Sony prezentē jaunos produktus IFA 2016 audio un mobilajā kategorijā

 

Foto: Publicitātes foto

Sony | 1.septembris 2016 15:45

IFA elektronikas izstādē, kas sāksies piektdien 2. septembrī Berlīnē, Vācijā, Sony atklās savas jaunās produktu līnijas, ko raksturo izcils radošums un tehnoloģiskā izdoma.

Ar šo produktu tehnoloģiskajiem risinājumiem un dizainu Sony apliecina savu uzņēmuma filozofiju “iedvesmot, un apmierināt ziņkārību, kā arī emocionāli aizkustināt”, un par to pilnībā varēs pārliecināties IFA 2016 izstādē.
Pirms IFA oficiālās atklāšanas Sony 1. septembrī sarīkoja preses konferenci.

Tajā Sony prezidents Kazuo Hirai iepazīstināja ar kompānijas jaunāko audio ierīču klāstu kā piemēru uzņēmuma apņēmībai radīt vēl pievilcīgākus un daudzveidīgākus produktus. Viņš pastāstīja par virtuālās realitātes sistēmu PlayStation®VR, kā arī detalizēti izklāstīja vairākas iniciatīvas, ņemot vērā, ka Sony turpina meklēt jaunas inovāciju iespējas plašpatēriņa elektronikas jomā, atbalstot tādas programmas kā Seed Acceleration Program, Life Space UX, mākslīgā intelekta un robotu izstrādi. Viņš uzsvēra: “Mēs vēlamies būt tik tuvu jums, cik vien iespējams. Mums ir svarīgi turpināt piedāvāt emocionālo vērtību plašā produktu klāstā, kuri vistiešākajā veidā ietekmē to, kā jūs redzat, dzirdat, jūtat un izbaudāt.” Pēc tam vārdu pārņēma Sony Mobilo komunikāciju viceprezidents Hidejuki Furumi, kurš ir atbildīgs par globālo tirdzniecību un mārketingu, un iepazīstināja klātesošos ar jauno Xperia™ X viedtālruni, kam jākļūst par sērijas flagmani, un pastāstīja par jaunajiem uzlabojumiem Xperia viedo ierīču līnijā, kas sola jaunus saziņas veidus.

Galvenie produkti un prototipi izstādē

Xperia viedtālruņi un Xperia gudrie produkti

Sony piedāvā divus jaunus Xperi X sērijas viedtālruņu modeļus: jauno flagmani Xperia XZ un Xperia X Compact, abi var lepoties ar uzlabotu kameras darbību, pateicoties mūsu jaunajai trīskāršajai bildes sensoru tehnoloģijai. Xperia XZ plaši pieejams būs no oktobra, bet Xperia X Compact būs iegādājami jau septembrī.

Trīskāršā bildes sensoru tehnoloģija ir unikāls Sony kameras risinājums, kas ļauj uzticami uzņemt sekunžu ātrus uzņēmumus jebkuros apstākļos un ir saistīts ar trim funkcijām:

• foto atpazīšanu, kas piedāvā ātru un precīzu auto fokusu (AF) ar nekļūdīgu objektu izsekošanu, pateicoties izcilajam foto sensoram, ko darbina ar paredzošo hibrīda AF, kas vienmēr ir soli priekšā objekta nākamajai kustībai;

• distances atpazīšanu ar lāzera AF sensoru, kas nodrošina ātru un akurātu autofokusu pat sliktā apgaismojumā

• krāsu atpazīšanu ar RGBC-IR sensoru, kas atspoguļo krāsas tieši tā, kā jūs tās redzat, neatkarīgi no apgaismojuma.

Abi modeļi tāpat piedāvā nozīmīgus video uzņemšanas uzlabojumus, un šie būs pirmie viedtālruņi ar 5 asu attēla stabilizāciju, kas ļaus uzņemt vienmērīgāku video pat lielā pietuvinājumā. Tāpat tie būs aprīkoti ar tādām gudrām funkcijām optimālākai Xperia viedtālruņu lietošanai, kas pielāgosies lietotāja paradumiem, piemēram, adaptīvo lādēšanas tehnoloģiju, kas izstrādāta kopā ar Qnovo Inc., lai paildzinātu baterijas darbības laiku. Xperia XZ būs aprīkots ar 5,2 collu Full HD displeju un metāla korpusu, kas perfekti ieguļas rokā. Xperia X Compact būs aprīkots ar 4,6 collu HD displeju.

Tāpat Sony iepazīstina ar Xperia Ear – jauno brīvroku sistēmu ar ausīs ievietojamām austiņām, kas paver jaunas komunikācijas iespējas. Šis produkts atsevišķās valstīs parādīsies pārdošanā novembrī. Xperia Ear intuitīvi reaģē uz balss komandām. Bezvadu savienojumā ar viedtālruni tas nodod informāciju un darbojas, ja runājat dabiskā, autentiskā balsī. Šī ierīce ir aprīkota ar Sony Agent tehnoloģiju un speciālu sensoru, kas sniedz noderīgas ziņas, piemēram, par dienas plāniem vai citu individuāli pielāgotu informāciju, kas ļauj jums izbaudīt apkārtni un vienlaikus būt komunikācijas procesā. Sony arī iepazīstinās ar Xperia projektora un Xperia Agent konceptiem, apvienojot ar Yahoo Japan un Nestle Japan pakalpojumiem, lai sniegtu ieskatu Smart Product jeb viedo produktu izmantošanas iespējās.

Audio
Sony laiž klajā jauno Signature Series flagmaņu līniju, kas apliecina Sony augstākās kvalitātes analogo un digitālo tehnoloģiju apvienojumu, pie kā strādāts daudzus gadus. Šīs sērijas augstas izšķirtspējas audio (“Hi-Res”) produktu sērijā ietilpst MDR-Z1R stereo austiņas, divi jauni WM1 sērijas Walkman® modeļi (NW-WM1Z un NWWM1A) un TA-ZH1ES austiņu pastiprinātājs. Sony turpina izmantot tikai izcilus materiālus un uzbūves principus, lai radītu labāko iespējamo skaņu, bet ar neierastiem dizaina risinājumiem. Signature Series uzticīgi atklāj sirdi un jūtas, ko mākslinieks ir ielicis savā mūzikā visā skanējuma niansētībā gan studiju ierakstos, gan dzīva koncerta orķestra bagātīgajās skaņās. Ar jaunās sērijas produktiem mūzikas klausīšanās tiek pacelta jaunā – sajūtu līmenī.

Sony atklāj arī MDR-1000X Hi-Res bezvadu skaņu slāpējošās austiņas, kuras var lepoties ar industrijā vadošo* trokšņu slāpēšanu un ļauj izbaudīt augstas kvalitātes mūziku par spīti apkārtējiem trokšņiem. Tās piedāvā arī režīmus, kad iespējams dzirdēt skaņas, piemēram, lidostas paziņojumus vai ātras sarunas, bez austiņu noņemšanas.

IFA stendā Sony gatavojas izrādīt arī citus jaunos audio produktus, kuru vidū Hi-Res lieljaudas mājas audio sistēmu (MHC-GT7DW), divas bezvadu Extra Bass austiņas sportam (MDR-XB80BS™ un MDR-XB50BS) un NW-A30 sērijas Hi-Res Walkman® ar atvieglotu lietojamību, pateicoties 3,1 collas skārienjutīgajam ekrānam. Sony arvien cenšas paplašināt savu audio produktu līniju un piedāvāt jaunus veidus kā izbaudīt mūziku, pielāgojoties patērētāja mainīgajai mūzikas gaumei un klausīšanās manierēm.

4K BRAVIA®

Sony Z sērija ir jaunais BRAVIA 4K HDR televizoru flagmaņu klāsts (pieejami 100/75/65 collu modeļi) ar jaunu 4K attēla procesoru 4K HDR Processor X1TMExtreme. Šī televizoru sērija būs pirmā, kas aprīkota ar Sony unikālo aizmugurgaismojuma tehnoloģiju Sony Backlight Master Drive™, kuras LED struktūra attīsta dziļākus tumšos un izteiksmīgākus gaišos toņus, ienesot realitātes krāsas tavā dzīvojamajā istabā.

Būdams par 40% jaudīgāks attēla apstrādē reāllaikā, salīdzinot ar jau labu slavu iemantojušo procesoru 4K Processor X1, jaunais X1 Extreme sevī ietver trīs jaunas tehnoloģijas: objektā bāzētu HDR vizualizāciju, kas palielina standarta dinamisko diapazonu (SRD) tuvu 4K HDR kvalitātei, duālo datu apstrādi ar digitālo trokšņu slāpētāju, kas nodrošina nevainojami dzidru attēlu; un Super Bit Mapping™ 4K HDR, kas rūpējās par vienmērīgām krāsu pārejām. Šīs tehnoloģijas kopā ar Backlight Master Drive nodrošina izcilu 4K HDR vizuālo piedzīvojumu neatkarīgi no satura, nodrošinot nevainojamu attēla skaidrību, kontrastu un dinamiskas krāsas.
Tāpat Sony pirmo reizi atrādīs arī Ultra HD Blu-ray™ atskaņotāja prototipu.

Life Space UX* 

Sony paziņoja, ka tādi jaunumi kā portatīvais Ultra Short Throw projektors un stikla mūzikas skaļrunis, kas jau pieejams Japānā un ASV, tagad būs nopērkami arī Lielbritānijā. Tikai 10 kubikcentimetru mazais Ultra Short Throw projektors par spīti savam izmēram spējīgs atainot līdz 80 collu lielu attēlu uz galda, sienas vai jebkuras citas virsmas, kuru vēlaties atdzīvināt. Tikmēr stikla mūzikas skaļrunis aizpildīs jebkuru stūrīti jūsu mājā ar siltu LED gaismu un kristāldzidru skanējumu, pateicoties organiskajam stiklam.

Digitālā attēlveidošana

Sony jaunā FDR-X3000R Action Cam ir pirmā sporta kamera, kas aprīkota ar inovatīvo attēla stabilizācijas sistēmu Balanced Optical SteadyShot, kuras darbību nodrošina jaunais objektīvs. Līdz ar to uzņemtais materiāls ir vienmērīgs un stabils pat 4K vai high-speed uzņemšanas režīmā. Jaunais platleņķa ZEISS® Tessar objektīvs nodrošina dabiskus attēlus ar samazinātiem attēla kropļojumiem. Tāpat kamerai līdzi nāk iespaidīgs aksesuāru arsenāls, ieskaitot Live-View Remote attālinātās vadības sistēmu, kas ļauj parocīgi kontrolēt ieslēgšanas un attēlu uzņemšanas funkcijas, un nav šaubu, ka šī kamera spēs apmierināt jūsu vajadzības dažādos filmēšanas apstākļos.
Izstādē būs apskatāmi arī Sony jaunākie digitālās attēlveidošanas produkti, tādi kā fotokameras α7R II* , α7S II*4, α6300*4, RX1R II*4 un G Master™ zīmola FE 85mm F1.4 GM telefoto Prime objektīvs*4. Visi šie produkti saņēmuši balvas ( 2016 TIPA Awards un / vai EISA Awards 2016-2017).

Spēles & Tīkls
PlayStation VR (PS VR) virtuālās realitātes sistēma paplašina PlayStation®4 (PS4TM) pasauli, ļaujot lietotājam iekļūt pilnīgā 360o virtuālajā realitātē. Uzvelkot VR brilles, jums ir iespēja sajust, kā tas ir – būt spēlē. Jūsu galvas kustības tiek detalizēti reģistrētas, lai ainas virtuālajā pasaulē kustētos līdzi dabīgi un intuitīvi. Sony stendā apmeklētājiem būs iespējams spēlēt PS VR spēli THE PLAYROOM VR, ko varēs darīt līdz pat 5 spēlētāju liela grupa, kurā viens lieto VR brilles un pārējie 4 DUALSHOCK®4 bezvadu pultis.

Future Lab Program™

Sony atrādīs arī jauno prototipu “T”- otro konceptuālo produktu pētījumu no tā attīstības programmas Future Lab Program™, kuras mērķis ir kopā ar lietotāju radīt nākotnes dzīves stilu. “T” ir radīts, vadoties no idejas, ka informācijas piekļuvei jākļūst dabiskākai. Šī inovatīvā ierīce pārvērš galda virsmu vai kādu citu plakni interaktīvā displejā un projicē attēlus, kas reaģē uz pieskārieniem. Future Lab programma no 1. septembra ASV sāks uzņemt dalībniekus pirmā koncepta prototipa N sākotnējiem izmēģinājumiem. Lai iegūtu vairāk informācijas apmeklējiet: http://www.futurelab.sony.net/N/


Sony prezentēs arī vairākus produktus, kas dzimuši kā start-up projekti jauno uzņēmēju inkubatorā ar nosaukumu Seed Acceleration, un to vidū būs autonomie droni, mākonī balstītu datu apstrādes sistēma mērījumiem un pārbaudēm, kā arī Sony jaunā mācību pakete ar nosaukumu “KOOV”, kas sniedz jaunu pieeju robotikas un programmēšanas apmācībā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti