Neste pievienojas Eiropas Zaļās atveseļošanās aliansei 3

 

Foto: Publicitātes attēls

Neste | 15.aprīlis 2020 15:09

Vadošais atjaunojamās degvielas ražotājs Neste ir pievienojies dažādu politisko piederību lēmumu pieņēmēju, uzņēmumu, NVO un citu ieinteresēto pušu aliansei, kas iestājas par zaļu atveseļošanos (Green Recovery) no koronavīrusa (Covid-19) radītās krīzes Eiropā.

Lai nodrošinātu ātru Eiropas valstu ekonomiku un sabiedrību atveseļošanos, alianse ekonomiskās stratēģijas priekšplānā izvirza cīņu pret klimata pārmaiņām.

Alianse uzskata, ka finanšu līdzekļi jānovirza pārejai uz klimatneitrālu ekonomiku, bioloģiskās daudzveidības aizsardzību un lauksaimniecības pārtikas ražošanas sistēmu pilnveidi.

“Koronavīrusa pandēmijai ir neparedzēta ietekme uz cilvēku veselību un ekonomiku. Lai gan ierobežot koronavīrusa izplatību ir svarīgi, mums ir jādomā arī par to, kā pasaule spēs atgūties no šīs krīzes. Strādājot pie tā, mums ir iespēja radīt ilgtspējīgu un noturīgu ekonomiku un sabiedrību. Šobrīd ir īstais laiks izplānot šo vīziju,” stāsta Neste prezidents un izpilddirektors Pīters Vanakers (Peter Vanacker).

“Sadarbība ir viens no būtiskākajiem pārmaiņu veicinātājiem. Esam pagodināti darboties aliansē kopā ar 180 Eiropas Parlamenta deputātiem, ministriem, uzņēmumiem un citām ieinteresētajām pusēm, lai nodrošinātu zaļu atveseļošanos no pandēmijas. Kopā mēs varam veidot nākotni spēcīgāku un ilgtspējīgāku,” Vanakers turpina.

 

 

 
Visi komentāri
 
felix65 16.aprīlis 2020 7:23
1 0 Atbildēt

"Lai nodrošinātu ātru Eiropas valstu ekonomiku un sabiedrību atveseļošanos, alianse ekonomiskās stratēģijas priekšplānā izvirza cīņu pret klimata pārmaiņām." Man trūkst vārdu. Pat tagad, kad Pasaules ekonomikas ir uz sabrukuma robežas, ekofašisti nevar rimties un turpina bīdīt savas neprātīgās idejas.

Freijers 16.aprīlis 2020 11:22
0 0 Atbildēt

Laikam būs tomēr cirkulī jālēj....zb šitie murgi, IKP iet uz leju divciparu skaitļiem, daži te par zaļumu murgo vēl !

iciks 16.aprīlis 2020 14:30
0 0 Atbildēt

Ekonomikas lejupslīde nav nekāda laime, bet ir arī laime nelaimē. Mazāk būs jāklausās šitādus zaļos salašņas. Kad esi ar pliku dirsu, tad CO2 diži nesatrauc

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti