Sēlijas poligona attīstībā vēl daudz neskaidrību (+ VIDEO) 9

 
LTV Ziņu dienests | 13.maijs 2024 12:05

Latvija pirms diviem gadiem nolēma veidot jaunu militāro poligonu Sēlijā. Lai procesu paātrinātu, Saeima pirms gada pat pieņēma īpašu likumu.

Šobrīd sākti pirmās kārtas projektēšanas darbi, bet būvdarbu veicējus sāks meklēt ap gadumiju. Un tas liek šaubīties, vai pirmo kārtu izdosies noslēgt kā iecerēts – līdz 26. gada sākumam. Nav skaidrs, kādas būs visa poligona izveides izmaksas, kā segs izdevumus. Kā arī tas, kad un kādus karavīrus uz Sēliju pārcels.

Nākamajam attīstības etapa plānam būtu jābūt gatavam līdz jūlijam. Un sešos gados būtu jātop noliktavām, kazarmām, ēdnīcai, medicīnas centram un citiem objektiem. Sēlijas poligonā teorētiski varētu darboties brigādes līmeņa NATO sabiedroto spēku militārā vienība. Taču karavīrus, kuri Latvijā ieradīsies tuvāko pāris gadu laikā, izvietos citur, ne Sēlijas pusē. 
 

 
Visi komentāri
 
ra 13.maijs 2024 12:39
4 16 Atbildēt

Galvanais lai arī sēliju piemēslo ar radioaktīvu ,no urāna ražotu tanku un ne tikai, monīciju citādi tikai ādažu poligonu un apkārtni. Lai visa latvānija kļūst par natiņu lielu skaistu poligonu. Drošība pāri visam.

wons 13.maijs 2024 13:10
7 0 Atbildēt

Dzīvoju Latvijā, uzskatu sevi par savas valsts patriotu un ja kādam Latvija izsauc nievas, tas var rast sev citu mītnes valsti.

Tas gan 13.maijs 2024 13:35
5 0 Atbildēt

"Atbrīvotāju" gaidītājiem vajadzētu youtubā paskatīties, kā notiek "atbrīvošana" un, cik pēc tās paliek pāri - cik var noprast, pirms uzlaist raķeti civilajam objektam krievi pirms tam neprasa vai tu biji par putinu, vai nē - to jau "gaidītāji" laikam nesaprot.

Krotow 13.maijs 2024 14:26
3 0 Atbildēt

Impērisko vati tas sākumā nesatrauc. Jo Putkins pirms Z-kara teica ka "mēs nonāksim paradīzē, bet viņi nosprāgs". Kad atbrīvotaji atnāk, prāts mazliet atgriežas, tacu tad jau ir par vēlu. Kazanska video parādīts Daugavpils liktenis, ja sestā palāta sagribētu uzrīkot Latgales tautas republiku.

www.youtube.com/watch?v=mn1PpiMXrCE

iciks 13.maijs 2024 21:23
0 0 Atbildēt

Liecies tak mierā, vai nu netrūkst troļļu. Varbūt arī noderīgo idiotu.

msh 14.maijs 2024 1:46
0 6 Atbildēt

Dārgais turbopatriot, pateiksi, priekš kam šitentais poligons ir vajadzīgs? Kā redzams, tas nah nevienam nav vajadzīgs - ja nu vienīgi pietuvinātajiem kur miljonus notrallināt. Un pie tā ka pie mums pie varas ir vecie čekisti, tad jebkāda militāra darīšana ir balagāna un acu aizmālēšanas līmenī - protams, procesā lietderīgi notrallinot naudu.

Kanibaals 14.maijs 2024 22:59
1 1 Atbildēt

Krievu tanku bučotājs ierunājās.

msh 14.maijs 2024 23:12
0 0 Atbildēt

Tu jau mums esi tas bučotājs - tu jau vēlies lai tad, ja globālisti mūs atkal pārdalītu, būtu nevis 1940. gada variants, bet 1944./1945. gada variants - pirms varas maiņas vēl visu nah noslaucīt ar lielgabaliem, un šajā gadījumā vēl piedevām vēlies par to maksāt.

Kanibaals 14.maijs 2024 22:58
0 1 Atbildēt

Kāds vēl radioaktīvais urāns. Vārds noplicinātais urāns jau liecina, ka tā radioakivitāte ir zemāka un tā ir par 50% zemāk kā dabiski. Neēd banānus tie arī radioaktīvi.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti