Lielākie pašmāju degvielas mazumtirgotāji Baltijas valstīs vienojas par sadarbību 1

 

Foto: Publicitātes foto

28.maijs 2015 7:01

Lielākie pašmāju degvielas mazumtirgotāji Baltijas valstīs - „VIRŠI-A” (Latvija), „Olerex” (Igaunija) un “Gelvybe” (Lietuva) – parakstījuši nodomu protokolu par savstarpējo sadarbību. Tās ietvaros tiks izveidota vienota Baltijas mēroga degvielas karšu sistēmu, un šī ir pirmā šāda veida sadarbība, kas noslēgta starp visu valstu vietējiem Baltijas degvielas mazumtirgotājiem.

Vienošanās paredz, ka visu degvielas uzpildes staciju (DUS) tīklu klientiem tiks nodrošināta iespēja iekļauties vienotā degvielas karšu sistēmā, ļaujot veikt degvielas uzpildi un citus pirkumus vairāk nekā 110 tirdzniecības vietās visā Baltijā.

Paredzēts, ka klienti, izmantojot sava mazumtirgotāja izsniegto degvielas kredītkarti un debetkarti, jau šī gada vasarā varēs sākt izmantot vietējos tirgos piedāvātās priekšrocības par ērtiem norēķiniem un atlaižu sistēmām arī pārējās Baltijas valstīs.

Turpina Jānis Riekstiņš, „VIRŠI-A” valdes priekšsēdētājs: “Ar šo stratēģisko vienošanos ”VIRŠI-A” sāk jaunus attīstības virzienus un kļūst ievērojami spēcīgāks Baltijas valstīs. Esam atraduši partnerus, ar kuriem mums ir vienota izpratne par modernu un pārdomātu risinājumu un pakalpojumu nodrošināšanu saviem klientiem ilgtermiņā. Jaunā sadarbība mūsu klientiem, kas izmanto “VIRŠI-A” Degvielas karti, sniegs līdz šim nebijušas norēķinu un atlaižu sistēmu priekšrocības. Īpaši izdevīgs jaunais sadarbības modelis būs tiem, kuru braucieni pārklāj visas Baltijas valstis.”

Informē “Olerex” valdes loceklis Antti Moppel: “Līdz ar parakstīto nodomu protokolu ir izveidota visu Baltijas valstu vietējo tīklu koalīcija. Lai arī katrs no uzņēmumiem turpina strādāt patstāvīgi, šī ir vēsturiska spēku apvienošana Baltijas līmenī, reaģējot uz klientu pieprasījumu un vajadzībām. Šis ir nozīmīgs signāls arī mūsu konkurentiem, jo ir skaidri redzams, ka vietējie degvielas tirgotāji stiprina savu konkurētspēju pārrobežu līmenī un vietējos tirgos.”

“Gelvybe” īpašnieks Vytas Januškevičius uzsver: “Mūsu uzņēmums ļoti augstu vērtē iespēju pievienoties šajā projektā, un esam gandarīti tajā pārstāvēt Lietuvas pusi. Mūsu kā uzņēmuma ambīcijas ir darbību paplašināt gan vietējā, gan starptautiskā mērogā, līdz ar to panāktā konceptuālā vienošanās par klientu karšu iekļaušanu vienotā sistēmā ir ārkārtīgi nozīmīga iniciatīva.”

Parakstītais nodomu protokols ir konceptuāla vienošanās par sadarbības uzsākšanu, un jau šī gada vasarā visu trīs degvielas tirgotāju klientu kartes tiks piemērotas aktivizācijai un darbībai visu partneru tīklos.

 
Visi komentāri
 
www 28.maijs 2015 11:17
0 0 Atbildēt

Man kaut ka tie Virši nesanāk pa ceļam. Neveikli viņiem ir izvietotas stacijas, ne ceļa malā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti