Sagaidot rudeni, vietējais zīmols JUST5 laiž klajā spilgtu un krāsainu telefonu sēriju 7

 

Foto: Publicitātes attēls

"Just5" Latvijas birojs | 23.septembris 2016 8:43

Sekojot krāsu pārmaiņām dabā, Latvijas zīmols JUST5 laidis klajā krāsainu tālruņu sēriju Just5 FREEDOM un JUST5 FREEDOM X1.

Tagad šīs sērijas viedtālruņi būs pieejami košās un dzīvespriecīgās krāsās FREEDOM PINK, FREEDOM MENTHOL, FREEDOM YELLOW, FREEDOM DEEP, kas ļaus ikvienam izcelties, sekot līdzi jaunākajām modes tendencēm un gūt uzmundrinājumu tumšajās rudens dienās.

Telefonu sērijas Just5 FREEDOM jau ir izpelnījušies lietotāju atzinību, taču tagad šie modeļi ir pieejami košās un dzīvespriecīgās krāsās.

 Jaudīgākais, ar 3GB RAM un 32GB iebūvētas atmiņas, FREEDOM X1 viedtālrunis piedāvāts divās versijās - STONE un BRICK. Kas interesanti, katrai tālruņa krāsai ir arī attiecīga korpusa materiāla struktūra, Stone neparastā krāsa veidota iedvesmojoties no jūras krastā atrodamiem akmeņiem, savukārt sekojot modes tendencēm un lietotāju vēlmēm BRICK modelis veidots brūnā krāsā ar ādai līdzīgu korpusa struktūru. Lai kuru no viedtālruņiem izvēloties tā lietotājs, tas kā moderns aksesuārs pieskaņosies ikvienam apģērbām un ikdienas nodarbei.

 Kā atzīst JUST5 zīmola valdes loceklis Dmitrijs Maceraļiks, krāsām, ko ikdienā izvēlamies sev apkārt, ir lielāka nozīme, kā pašiem sākumā šķiet: „Krāsas mūsu labsajūtā spēlē lielu nozīmi – tās dod mums enerģiju un ļauj arī relaksēties. JUST5 FREEDOM košie telefoni ir kā atgādinājums, ka dzīve mums apkārt ir krāsu un prieka pilna.”

 Jaunie modeļi pieejami pie visiem mobilo tīklu operatoriem, lielākajās elektronikas tirdzniecības vietās un Just5 Showroom, Brīvības ielā 40.

 Just5 telefoni Latvijā ir vispirktāko telefonu sarakstā jau 3 gadu garumā, bet, saskaņā ar tirgus un sociālo pētījumu kompānijas GfK datiem, 2015. gadā Just5 bija pats pirktākais telefons Latvijā. 

 
Visi komentāri
 
anonimikis 23.septembris 2016 9:31
1 0 Atbildēt

brick ir labs nosaukums telefonam :)

Māris 23.septembris 2016 11:43
3 0 Atbildēt

Labas krāsas!

Jūrmalniece 23.septembris 2016 18:17
0 0 Atbildēt

Ļoti jauki! Ietecu jau radiem.

Čau 24.septembris 2016 16:43
2 0 Atbildēt

Cik tas košums maksā? Grūti rakstā cenu iepīt

tijonz 25.septembris 2016 21:06
1 0 Atbildēt

Meitai nopirku šo izstrādājumu. Paldies, vairs nekad. Baterija pēc 2 mēnešiem neturēja vairs pat dienu. Uz akum. garantija neattiecas. Ar uzlādi bija regulāri joki - pilnā uzlādē pēc prîža pārvēršas par 5%. Servisa nekādas problēmas atrast nevarēja. Daži dati izdzēsās nekontrolēti, skaņa ieslēdzās un izslēdzās pēc nesaprotama algoritma utt.

Nekad vairs Just5 26.septembris 2016 8:59
1 0 Atbildēt

Neiesaku šo firmu un telefonu (Freedom X1) nevienam!!! Pēc 4 mēnešu lietošanas sākās problēmas ar baterijas ātru un nekontrolētu izlādi. Telefons tika nodots servisam, kurš "rekordtempos" - 3,5 nedēļas veica remontu. Tika nomainīta baterija un uzlādes modulis. Teica, ka viss tagad ir ok. Nekā! Kļuva pat vēl sliktāk. Telefons atkal remontā. Servisa attieksme pret klientiem zem katras kritikas... Solījumi, solījumi, solījumi...

Skuķēns 21.oktobris 2016 16:33
0 0 Atbildēt

Nez, vai tikai aizmugurīti vien varēs nopirkt? Līdz šim trūkst vāciņu izvēles; tad vismaz ar tām varētu zem caurspīdīgā aizsarga izcelt savu Just5.

@Čau, apskaties te: www.just5.com/latvia/lv

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti