Spīd pārāk spēcīgi (+ FOTO) 19

 

Aculiecinieka foto Foto: iAuto.lv

iAuto | 19.janvāris 2020 9:56

Autovadītājs iesūtijis foto, kas ilustrē iAuto.lv aizsākto tēmu par pārāk spilgtajām reklāmām, ziemassvēktku dekoriem un ielu apgaismojumu.

vairāk par šo tēmu lasīt šeit:

 

Aculiecinieka foto Foto: iAuto.lv

 
Visi komentāri
 
anonimikis 19.janvāris 2020 10:49
17 15 Atbildēt

Miglas lukturu lietotājus jāsāk sodīt. Pilsētā tiem nav jādeg.

Pļurkt 19.janvāris 2020 16:06
4 6 Atbildēt

Kur tas ir rakstīts?

anonimikis 19.janvāris 2020 16:07
0 7 Atbildēt

Noteikumos.

Pļurkt 22.janvāris 2020 10:05
1 0 Atbildēt

Kādos??? Skolas iekšējās kārtības noteikumos vai!!!!

Ja "A", tad saki arī "B" - pants, punkts utt

reku 20.janvāris 2020 8:22
5 2 Atbildēt

Nu ne katrs zābaks lems kā jābūt.Miglas lukturi vispār nekā netraucē jo viņu stars ir zemāks par tuvajiem.

D 20.janvāris 2020 10:22
4 2 Atbildēt

Miglas lukturi jau nu gan nevienu nezilbina.

Bet kādu pēkšņi izskrējušu kaķi, gan var pasargāt.

Freijers 20.janvāris 2020 11:32
3 2 Atbildēt

Es ne tikai ar miglām, bet, ja tas nevienu netraucē arī ar tālajiem dažos "pilsētas" nostūros, kur nav ne apgaismots, ne reizēm trotuārs uztaisīts, ne arī horizontālie apzīmējumi (ar kuriem vispār LV grēko kapitāli) atjaunoti/izveidoti. Pilsētā nesākas no zīmes vien, tādai tai ir jābūt arī dabā - apgaismoti ceļi, troturāri, utt., nevis kā pie mums pierasts, ka zīmes piekāršana atrisina problēmas - pārliek tās uz šoferiem !

Arī gājēji ļoti grēko ar atstarotāju lietošanu - tā ir viņu pašu drošība.

CSN neliedz lietot miglas lukturus diennakts tumšajā laikā, farizej !

Nja 19.janvāris 2020 14:19
15 7 Atbildēt

Saule arī ir spoža, ja blenž tai virsū!

Dīvāna komentāri 19.janvāris 2020 15:32
10 2 Atbildēt

Jaaa, LED bremžu gaismas ar pa spožām..

Ko darīsim šajā sakarā?

Krotow 19.janvāris 2020 16:25
6 2 Atbildēt

Normāls apgaismojums. Nez vai postētājam dienas vidū arī ir pārāk gaišs? Vēl vasarā paprasīs sauli izslēgt.

650 19.janvāris 2020 20:00
1 0 Atbildēt

Sašutuma objekts precīzi nav saprotams,bet žetons Autoram par nevienaldzību! Nojaust var 2 versijas..1)kāds sasprauda stabus un tajos sakāra lampas, bet "neviens nepamanīja", ka viena lampa spīž šķībi 2)kāds izstrādāja teh dokumentāciju, kur "paredzēts" saspraust kārtējos megavatgigakandeļu apgaismes ķermeņus aptuveni 2x lielākā apmērā, nekā būtu nepieciešams drošai ārpuspilsētas satiksmei.

Jo, ja jau reiz ir "projekts", tad taču izdevīgi ir izpaveikt pēc iespējas lielāku/dārgāku to "darbu apjomu".

Pirmajos neatkarības gados taupības nolūkā ilgu laiku naktī uz šī ceļa dega katra otrā/trešā lampa,tas bija ok.Tagad taupība nevietā un spuldzes "ekonomiskākas un spožākas"- tapc viņas drīkst(vajag) saspraust tik daudz un tik jaudīgas,lai kopējais elektrības patēriņš sanāktu 1:1 kā "kādreiz".

Sodīšana ir jāsāk (beidzoot!) ar tiem, kuri tumsā brauc (nesodīti un ilgstoši) ar vienu aci (lukturi).Tā nupat ir izvērtusies par riktīgu un acīmredzamu masveida sērgu, bet no atbildīgajām lohpersonām nekādu komentāru nav.

ps- par jaunās J-šosejas izbūvi (bez)atbildīgie nupat (kā pa brīnumu..) ir ievērojuši, ka bija teju pilnībā nodilušas ar satiksmes drošībai klaji netbilstošo (neatstarojosšo, nekvalitatīvo,slapjā laikā ne tumsā ne gaismā pienācīgi nesaredzamo..) ūdenskrāsu (vai zābaksmēru) uzkrāsotās dzeltenās joslu līnijas. Nupat šajās dienās no rīgas puses kāds viņas bija sācis atjaunot- redzēsim cik mēnešos tas izdosies visā ceļa garumā..

Led 20.janvāris 2020 10:29
2 2 Atbildēt

Starp citu jaunās Led gaismas bieži žilbina vairāk par kreisajiem xenoniem. Vai vispār TA ir iekārtas, kas Led un automātiskās gaismas var pārbaudīt , vai tās darbojas pareizi ? Tagad Halogeni uz LED fona vispār izskatās pēc sveču liesmiņām

Ansis 20.janvāris 2020 10:48
3 0 Atbildēt

Vispār jau tas ir tāpēc, ka 18.jan uz Jūrmalas šosejas tajā stabā mašīna bija ietriekusies. Ja labi bildē ieskatās, var redzēt to mašīnu.

Ha-ha 20.janvāris 2020 15:39
4 0 Atbildēt

vairs precīzi neatceros, bet bērnībā lasīju Brālīti un Karlsonu, kur lidojošais vīriņš dižojās, ka uzzīmējis "pasaulē diženāko un varenāko gaili". Brālītis grozīja tukšo papīra lapu un nekādi nevarēja to atrast, bet tad Karlsons ar pirkstu norādīja uz kādu punktu lapas apakšā, kur labi ieskatoties, tiešām varēja redzēt mazu, sarkanu gailīti

650 20.janvāris 2020 11:57
0 0 Atbildēt

Tur vienīgais pozitīvais faktors ir tas, ka nav ziemas un asfalts nav pārklāts ar sniegu un šļūdoni.Dzeltenās joslu dalījuma līnijas tur ir uzvilktas ar nesertificētu, neatstarojošu un grūti saskatāmu un satiksmes drošībai un nekādai ne tehnoloģijai neatbilstošu suudakrāsu.Tajā rajonā uz/Rīgu braucot, jau pāris mēnešus to līniju vispār vairs nebija kā tādu.Un tas ir, kad sāls šogad tikusi pielietota mazāk nekā citugad.

Katrā pusē remontzonas sākumā ir joslu izliekums/izkropļojums- kur trīs joslas pārtop par četrām.Bet tas Marķējums tur ir sen nodilis un tur nav problēmu kādam iebraukt sānos pat gaišā diennakts laikā! Vien nožēlojama zīme liecina, ka tur kkādi līkumi sagaidāmi, horizontālā marķējuma NAV...pat ja tagad tas tiks mudīgi atjaunots- veselus divus mēnešus viņa praktiski nebija! Neviens to neredzēja,neievēroja!

Cilvēks 21.janvāris 2020 10:13
1 2 Atbildēt

Saule par spožu, laiks par karstu , laiks par aukstu.

Daba ieslēdza vidējo - lietu, lietu .lietu un 8⁰ .

Ceļa līkumi ne tādi, lampas par spožu, lampas par vāju!

Strādājiet nevis ar kritiku nodarbojaties!

Tikai neapmierinātie ar sevi un savu dzīvi VISĀDAS FIGŅAS IZDOMĀ.

650 21.janvāris 2020 12:19
1 1 Atbildēt

Tev ir kaut kas konkrēti par šo Tēmu pasakāms, ejeb te ienāci apspriest komentētāju personības??

Protams, ka ēzeļu pamatbūtība ir strādāt klusējot un īsajos starpbrīžos uzgrauzt barības atliekas,ko viņiem atmet "ar dzīvi apmierinātie" viņu saimnieki..

650 21.janvāris 2020 13:24
0 0 Atbildēt

Izskatās, ka šos te "ar dzīvi neapmierināto " ievietotos materiālus paslepus lasa ne tikai J-malas dome, bet arī J-lielceļa atjaunotāji.

Šie ir atgriezušies pie senās shēmas, kad nakts laikā tas megaapgaismojums ir ieslēgts tikai katrā otrajā vai trešajā stabā.Nav gan īsti skaidrs no cikiem un līdz cikiem tas tā ir, bet nu ok.Lūk miglubilde aptuveni no tās pašas vietas, ko apskatīja raksta autors:

BET, reku viens cits "kosmiskais" objekts- tas netraucēti turpina uzjautrināt garāmbraucējus augu diennakti.Jo mums nav ne standarta, ne Kauna....

650 21.janvāris 2020 14:12
0 0 Atbildēt

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti