Krievijas iebrukums Ukrainā! - Forums - iAuto

Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

Petka Reģ.: 09.09.2001
1 0 Atbildēt

Ceru, ka vismaz pa tukšu iemauca, savādāk aizdirsīs to Melno jūru, ka tur gadsimtu nebūs nekādas dzīvības. Jau tagad viena no piesārņotākajām jūrām Pasaulē.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 0 Atbildēt

Šobrīd Ukrainā vispār sanāk tāds interesants juridiskais apburtais loks. Tie, kuri bļauj, ka ar steigu jārīko vēlēšanas vēl kara laikā un jānomaina “neleģitīmais” Zelenskis, tāpat bļauj, ka Ukrainas konstitūciju, kas to aizliedz darīt kara laikā, var mierīgi mainīt ar Augstākās Radas balsojumu. Tikai pēc šīs loģikas Augstākā Rada ir tikpat neleģitīma kā Zelenskis, jo tās standarta pilnvaras beidzās 2023. gadā un tur arī nav bijušas vēlēšanas. 

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Šobrīd Ukrainā vispār sanāk tāds interesants juridiskais apburtais loks. Tie, kuri bļauj, ka ar steigu jārīko vēlēšanas vēl kara laikā un jānomaina “neleģitīmais” Zelenskis, tāpat bļauj, ka Ukrainas konstitūciju, kas to aizliedz darīt kara laikā, var mierīgi mainīt ar Augstākās Radas balsojumu. Tikai pēc šīs loģikas Augstākā Rada ir tikpat neleģitīma kā Zelenskis, jo tās standarta pilnvaras beidzās 2023. gadā un tur arī nav bijušas vēlēšanas. 

Man liekas, ka aizliegums vēlēšanām kara laikā ir 100% demokrātisko valstu konstitūcijās. Jo kara laikā grūti nodrošināt pārstāvniecību (daļa vēlētāju frontē), garantēti esošā vara tiks gāzta (jo vēlētāji 100% būs neapmierināti ar notiekošo) un sekos varas vakums kādu brīdi, kara laikā ir pastiprināti ienaidnieka mēģinājumi ietekmēt morāli un stabilitāti. 

Attiecīgi aizliegums ir diezgan prātīgs un atsauce uz neleģimitāti ir prasta demagošija.

2 0 Atbildēt

Es jau tam 100% piekrītu. Tikai putina sejas glābējs nr. 1 izliekas, ka to nesaprot… Bet ASV konstitūcija it kā neparedz vēlēšanu atcelšanu/pārcelšanu kara laikā (attiecīgi, par tiem 100% laikam nebūs taisnība).

0pis Reģ.: 16.02.2023
1 0 Atbildēt

Plus vēl Tramps ērti ignorē faktu, ka karš WW2 laikā nenotika ASV teritorijā, bet Ukrainas ter. gan notiek. Nu labi, notika gan cīņas uz ASV teritorijas, bet nu jāspēj saskatīt atšķirība.

WWII combat on U.S. territory was limited but real, primarily occurring during the

Aleutian Islands Campaign (1942-1943), the only land battle on North American soil at Attu and Kiska, Alaska, where Japanese forces briefly occupied U.S. soil as a diversion, leading to intense fighting with significant U.S. & Canadian forces.

2 0 Atbildēt

Tviteris ziņo, ka Krievijā esot pazudis ģenerālis, kurš vadījis Kupjanskas “atbrīvošanu”, par ko pirms 4 dienām no cara dabūjis medaļu. Tādus pazemojumus cars acīmredzot nepiedod. Tikai… caram par “atbrīvošanu” paziņoja pats Gerasimovs. To kaut kā Putins joprojām saudzē, pat neskatoties uz to, ka ne pirmo reizi šams pienes Putinam fake ziņas par stāvokli frontē. Nerunājot par korupcijas ēnu saistībā ar mīļākās iekārtošanu labi apmaksātā amatā Aizsardzības ministrijā, par ko raksta Krievijas mediji.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 2 Atbildēt

Īstenie Putina sejas finansētāji  beidzot “iedomājušies”, ka derētu kāds sāpīgs trieciens. Jo ļaunais Tramps pieprasa. Tapēc pasolīsim… Nu jā, ne jau gadu turpināt finansēt savu draudziņu, kā sākumā teica, kad neizdevās apklusināt Eiroparlamenta opazīciju, bet līdz 2027. gada 30. septembrim!!! Un galu galā, varēs jau kā ar ICE - atcelt, ja ļoti vajadzēs. Bet pagaidām lēmums ir pieņemts - TURPINĀSIM finasēt ukraiņu SLEPKAVOŠANU vizmaz līdz 2027. gada 30. septembrim!!! .

https://www.la.lv/eiropas-padome-beidzot-pienem-likumu-kas-bus-milzigi-sapigs-trieciens-krievijai

Vietējie mēsli un slepkavošanas mīļotāji šo atbalstīs un turpinās kliegt, cik Tramps slikts. 

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
7 1 Atbildēt

Eiroparlamentā vienkārši ir padaudz tādu pašu noderīgo un nodevīgo idiņu kā tu pats - kas izliekas, ka ir baigie pretkrievi, bet īstenībā ir tieši otrādi.

3 2 Atbildēt

Un tu esi stulbs melojošs deģenerāts, jo tieši TU atbalsti šo kārtību visās iespējamās jomās.

gunbox Reģ.: 23.12.2016
1 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Un tu esi stulbs melojošs deģenerāts, jo tieši TU atbalsti šo kārtību visās iespējamās jomās.

Tev sen laiks padomāt par atpūtu Tvaika ielā. 😆 Tieši tā pat kā Trampam.

Bet nu lai jau iet - pastāsti mums visiem "kremļa atbalstītājiem", ko tu ikdienā tādu dari. Un nevajag mums te atkal no tevis kārtējo jēlo demogoģiju. Davai, stāsti. Ko tu esi pēdējā nedēļā tādu izdarījis, lai visi redzētu, ka tu esi pret šo kārtību.

1 1 Atbildēt

Man NEKAS nav jāskaidro mēslam, kas nu jau vairs neslēpj atbalstu slepkavošanai. 

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 1 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

šeit cilvēks nemelo. Ukraiņi arī ir krievi. Un tu, atbalstot ukraiņus - atbalsti arī krievus.

1 0 Atbildēt

Kāda atbalstīšana? Viņam pie sienas piekārts Trampampiņš. Vienīgais starp dieviem. 😁  

1 0 Atbildēt

Kārtējie deģenrētie MELI. Jo nekā cita slepkavošanas atbalstītājiem nav. 

1 1 Atbildēt

Šeit cilvēks MELO, jo, atšķirībā no Tevis, NAV gatavs klaji atzīt, ka atbalsta ukraiņu slepkavošanu. Tu vismaz vienīgais atklāti atzīsti savu atbalstu Briseles slepkavošanas programmai. 

2 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Man NEKAS nav jāskaidro mēslam, kas nu jau vairs neslēpj atbalstu slepkavošanai. 

Nopietni, aizej pie psihiatra. 

0 1 Atbildēt

Jā, tos, kas iebilst pret slepkavojošu varas režīmu, jāsuta pie psihiatra. Pazīstama shēma, mēsl!

0 0 Atbildēt

Redzi, atšķirībā no tevis - woke un mūsdienu liekulības atbalstītāja, gribu pateikt, ka tu dzīvo kaut kādā ilūziju, fantāziju pasaulē, un tu gribi lai viss būtu rozā ar marcipāna cilvēciņiem.

jebkura sociāla būtne cīnās par teritoriju un varu. JEBKURA.

Sākot no skudrām un bitēm, beidzot ar primātiem un cilvēkiem. Jebkurš režīms, pat tavs mīļais - ukraiņu (krievu) režīms - atbalsta slepkavošanu.

Tikai ja vēsturiski - "savējais" - bija viens klans, grupa vai ģimene, tad tagad "savs" skaitās tautas, valsts, vai kādas citas lielas grupas ietvaros. Visi svešie ir ienaidnieki vai konkurenti. Tā tas bija vienmēr un būs vienmēr. Vienalga kādus tik - tok vai woke fantāzijas esi saskatījies.

Labāk lai krievi sit viens otru, nekā krievi sit eiropiešus vai kādus citus. 

0 0 Atbildēt

Ai, kā atkal nākas MELOT.

1 0 Atbildēt

kurā vietā es meloju? Lūdzu norādi.

tu atbalsti anarhiju ( jo visas valdības atbalsta slepkavošanu, bet tu tādas neatbalsti) 

Anarhija  nenodrošina nekādus mehānismus, lai aizsargātu sabiedrību no vardarbības, kas nepārprotami rodas, jo cilvēki cenšas iznīcināt viens otru vai pārvērst sabiedrību par haosa stāvokli. Notiek laupīšanas, marodierisms, visatļautība. Tāpēc anarhija, ko tu propogandē un atbalsti ( jo visas valdības atbalsta slepkavošanu) arī stimulē slepkavošanas.

0 1 Atbildēt

Melo, ka es esmu voke un liekulības atbalstītājs un atbalstu anarhiju Savus melus “pierādi” ar absurdām loģikas manipulācijām, kam nav pat attālināta sakara ar realitāti

0 0 Atbildēt

vēl, ne tik sen atpakaļ - tie tavi ukraiņi kopā ar krieviem kopīgās mācībās plānoja, kā drāzīs tavu sievu, kad sabombardēs tavu pilsētu.

Bet vēl senāk - kopā ar krieviem sūtīja tavus senčus uz Sibīriju un močīja mežabrāļus pa kurzemes mežiem.

Un vēl 50 gadiem kopā plānos, kā nosist tavus bērnus, jo gribi tu vai nē, bet abas brāļu tautas atkal apvienosies, kā apvienojās francija ar Vāciju, kopējā ES.

0 0 Atbildēt

Interesanti kā tev nākas interpretēt vēsturi, lai noslēptu, ka šo darīja starptautiski komunisti, ne tikai “ukraiņi kopā ar krieviem”. Arī latvieši aktīvi piedalījās šajā procesā, pret saviem tautiešiem.

0 0 Atbildēt

Tieši tā. Tāpat kā tagad - latvieši ir galvenie pasaules komunisti.  Bet PSRS izveidoja ukraiņi un krievi. Arī kaukāzs. Un gan kaukāzs, gan ukraiņi no krieviem arī dabūja.

0 0 Atbildēt

Tu propogandē anarhiju, bet tas nenozīmē, ka anarhiju Somālijā, atsevišķos reģionos Sīrijā vai Lībijā  tu izveidoji. 

PSRS izveidoja ukraiņi un krievi - kopā parakstot līgumu. Jā, bija starptauitiskie komunisti - arī latviešu strēlnieki, bet viņi NEPARAKSTĪJA līgumu. 

1 0 Atbildēt

Nekāp sūdā, sāks smirdēt. 😀

0 0 Atbildēt

Tu esi kretīnisks MELIS Es nepropagandēju anarhiju Nav nozīmes, kurš tieši pirmais parakstīja līgumu - bet gan kā idejas (franču komunistu, ko pārstrādāja vācu žīds) un par kā naudu (slaveno Ļeņina vilciena braucienu un revolūciju finansēja Rotšilda banka)

0 0 Atbildēt

Manuprāt, tev vienīgajam ir svarīgi. Tu taču rotšīldu naudu redzi, bet krievus un ukraiņus, kuri to visu izdarīji - neredzi.

Es ne  reizi tavos komentāros neredzēju neko sliktu par krieviem un ukraiņiem. Krievi tev - vienīgie pasaules kapitālisti, tātad labie, karu uztaisīja rietumi. Tu mal krievu propogandas naratīvus bet pats moralizē par ideālu sabiedrību. 

Tu esi liekulis.

0 1 Atbildēt

Kārtējā MELU virkne, lai itkā argumentēti mani uz tavu melu pamata nosauktu par liekuli. 

0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Melo, ka es esmu voke un liekulības atbalstītājs un atbalstu anarhiju Savus melus “pierādi” ar absurdām loģikas manipulācijām, kam nav pat attālināta sakara ar realitāti

Labi, tad piedāvā savu top 10 valdības, kuras neatbalsta slepkavošanu:

0 0 Atbildēt

Atkal kretīniska manipulācija Pat ja šobrīd visas valdības atbalsta slepkavošanu, kā tu apgalvo, tas nav arguments, ka iebildumi pret slepkavošanu ir iebildumi pret jebkādas valdības eksistenci

0 0 Atbildēt

1. Nevis "šobrīd", bet "VIENMĒR". 

2. Tātad, ja es pareizi sapratu - tu esi par kaut kādas fantāziju valdības izveidi, sabiedrībā, kur nav karu, nav noziegumu, nav nabadzības, nav nekādu psihotropo vielu, ģimenes konfliktu, kur visi kopīgi lēkā, apkampjas un skrien pretī saullēktam?

0 0 Atbildēt

Atkal kretīniska manipulācija. Sadiedrība bez kara un slepkavošanas IR iespējama - tas, ka tu par katru cenu tur manipulatīvi vēlies piepīt klāt CITAS problēmas, lai jautājumu absurdizētu, tikai pierāda, ka nespēj apstrīdēt to ko es patiešām saki, nevis tu esi “pareizi sapratis”

0 0 Atbildēt

fantāziju pasaulē, protams, ka ir iespējama.

Saprotu, ka tu fano par komunismu un komunisma propogandā stāsta - "miru-mir", bezšķiru sabiedrība, utt, Bet manuprāt, tu pats reiz stāstīji, ka tas nav iespējams. Tāpēc - otrs pierādījums, ka esi liekulis - sapņo par bezsķiru sabiedrības komunismu, bet pats noliedz komunismu... Ak jā, tev nepatīk Rietumu komunisms. Krievijas komunisms ir īstais un pareizais. Nu, vai tad neesi liekulis un melis? 🤣

0 0 Atbildēt

Atkal MELO. Viss, ko tu “saproti” ir klaji meli ar kuriem tu mēģini “attaisnot” savus safabricētos apgalvojumus. 

0 0 Atbildēt

Nu pastāsti, kā tavā fantāziju pasaulē var nebūt karu? Man interesanti.

6.12.2025 15:36Litri: 22867, Līmenis: 1Reģ.: 09.06.2017

00Atbildēt

Atkal kretīniska manipulācija. Sadiedrība bez kara un slepkavošanas IR iespējama

0 0 Atbildēt

Mēģināsim modelēt Bradipussi fantāziju pasauli, kurā nav karu.

1) Nekādas reliģijas. 

2) Visas valstis vienādi nabadzīgas. Bagātas nevar but, jo tuksnesī nevar uzbūvēt folksvāgena rūpnīcu, tāpēc vieglāk ir uztaisīt nabadzīgas. 

cilvēkiem piemīt skaudība. Un ja kāds ir bagāts kāds nabadzīgs - nabadzīgiem rodas nepatika pret bagātajiem, jo jebkura tirdzniecība būs uztverta, ka "bagātais viņus māna". 

Tāpēc - visi vienlīdz nabagi. 

Bezšķiru sabiedrība.

3. Visas tautas ir izkliedētas un neviena tauta nedzīvo kopā, vienā grupā

4. Nekur nav nekādu resursu, vai notiek to kolektīva pārdale.

Nekas neko neatgādina? 

Ļeņinisms, PSRS un komunisms.

Bradipussi ideālā pasaule ir - vispasaules komunisms.

Tikai bradipussi un boļševiki nezin, ka cilvēks ir dzīva būtne, turklāt - sociāls, nevis robots.

Bet visas dzīvas sociālas būtnes karo pat bez reliģijām un komunisma. 

Palasiet par šimpanžu kariem Tanzānijā. Interesanta lasāmviela

0 0 Atbildēt

Beidz MELOT, kretīn un piedēvēt man savas fantāzijas un pasaules uzskatus. 

Tava debilā domāšana ir turpat, kur tiem, kas apgalvoja, ka pasaule nevar eksistēt bez vergu darba. 

0 0 Atbildēt

Bradypus16.12.2025 15:36Litri: 22868, Līmenis: 1Reģ.: 09.06.2017

00Atbildēt

Atkal kretīniska manipulācija. Sadiedrība bez kara un slepkavošanas IR iespējama

1 3 Atbildēt

Kretīnam, kas domā pērtiķu līmenī NAV iespējama pasaule bez kara. Civilizētiem cilvēkiem, kas atšķiras no pērtiķiem IR speja saprast, ka iznīcinot un nogalinot arī savu labklājību uzlabot NAV iespējams. 

Pats fakts, ka, pārmetot Eiropai Putina finansēšanu, esmu atkal izpelnījies pērtiķu bara apmelojumus un personīgus uzbrukumus, jau parāda kas ir Eiropa un tās uzticamā pērtiķu armija. 

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Protams, ka ir iespējama pasaule bez kara. Visiem vajag atbruņoties un padoties iebrucējiem, tad kara nebūs, būs miers. Pretoties ir agresija. 

Karš ir labklājības dzinējspēks, bez kara nebūtu datoru, ne interneta kur komentēt. Cilvēks ir pērtiķis, iedod tam banānu un vairāk neko arī nevajag. 

Piemēram ir tāda Ziemeļu Sentinela sala, kur dzīvo civilizēti cilvēki bez kara (jo nogalina jebkuru iebrucēju) un labklājībā, neko citu viņiem nevajag tikai, lai liek šos mierā. Bet nē visādiem civilizētiem misionāriem jāplijās šiem virsū. 

0 0 Atbildēt

Krievam bija alga 20 000 rub mēnesī. Tagad viņam ir miljons rubļu un klozetpods. Tu tiešām domā, ka viņš nepacēla savu labklājību?

Zeks sēdēja cietumā uz 20 gadiem. Tagad viņam ir pusmiljons rubļu un nevis slēgta kamera, bet ierakums. Viņš nepacēla savu labklājību?

Karus jau taisa nabagie, nevis bagātie vai civilizētie. 

Ja krievija būtu bagātāka par Nato vai ES, šitā kara nemaz nebūtu. Jo ukraina negribētu ES un kara nebūtu... Bet vai nebūtu no ES puses.... tas jau cits jautājums.

Visa pasaule finansēja putina režīmu. Pat Kongo DR, kura pirka no krieva graudus. 

Lieta tāda, ka 2014 un sevišķi 2022 gads atvēra Eiropai acis un viņi ieraudzīja to, ko gudri cilvēki jau sen zināja. - kāda ir krievija.

Bet kritizē nevis par to, ka tu pārmet Eiropai putina finansēšanu - BET GAIDI, KAD ATKAL TĀ TIKS ATSĀKTA, jo tiklīdz karš beigsies, putina režīmu atkal sāks finansēt.

Bet tu to gaidi un propogandē.

0 0 Atbildēt

Zinu, ko rakstīsi - "Bagātie finansē karu"

Tāpēc skaidrojums:

1) Nabagiem nav naudas, tāpēc viņi finansēt nemaz nevar.

2) "Nabagie" es domāju nevis tos, kuriem nav naudas, bet tie, kuri dzīvo kā "nabagi". Paņem 100 miljonus USD un uztaisi karu Šveicē. Tev nesanāks, bet Kaut kādā Burkina Faso - mierīgi.

3) cilvēkiem ir tieksme karot, tāpēc karš ir neatņemama sastāvdaļa. Civilizētiem cilvēkiem labāk karš ir kaut kur citur, nevis pie viņiem. Tāpat, ir nepieciešams kaut kur izmēģināt tehnoloģijas. 

4) ja Eiropa nebūtu karojusi, tad tu tagad maksātu nodevu kaut kādam aziātam. 

5) Ja pasaulē nebūtu karu, tad tu ticamāk, strādātu pie kaut kāda feodāļa uz lauka nevis stročītu stulbus komentārus, ka kaut kas melo.

0 3 Atbildēt

Atkal MELI. Kurus pats pets tam apstrīdi. Tas skaidrojums ir izcili debils, bet tas “skaidro”… MELUS.

Toties tas, cik izmisīgi slepkavu trollēnam jāatstrādā ES kara finansējuma slēpšana propagandas telpā, ir iespaidīgi un pārliecinoši.

2 1 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Atkal MELI. Kurus pats pets tam apstrīdi. Tas skaidrojums ir izcili debils, bet tas “skaidro”… MELUS.

Toties tas, cik izmisīgi slepkavu trollēnam jāatstrādā ES kara finansējuma slēpšana propagandas telpā, ir iespaidīgi un pārliecinoši.

Kretīn, kretīna vecumā, beidz gudri dirst un tajā pat laikā pateikt absolūto neko. Cilvēki tev kaut kā izklāsta savu (visiem pajāt kādu) domu, bet tev visi ir meļi un kretīni.  Man vēl tavā sviestā pietrūkst izšķirošā teikuma par to, ka kremlis ir vienīgais cietējs šajā visā. Tad būtu visi punkti salikti uz i, kāds absolutais idiots tu esi. Joprojām neesi pastāstījis, ko pats esi izdarījis, lai novērstu vai mainītu...vai vismaz parādītu savu nostāju. Man izskatās, ka bez tukšas diršanas ari būs tukši darbi. Velk uz tipāžu - orks.

0 1 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Īstenie Putina sejas finansētāji  beidzot “iedomājušies”, ka derētu kāds sāpīgs trieciens. Jo ļaunais Tramps pieprasa. Tapēc pasolīsim… Nu jā, ne jau gadu turpināt finansēt savu draudziņu, kā sākumā teica, kad neizdevās apklusināt Eiroparlamenta opazīciju, bet līdz 2027. gada 30. septembrim!!! Un galu galā, varēs jau kā ar ICE - atcelt, ja ļoti vajadzēs. Bet pagaidām lēmums ir pieņemts - TURPINĀSIM finasēt ukraiņu SLEPKAVOŠANU vizmaz līdz 2027. gada 30. septembrim!!! .

https://www.la.lv/eiropas-padome-beidzot-pienem-likumu-kas-bus-milzigi-sapigs-trieciens-krievijai

Vietējie mēsli un slepkavošanas mīļotāji šo atbalstīs un turpinās kliegt, cik Tramps slikts. 

Atkārtošu šo, lai nepazūd - un īsteno šīs spekavošanas kārtības aizstāvju vārdus, kas nekavējoties metās uzbrukumā par šādu postu:

topinamburs, gunbox, viencexperc

2 0 Atbildēt

Tu kā tāds imbicīlis, izdzirdot vienīgo Trampa pateikto pareizo teikumu, jo tā viņam tajā brīdi bija politiski pareizāk sevi izreklamēt, pieņēmis sev par patiesības vēstnesi. Pilnīgi kā apsēsts uz savu slepkavošanas bulšitu. Mēs visi to zinām arī bez tevis, ko Eiropā un Latvijā morālie kropļi dara, bet tas mūs nevienu nenostāda diktatoru un slepkavu pusē kā tevi. Mums te nedaudz vairāk pelēkā ir kā orkam, kurš redz tikai vienu taisnvirzienu. Fašistiskā krievija katrus desmit gadus sava pastāvēšanā ir uzbrukusi kaimiņiem. Visur tev tātad ir vainīga Eiropa. Nu skaidrs, kuras valsts TV kanālus tu skaties. 

0 1 Atbildēt

TU esi DEBILS MELĪGS DEĢENERĀTS. Nav nekādas citas valsts kanālus jāskatās, lai zinātu, ko ir izdarījusi Merkele un ko turpina darīt ES, skaidri pieņemot likumu ka TURPINĀS finasēt Putinu. 

Kāds tam vispar sakars ar jebkādu Trampa teikumu, imibicīli?!

0 0 Atbildēt

Gaidam no kara organizētāju un finansētāju atbalstītājiem gunbox un topinambura kārtējos vēmekļus.

Tāpat no kanibala un viencexperc, kuri tiešā veidā slavina Putina izpildīto karu. 

Baidens rūpējas par Putina ienākumiem.

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-57180674

Vācija Ukrainas karavīru tiesās par aizstāvēšanos.

https://www.lsm.lv/raksts/zinas/arzemes/27.11.2025-italija-izdevusi-vacijai-nord-stream-spridzinasana-apsudzeto-ukrainas-pilsoni.a624089/ 

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

Viss pareizi, pēc tavām anarhisma teorijām aizstāvēšanās ir agresija, jāsoda.

0 0 Atbildēt

Klaji meli, bet nekas cits jau no tevis nebija gaidāms.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
1 0 Atbildēt

bradyidiņš turpina runāties ar sevi

0 0 Atbildēt

Pats fakts, ka nespēj likties mierā, padara tavu teikto par kārtējiem meliem.

1 0 Atbildēt

eidis rakstīja:

GB12 rakstīja:

Man liekas, ka aizliegums vēlēšanām kara laikā ir 100% demokrātisko valstu konstitūcijās. Jo kara laikā grūti nodrošināt pārstāvniecību (daļa vēlētāju frontē), garantēti esošā vara tiks gāzta (jo vēlētāji 100% būs neapmierināti ar notiekošo) un sekos varas vakums kādu brīdi, kara laikā ir pastiprināti ienaidnieka mēģinājumi ietekmēt morāli un stabilitāti. 

Attiecīgi aizliegums ir diezgan prātīgs un atsauce uz neleģimitāti ir prasta demagošija.

Vakar atgriezos no Ukrainas. Sanāca parunāties ar vienu žurnālisti. Par visu šo vēlēšanu tēmu viņa izteicās apmēram tā - šobrīd sabiedrības overall noskaņojums ir tāds. ka, ja vēlēšanas rīkotu miera laikā, Zelenskis visticamāk pārvēlēts netiktu, jo ukraiņi no vienas puses ir vīlušies visā tajā, kas saistīts ar Mindiču un korupcijas skandālu. Bet, ja vēlēšanas notiktu kara laikā, visticamāk, atkal ievēlētu tieši Zelenski, jo ukraiņi uzskata, ka, tieši pateicoties Zelenskim, viņi vēl ir saglabājuši savu valsti, ka tieši viņš vislabāk tiek galā ar diplomātiju un arī frontē nav galīgs pipec iestājies. Nu, ar domu - lai beidzas karš un mēs ar viņu tiksim galā. Tātad, lai kā arī Putina sejas glābējs nr. 1 necenstos Zelenska vietā dabūt iekšā sev pakļāvīgāku kadru, ar vēlēšanām viņam tas visticamāk neizdotos.

0pis Reģ.: 16.02.2023
0 0 Atbildēt

Par vēlēšanām ir virkne jautājumu, atbildes uz kuriem nav acīmredzamas. Piemēram:

- Kā balsos ukraiņi, kas ir evakuējušies uz citām valstīm, t.sk. tālāk par Eiropu? Vēlēšanu punktu organizācija, apkalpošana, vēlētāju loģistika - kurš un par kādu naudu, kādos termiņos organizēs? Ja ukrainim Eiropā jābrauc 200km ar vilcienu par pilnu cenu, lai novēlētu, vai visi varēs aizbraukt (tas 1 piemērs)?

- Kā balsos ukraiņi, kas ir evakuējušies, t.sk. izvesti piespiedu kārtā, uz Krieviju - brīvprātīgi vai piespiedu kārtā, cik liela būs to iespēja balsot bez ietekmes uz izvēli?

- Kā balsos ukraiņi, kas dzīvo Ukrainā, ja pārvietošanās ir saistīta ar risku veselībai un dzīvībai? Putins ņirdzot solīja, ka vēlēšanu dienā apturēs uzbrukumus (pieņemsim, nebūs gaisa trauksmes), bet vēlēšanas jau nav tā 1 diena. Viņš nešauboties iemauks ar raķeti vēlēšanu iecirknī iepriekšējās dienas  vakarā.

- Okupētais Donbass ir pati rozīnīte - ja notiek vēlēšanas (pieņemsim kā teorētisku iespēju), tad saprotams kāds tur rezultāts ko Kremlis triumfējot vicinās gaisā. Ja vēlēšanas nenotiek, tad Kremlis saka - redziet, Kijeva atzīst ka šīs ir krievijas teritorijas un iedzīvotājus neuzskata par Ukrainas pilsoņiem.

Īsumā, vēlēšanas kara laikā ir kremļa veids, kā vilkt gumiju un ir izdevies iedēstīt to Trampa prātiņā, izmantojot argumentu ka arī ASV WW2 laikā notika vēlēšanas, ērti ignorējot apstākli, ka karadarbība ASV teritorijā notika tālu prom perifērijā, tai nebija masveida raksturs un tā niecīgi ietekmēja civilistu ikdienu (t.i. izņemot bruņotos spēkus).

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Oho!

Kādā nolūkā aizdevies, ja nav noslēpums? 

4 0 Atbildēt

Vedu palīdzību karavīriem. Neba pirmā reize… un šobrīd viss liecina par to, ka arī ne pēdējā.

0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Gaidam no kara organizētāju un finansētāju atbalstītājiem gunbox un topinambura kārtējos vēmekļus.

Tāpat no kanibala un viencexperc, kuri tiešā veidā slavina Putina izpildīto karu. 

Baidens rūpējas par Putina ienākumiem.

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-57180674

Vācija Ukrainas karavīru tiesās par aizstāvēšanos.

https://www.lsm.lv/raksts/zinas/arzemes/27.11.2025-italija-izdevusi-vacijai-nord-stream-spridzinasana-apsudzeto-ukrainas-pilsoni.a624089/ 

pateicoties šim karam krievi netika pie kuģiem "Mistral" un daudzām citām lietām, piemēram, nepabeidza savu "Armata" u.t.t

Tev, kā vatenim, protams nepatīk, un gaidi kad karš beigsies un beigsies sankcijas.

Bradipussi - kāpēc neraksti par to, ka krievu Orešņikos ir Siemens elektronika?

Tāpēc jau propogandē kara beigas, lai nebūtu siemeniem u.c. maskēties caur stānu valstīm.

0 0 Atbildēt

Jā, šis karš nogāja greizi - ja Zelenskis būtu pieņēmis Baidena aicinājumu doties emigrācijā, tad plānotā aukstā kara ietvaros pabeigtu gan Mistrālus, gan Atmatas..Tieši to jau saku visu laiku, ka Putina armiju ir būvējusi un finansējusi Eiropa un centīgi, cik nu apstākļi ļauj, turpina to darīt.

Par Siemens nezināju, tāpēc ierakstīju - izskatās, ka esi labi informēts slapkavniecisks melīgs mēsls, nevis parasts. Bet ja tā ir taisnība, tad vēl jo vairāk apstiprini, cik stulbi noderīgie idioti ir visi, kas rej līdzi Sorospropagandai par to, kā ļaunais Tramps atļaujas šo lietu kārtību apšaubīt.

0 0 Atbildēt

Lavrovs paziņojis, ka ukraiņu droni (kopā 91) esot uzbrukuši Putina rezidencei Novgorodā. Zelenskis saka, ka tie esot meli. Neatkarīgu pierādījumu, protams, nav. Šķiet, Tramps, pēc viņa retorikas spriežot, Putinam ir noticējis (kāds pārsteigums, vai ne?). Putins taču nekad nemelo un patiesi grib mieru. Varbūt pat abi ir sarunājuši, ka šo izspēlēs, lai Putinam būtu iegansts Ukrainu bombīt vēl vairāk (nu, līdzīgi kā bija iegansts sākt 2. Čečenijas karu). 

1 1 Atbildēt

Krievu propagandists Arestovičs jau paspējis piedraudēt Kijivai ar Orešņiku… Un citi propagandisti, kā parasti, viņu citē kā ahu..no Ukrainas politikas ekspertu… 

https://x.com/vick55top/status/2005924739999527383

Tikmēr parādās ziņas, ka Valdajā laikā, kad tie droni it kā uzbrukuši, tur neesot skanējusi gaisa trauksme. Hmmmm, nu, kā tad tā?

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Berezovecs stāstīja, ka Zalužnijs atgriezīšoties Ukrainā 2026.gada janvārī, t.i. nākošmēnes. To viņš uzzinājis no Radio NV, bet Radio NV , savukārt, no kaut kādiem 4 avotiem. Par Zalužniju 11:41

1 2 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Jā, šis karš nogāja greizi - ja Zelenskis būtu pieņēmis Baidena aicinājumu doties emigrācijā, tad plānotā aukstā kara ietvaros pabeigtu gan Mistrālus, gan Atmatas..Tieši to jau saku visu laiku, ka Putina armiju ir būvējusi un finansējusi Eiropa un centīgi, cik nu apstākļi ļauj, turpina to darīt.

Par Siemens nezināju, tāpēc ierakstīju - izskatās, ka esi labi informēts slapkavniecisks melīgs mēsls, nevis parasts. Bet ja tā ir taisnība, tad vēl jo vairāk apstiprini, cik stulbi noderīgie idioti ir visi, kas rej līdzi Sorospropagandai par to, kā ļaunais Tramps atļaujas šo lietu kārtību apšaubīt.

mēsls esi tu, kas gaida kara beigas. tādi kā es zina - jo ilgāk karš, jo ilgāk sankcijas un visādiem Sīmeniem bošiem, tālesiem, reinmetāliem u.c būs grūtāk krieviju apbruņot.

Mans sapnis - lai krievi savā starpā karo 50 gadus.

0 0 Atbildēt

Tas ir nevis sapnis, bet MELI. Kārtējo reizi noliedzot faktu, kas ir patiesās karojošās puses. Ukrainā ir tikai KĀRTĒJAIS poligons kurā tas tiek spēlēts un tu acīmredzot ar nepacietību gaidi turpinājumu Baltijā.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Heh, nu jau domāju būs mierīgs gads, gada sākums. Atver internetus - Deniss Kapustins( RDK) esot dzīvs. Un ta ir tikai gada pirmā diena. Gan jau tur sižets izvērsusies kā kkādos bojevikos.

0 0 Atbildēt

kāpēc lai viņš būtu miris?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Viencexpercs rakstīja:

kāpēc lai viņš būtu miris?

Nu, cik es sapratu - krievi bija atvelejuši 0,5 miljoni lai šamo novāktu. Tāpēc, ne jau pirmo reizi, ukraiņi izspēlēja bēres un savāca piķi. Tak pirms JG bija pilns internets - miris, aizgājis bojā utml. 

youtube.com/shorts/Q4yUmcxOqbc?si=vAAntHe6TmYNqyOg

0 0 Atbildēt

Tagad baumo, ka Kadirovs esot beigts… bet, nu, viņš mirst jau kuro tur reizi. Pagaidām oficiāla apstiprinājuma nav, bet Ziemīšos esot it kā nogādāts slimnīcā Maskavā smagā stāvoklī.

0 0 Atbildēt

Zelenskis iecēlis Budanovu par sava biroja vadītāju. Interesanti, ka diezgan, manuprāt, klusi tas notiek - mediji šo afišē daudz mierīgāk, kā Jermaka atkāpšanos. Es pat iedomājos, vai tikai tā nav kāda informatīvā operācija… Bet, ja nē, interesanti, ko ieliks HUR vadītāja vietā? Jo, manuprāt, lai nu kurš, bet Budanovs nu točno bija īstais cilvēks īstajā vietā.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti