Nost ar kanniņām! - Neste uzstāda pirmo vējstiklu šķidruma uzpildes automātu Rīgā 10

 

Foto: Publicitātes attēls

Neste | 15.oktobris 2019 15:11

Lielākais automātisko degvielas uzpildes staciju tīkls un vadošais degvielas mazumtirgotājs Latvijā Neste, rūpējoties par apkārtējo vidi un nodrošinot ērtāko uzpildes pieredzi, autovadītājiem piedāvā vējstiklu tīrīšanas šķidrumu uzpildīt no automāta.

Patlaban ziemas vējstiklu tīrīšanas līdzeklis ir pieejams Neste degvielas uzpildes stacijā Rīgā, Vienības gatvē 77. Plānots, ka līdz šī gada beigām vējstiklu uzpildes automāti būs pieejami kopā 10 Neste DUS.

Uzpildes automāts ir lietotājam draudzīgs un ļoti vienkārši lietojams – autovadītāji var piepildīt sava auto vējstikla šķidruma tvertni ar pistoli no sūkņa, tādējādi ietaupīt arī laiku, kas tiek pavadīts degvielas uzpildes stacijā.

Neste DUS šobrī pieejams ziemas vējstiklu tīrīšanas līdzeklis ar salizturības temperatūru līdz -21°C, un tam ir izvēlēts arbūzu aromāts, kuram pēc testu rezultātiem priekšroku deva Neste darbinieki.

“Šis automāts ir nākamais solis ceļā uz ilgtspējīgiem risinājumiem, ko cenšamies ieviest savās ikdienas darbībās. Ekoloģiskais un mūsdienīgais risinājums vējstiklu šķidruma tvertņu uzpildīšanai ir ērts veids, kā vienkārši un ātri uzpildīt nepieciešamo tīrīšanas līdzekļa daudzumus, kas vienlaikus dod ievērojamu ieguldījumu plastmasas iepakojuma samazināšanā. Ikviens autobraucējs, kurš turpmāk uzpildīsies tādā veidā un centīsies neizmantot plastmasas iepakojumos, palīdzēs novērst negatīvo ietekmi uz vidi, kas veicina siltumnīcefekta veidošanos. Likvidējot plastmasas atkritumus, kas nekad dabā nenoārdās, mēs palīdzam saudzēt apkārtējo vidi,” stāsta Armands Beiziķis, Neste Latvija valdes priekšsēdētājs.

Norēķināties par vējstikla šķidrumu varēs pie sūkņa termināla, izmantojot Neste karti (privātpersonu vai uzņēmumu) vai banku kartes. Izdevīgākai uzpildei, Neste karšu klienti saņems atlaidi šim produktam.

 

 
Visi komentāri
 
LMT 15.oktobris 2019 17:01
8 0 Atbildēt

Beidzot varēšu uzpildīt savu kanniņu!

Māris 15.oktobris 2019 17:07
9 2 Atbildēt

Kādu pirmo Latvijā? Virši A sen jau tādi ir

Jūlis 15.oktobris 2019 17:46
0 0 Atbildēt

Ja kādam vajag ,var iepildīt savā kanniņā.Normāls risinājums.

msh 16.oktobris 2019 1:41
4 1 Atbildēt

Cerams ka cena būs normāla un liks viršiem savējā cenas pamest uz leju. Par pārējo - jā jā, ir ērti - ja nav nekas cits jādara tajā tankā - bet ar kanniņu tomēr ērtāk, jo ātrāk un nav jātur rokā auksta pistolīte...

Kanibaals 16.oktobris 2019 8:36
4 0 Atbildēt

Gaidam pirmo kas uzpildīs arī degvielas bāku.

Laaciz 16.oktobris 2019 8:51
0 0 Atbildēt

Forša lieta. Viršos nebraucu nemaz nezināju, ka tāda lieta pastāv. Bet cik maksā tāds litrā?

kontradmiral 16.oktobris 2019 9:17
3 0 Atbildēt

Atbalstu, pirmkārt var pieliet precīzi pilnu. Auto bačokiem ir dažādi tilpumi, īpaši besīgi, ir ja bačoks ir 4 litri, bet kanniņa 5 litri. Tad vadā to litru lielajā kannā līdzi, kamēr var iztukšot. Plus esam zaļi, neizmantojam lieku iepakojumu. Viršos šis man liekas jau ir daudzus gadus tik cena, man likās padārga, salīdzinot ar kanniņu šķidrumu.

Freijers 16.oktobris 2019 10:02
1 1 Atbildēt

Tā kā DUSi no tiem šķidrumiem manuprāt vārās vairāk nekā no tirgojamajām desmaizēm, tad cerams, ka neste arī atbalstīs ekoloģiju un veidos adekvātu cenu, jo arī man tās kanniņas (iepakojums ir īstais drauds dabai, pretēji visādiem pļūtitāju sludinātajam) arī nepatīk, bet pirkt logu šķirdumu par ~eiro litrā netaisos arī bez kanniņas.

Vārds 17.oktobris 2019 10:21
1 0 Atbildēt

Šo ar, nez, ražo Somijā?

rodo 19.oktobris 2019 7:21
1 1 Atbildēt

tā ekaloģija 99.9% cilvēkiem ir poffig, vismaz pie mums. tā kā šī pakalpojuma popularitāti noteiks cena, ātrums un ērtums.

jau bildē redzu, ka ja es laju gan degvielu, gan šķidrumu, tad 2x būs nestes karte jāsprauž. tas ir garām, norēķinam jābūt kopējam.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti