pārvietojamos fotoradarus, aģentūrai LETA pastāstīja VP Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis.

Policija šajā dienā aktīvi strādās un pastiprināti pievērsīs uzmanību mācību iestādēm, tostarp, skolu tuvumā izvietos pārvietojamos fotoradarus, lai kontrolētu vai autovadītāji ievēro atļauto braukšanas ātrumu.

Krapsis norādīja, ka ceļu policija atlikušajās septembra nedēļās organizēs savu darbu skolu tuvumā, īpaši, rīta stundās un dienas pirmajā pusē.

Sākoties jaunajam mācību gadam, policija aicina vecākus ar bērniem pārrunāt satiksmes drošības pasākumus, piemēram, drošības jostu lietošanu un aizsargķiveres nēsāšanu, braucot ar velosipēdiem un skrejriteņiem.

Vecāku un skolēnu ērtībai policija ir izveidojusi informatīvu materiālu "Drošs ceļš uz skolu" - ceļvedi vecākiem sarunai ar jauno skolēnu, kurā ir doti padomi, kā interesantā un atjautīgā veidā iemācīt bērnam drošu ceļu uz un no skolas.

Šis materiāls piedāvāts skolām visā Latvijas teritorijā, un to jau saņēmuši vairāk nekā 18 000 pirmo klašu skolēnu vecāki. Tāpat šis materiāls būs pieejams arī elektroniski jebkuram interesentam.
 

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
atrabotka 1.septembris 2018 15:55
3 0 Atbildēt

Tev neapnīk rakstīt visu to huiņu?

bumeris 31.augusts 2018 22:35
2 7 Atbildēt

Tādās vietās parasti visi mūsu konkurenti bremzē, bet mēs - izmantojam izdevību lai izkostu.

Bērnu mums pašiem tāpat nav. Un pat būs labi, ja kādu notrieksim - valsts varbūt padomās arī par mums un atļaus adoptēt bērnus. Citādi istaisA un usaexperc jau sen sapņo.

istaisA 1.septembris 2018 19:13
2 0 Atbildēt

“Viencexperc” jau tik daudz reizes Tevi ar gurki ir “izdarbinājis”, ka Tu jau dzīvo citā realitātē. Izlasi, ko Tu pats tur uzrakstiji, homīšpedofīls ibio..

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti