Klajā nāk jauna Sony kamera α7R III (+ foto) 2

 
Sony | 26.oktobris 2017 9:35

Inovatīvais pilna kadra bezspoguļa modelis piedāvā 42,4 MP augstu izšķirtspēju, 10 kadru sekundē nepārtrauktu fotografēšanu, ātru un precīzu AF sniegumu - un to visu pārsteidzoši kompaktā korpusā

• 35mm pilna kadra 42,4 MP no aizmugures izgaismots Exmor R™ CMOS Attēlu sensors ar attīstītu attēlu apstrādes funkciju

• Nepārtraukta fotografēšana līdz pat 10 kadriem sekundē ar klusu fotografēšanu vai mehānisko aizvaru un pilnīgu automātisko fokusēšanu / automātisko ekspozīcijas izsekošanu

• 399 fāzes noteikšanas AF punkti, kas aptver 68% no attēla laukuma, 425 kontrasta AF punkti un aptuveni 2 reizes efektīvāks acs AF

• 5 asu optiskā korpusa attēla stabilizācija ar 5,5 soļu slēdža ātruma uzlabojumu

• Augstas izšķirtspējas 4K filmēšana ar pilnu pikseļu rādījumu un bez pikseļu apvienošanas (pludināšanas)

• Pilnīgi pielāgots profesionāļiem, tai skaitā modernizēts auto-fokuss, dubultās SD kartes atbalsts, pagarināts akumulatora darbības laiks, SuperSpeed USB (USB 3.1 Gen 1) USB Type-C™ terminālis un daudz vairāk

• Kompakts, viegls korpuss - tikai 650g

Sony šodien paziņoja par iespaidīgu papildinājumu pilna kadra kameru klāstā - ?7R III (modelis ILCE-7RM3).

Pateicoties revolucionāram lēcienam attēla apstrādes jaudas un efektivitātes jomā, jaunā ?7R III kamera sevī apvieno augstas izšķirtspējas 42,4 MPi no aizmugures apgaismotu Exmor R CMOS attēla sensoru ar iespaidīgu fotografēšanas ātrumu līdz 10 kadriem sekundēii ar pilnu AF/AE izsekošanu, kā arī noslīpētu attēla un 4K6 video kvalitāti, plašu 15-stop9 dinamisko diapazonu, augstas jutības teju pilnīgu stop4 un trokšņa mazināšanu. Ņemot vērā neskaitāmās izmantošanas iespējas un kompakto, vieglo korpusu, šis ir ļoti universāls līdzeklis fotogrāfiem, operatoriem, multimediju radītājiem un visiem citiem profesionāļiem, kuri no savām ierīcēm sagaida uzticamību, izmantošanas elastību un daudzpusību.

Jauns attēla kvalitātes līmenis

42,4MP augstas izšķirtspējas Exmor R CMOS attēla sensors ar aizmugures apgaismojumu izmanto bez-spraugu on-chip lēcu dizainu un AR (anti- atstarojošu) pārklājumu uz sensora blīves stikla virsmas, lai būtiski uzlabotu gaismas savākšanas efektivitāti, kā rezultātā tiek paaugstināta jutība ar zemu trokšņu līmeni un plašu dinamisko diapazonu.

Sony jaunajā ?7R III ir arī jauna augstas klases LSI, kas faktiski dubulto attēla sensora nolasīšanas ātrumu, kā arī atjaunināts BIONZ X™ apstrādes dzinējs, kas apstrādes ātrumu palielina aptuveni 1,8 reizes, salīdzinot ar ?7R II. Visi šie jaudīgie komponenti darbojas kopā, lai kamera spētu attīstīt nepārspējamu fotografēšanas ātrumu, vienlaikus nodrošinot iespaidīgu ISO diapazonu no 100 līdz 32000 (paplašināms līdz ISO 50-102400 statiskiem attēliem) un masveida 15-stop dinamisku diapazonu pat zema jutīguma iestatījumos. Tas nodrošina izcilu vispārējo veiktspēju visos iestatījumos un jebkādos fotografēšanas apstākļos.

Šis jaunais pilna kadra modelis tika izveidots bez optiskā zemfrekvences filtra, lai maksimāli palielinātu izšķirtspēju, vienlaikus spējot radīt 14 bitu RAW formātu pat tad, ja fotografējat klusajā vai nepārtrauktajā režīmā. Kamera ir aprīkota ar novatorisku 5-asu optisko attēlu stabilizācijas sistēmu, kas ir precīzi noregulēta, lai atbalstītu kameras augstās izšķirtspējas fotografēšanas jaudu, rezultējoties 5,5 pakāpjuv slēdža ātruma priekšrocībā - pasaulē visaugstākajā kompensācijas veiktspējā attēlu stabilizācijas sistēmai. Kamera aprīkota arī ar jaunu zemas vibrācijas aizvaru, kas samazina vibrācijas un attēla izplūšanu visos režīmos, ieskaitot ātrumus līdz pat 10 kadriem sekundē, kā arī vairākus uzlabojumus ādas toņu precīzas reprodukcijas jomā.

Augstas veiktspējas AF un AF/AE izsekošana līdz pat 10 kadriem sekundēii

Novatoriskā jaunā ?7R III pilna kadra bezspoguļa kamera ir aprīkota ar uzlabotu attēlu apstrādes sistēmu, kas ļauj fotografēt pilnu 42,4MP attēlu ar ātrumu līdz 10 kadriem sekundē ar nepārtrauktu, precīzu AF / AE izsekošanu līdz 76 JPEG / RAW attēliem vai 28 nesaspiestiem RAW attēliem . 10 kadru sekundē ātrums ir pieejams mehāniskā slēdža vai klusās fotografēšanas režīmā , apveltot kameru ar iespaidīgu pielāgošanās spēju. Kamera spēj arī nepārtraukti uzņemt līdz pat 8 kadriem sekundē tiešā skata režīmā ar minimālu novēlošanos skatu meklētājā vai LCD ekrānā. Ātrgaitas opcijas nodrošina ātras kustības objektu uztveršanu ar nepārspējami augstu precizitāti un neticamu detalizāciju.

Papildu ērtībai, atmiņas kartē tiek ierakstītas liela izmēra burst attēlu mapes, daudzas no kameras funkcijām ir aprīkotas ar taustiņiem, ieskaitot piekļuvi pogām 'Fn' (Funkcija) un 'Menu', attēlu atskaņošana un vairākas citas izvēlnes un parametri, tostarp attēla parametri un citas funkcijas, kas atvieglo tūlītēju attēlu šķirošanu.

Turklāt, ja fotografēšanas vidē atrodas fluorescējošs vai mākslīgs apgaismojums, lietotājs var aktivizēt anti-mirgošanas funkciju, lai ?7R III automātiski noteiktu apgaismojuma frekvenci un aizvara laiku, maksimāli samazinot apgaismojuma ietekmi uz uzņemtajiem attēliem. Tas samazina jebkādu ekspozīcijas vai krāsu anomāliju iespēju, kuras reizēm var rasties augšējā un apakšējā attēla stūrī, uzņemot attēlus lielā ātrumā.

Uzlabotā ?7R III fokusēšanas sistēma sastāv no 399 fokusa plaknes fāzes noteikšanas AF punktiem, kas aptver aptuveni 68% no attēla laukuma gan horizontālā, gan vertikālā virzienā. Ir arī 425 kontrasta AF punkti, kas ir par 400 punktiem vairāk kā ?7R II. Šī uzlabotā sistēma nodrošina teju uz pusi ātrāku AF iegūšanu, pat tad, kad ?7R II ir vāja apgaismojuma apstākļos, turklāt izsekošana ir apmēram 2 reizes precīzāka. Acs AF funkcija ir aptuveni divreiz efektīvāka, un tā ir pieejama, izmantojot Sony A-mount objektīvus ar adapteri.

Papildu uzlabojumi fokusēšanas elastīgumā ietver AF pieejamību fokusa palielinājuma režīmā, fokusa attāluma fāzes noteikšanas AF atbalstu, izmantojot A-mount objektīvus , pogu ‘AF ON’, multiselektors jeb "kursorsvira" zibenīgai un elastīgai fokusēšanas punktu pārvietošanai, pieskāriena fokusa funkcionalitāte un daudzas citas opcijas.

Augstas kvalitātes 4K video profesionāļiem

Jaunā ?7R III ir ārkārtīgi spējīga arī kā videokamera, piedāvājot 4K (3840x2160 pikseļu) videoierakstu pilnā kadra attēla sensora visā platumā. Filmējot Super 35mm formātā, kamera izmanto pilno pikseļu rādījumu bez pikseļu pludināšanas, lai savāktu 5K informācijas, vairākkārt atlasot (oversampling), lai iegūtu augstas kvalitātes 4K kadrus ar izcilu detalizāciju un attēla dziļumu.

?7R III ir pieejams jauns HLG (Hybrid Log-Gamma) , kas nodrošina tūlītēju HDR darba plūsmu, ļaujot HDR (HLG) saderīgiem televizoriem attēlot skaistus, reālistiskus 4K HDR attēlus. Turklāt gan S-Log2, gan S-Log3 ir pieejami, lai uzlabotu krāsu klasifikācijas elastību. Kamera var arī ierakstīt Full HD ar ātrumu 120 kadri sekundē līdz pat 100 Mb/svi, ļaujot videomateriālus pārskatīt un galu galā rediģēt 4x vai 5x palēninājumā Full HD izšķirtspējā ar AF izsekošanu.

Dizains un pielāgošana profesionāļiem

Sony jaunākā pilna kadra kamera ir aprīkota ar dažādām uzlabošanas iespējām, kas nodrošina patiesi profesionālu darbības stilu. Pieejamajos uzlabojumos ietilpst dubultais SD paplašināšanas slots, no kuriem viens atbalsta UHS-II tipa SD atmiņas kartes. Lietotājiem ir dažādas iespējas kā uzglabāt saturu, ieskaitot atsevišķus JPEG/RAW ierakstus, atsevišķu attēlu/filmu ierakstīšanu, releju ierakstu un citus. Akumulatora darbības laiks ir ievērojami palielināts, jo jaunā kamera izmanto Sony Z sērijas akumulatoru, kas ir aptuveni 2,2 reizes ietilpīgāks nekā ?7R II izmantotais W sērijas akumulators.

?7R III piedāvā modernizētu augstas izšķirtspējas Quad-VGA OLED Tru-Finder™ ar aptuveni 3,686k punktiem ļoti precīzai un reālistiskai detalizācijai. Tru-Finder, kas atrodams arī pazīstamajā Sony ?9 kamerā, izmanto ZEISS®T pārklājumu, lai ievērojami samazinātu atstarošanu, un tam ir ārējās lēcas fluora pārklājum, kas atgrūž netīrumus. Tam ir arī pielāgojams kadra ātrums, ar iespējamu 50 kadru sekundē, vai 100 kadru sekundē ātrumu, lai vislabāk notvertu žiglas darbības. LCD ekrāns arī ir uzlabots, ar 1,44M punktu izšķirtspēju un WhiteMagic™ tehnoloģiju, kas uzlabo redzamību spilgtos āra apstākļos. "Standarta" vai "Augstas" displeja kvalitātes iestatījumi ir pieejami arī skatu meklētājam un LCD ekrānam. "Augsta" displeja kvalitāte izmanto lielo datu apjomu, kas nolasīts no 42,4MP sensora, lai iegūtu īpaši reālistisku attēlojumu.

Jaunajā kamerā ir arī multi-selektoru vadības svira, kas nodrošina ātru, efektīvu veidu, kā pārslēgt fokusa punktus, kā arī poga ‘AF ON’, lai aktivizētu automātisko fokusēšanu, fotografējot vai filmējot.

Jaunais ?7R III ļauj ērti pārsūtīt failus uz viedtālruni, planšetdatoru, datoru vai FTP serveri, izmantojot Wi-Fi®, vienlaikus iekļaujot arī sinhronizācijas terminālu, kas ļauj tieši pieslēgt ārējās zibspuldzes un kabeļus, lai nodrošinātu ērtu zibspuldzes sinhronizāciju. SuperSpeed USB (USB 3.1 Gen 1) USB Type-C™ terminālis ir pieejams arī, lai palielinātu uzlādes avotu klāstu vai iespēju pievienot papildus piederumus, kā arī lai panāktu ātrāku attēlu pārsūtīšanas ātrumu, kad kamera pievienota datoram.

Jauns “Imaging Edge” programmatūras komplekts un pikseļu pārslēgšanas daudzuzņēmumu režīms

Līdz ar ?7R III jauns ir arī programmatūras komplekts ar nosaukumu “Imaging Edge”, kas palielina visa fotografēšanas procesa radošās iespējas - sākot ar pirmsapstrādi un beidzot ar pēcapstrādi.

“Imaging Edge” piedāvā trīs datora lietojumprogrammas, ar nosaukumiem ‘Remote’, ‘Viewer’ un ‘Edit’, kas pieejamas bezmaksas lejupielādei, kas atbalsta tiešsaistes attālināto attēlu uzņemšanu ar datoru un RAW failu izveidi.

Daudzveidīgajā ?7R III savu “debiju” pieredzēs arī jaunais pikseļu pārslēgšanas daudzuzņēmumu režīms, kas pilnā mērā izmanto 5 asu optisko iekšējo stabilizāciju, lai radītu skaistus, reālistiskus saliktos attēlos ar ļoti augstu izšķirtspēju. Šajā režīmā kamera precīzi pārslēdz sensoru par 1 pikseli, lai notvertu četrus atsevišķus pikseļu pārslēgtus attēlus, kas kopā satur aptuveni 169.6 MP datu. Šie četri attēli ir savietojami kopā un apstrādāti, izmantojot jauno “Imaging Edge” programmatūras komplektu.

Tas, galu galā, noved pie attēla ar milzīgu izšķirtspēju un nepieredzētu krāsu precizitātes līmeni - tas ir ideāli piemērots arhitektūras, mākslas vai jebkura cita nekustīga detalizēta un krāsaina objekta fotografēšanai.

Cena un pieejamība

Sony pilna kadra maināmais objektīvs ?7R III Eiropā būs pieejams no 2017.gada novembra par aptuveni 3500 eiro.

Foto: Publicitātes attēls

 
Visi komentāri
 
ciparu ziepjtrauks 26.oktobris 2017 12:14
1 0 Atbildēt

M-jā.Pie auto par 1111 € tas būtu pašā laikā.

viencexperc 26.oktobris 2017 13:35
2 0 Atbildēt

ne jau visi ar BMW braukā. Kādam auto ir normālā cenā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Laika kapsula: sportiskais 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT ar tikai 716 km nobraukumu (+ FOTO) 6

Nīderlandē piedāvā lieliski saglabātu „laika kapsulu” – 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT, kas savā 32 gadus garajā mūžā nav nobraucis pat 1000 kilometrus. Lasīt vairāk

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 54

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti