4 inovācijas, ko patērētāju dzīvē ieviesis Ķīnas tehnoloģiju ražotājs Huawei 12

 

Foto: Publicitātes attēls

Huawei | 17.jūlijs 2019 12:12

Divkārša viedtālruņa kamera, 10-kārtīga attēla pietuvināšanas funkcija, 4000 mAh ietilpīga baterija – šīs ir tikai dažas no inovācijām, ar kurām pēdējo gadu laikā klajā nācis tehnoloģiju uzņēmums Huawei. Esam apkopojuši četras inovācijas, kuras, pamatojoties uz klientu vēlmēm un vajadzībām, radījis Huawei.

Turpinoties cīņai par inovāciju līdera titulu tehnoloģiju nozarē, viedtālruņu ražotājs Huawei savā 32 gadu pastāvēšanas laikā ir nepārtraukti centies sniegt patērētājiem labāko pieredzi, ieguldot pētniecībā un jaunu tehnoloģiju izstrādē. Izvirzot klientu vajadzības pirmajā vietā, Huawei radījis vairākas vērtīgas inovācijas, kas nu jau kļuvušas par standartiem tehnoloģiju nozarē.

Jaunas kvalitātes mobilā fotogrāfija

Huawei pastāvējis par to, ka tālrunim jānodrošina izcilas fotografēšanas iespējas, un tām jābūt pieejamām ikvienam. Pateicoties sadarbībai ar vēsturisko fotogrāfiju ražotāju Leica, 2016. gadā Huawei pasaulei prezentēja pirmo divkāršo kameru, kas tika izstrādāta, izmantojot unikālu tehnoloģiju – apvienojot informāciju no divām matricām, krāsainas un melnbaltas, tika radīta vēl iepriekš nesasniegta mobilo fotogrāfiju kvalitāte.

Arī jaunākais Huawei P30 Pro ir nu jau kļuvis par mobilās fotogrāfijas līderi, jo tālrunis aprīkots ar četrkāršu Leica kameru sistēmu un Super Zoom objektīvu, kas piedāvā lietotājiem 10x hibrīda tālummaiņu, lai redzētu iepriekš nepamanīto ar lielāku izšķirtspēju un bagātīgāku detalizāciju.

Baterija – ilgdzīvotāja

Huawei uzskata, ka pētniecībai un attīstībai jābūt orientētai uz tirgus panākumiem un klientu vajadzībām, lai nodrošinātu pilnīgu risinājumu klāstu. Plānošanas un izstrādes posmā viena no svarīgākajām tālruņa detaļām bija akumulators, jo īpaši – tā darbības laiks. Apmierinot patērētāju vajadzības, Huawei izstrādāja telefonus ar lielu akumulatora jaudu un ilgu kalpošanas laiku.

Kā vienu no ievērojamākajiem piemēriem var minēt Mate sērijas tālruņus – 2016. gadā Huawei Mate 9 apsteidza savus konkurentus, piedāvājot 4000 mAh bateriju, savukārt 2018. gadā Huawei Mate 20 Pro centās pārspēt savu priekšgājēju, piedāvājot tālruņus ar vēl ietilpīgāku 4200 mAh bateriju.

5G pieejamība visiem un visur

Huawei cenšas veidot pilnībā savienotu un inteliģentu pasauli, kas ļautu cilvēkiem visā pasaulē gūt labumu no piedāvātajām tehnoloģijām. Tā, piemēram, Huawei pašlaik ir vienīgais nozares piegādātājs, kas nodrošina 5G sistēmas. 5G produktu un infrastruktūras izstrāde sākās jau pirms pieciem gadiem un nu Huawei pētniecības un attīstības centros visā pasaulē darbojas vairāk nekā 1000 darbinieku, kuru ikdienas darbs ir veltīts tehnoloģijai. Pateicoties šim ieguldījumam, Huawei ir pasaules līderis 5G tehnoloģiju jomā.

Huawei Cares – jauna pieeja, lai palīdzētu patērētājiem

Huawei rūpējas par savu ierīču lietotājiem, piedāvājot ne tikai tūlītējus un ērtus remontdarbus savos servisa punktos, bet arī bojātu P30 sērijas viedtālruņu ekrānu un stikla korpusu nomaiņu gada laikā pēc to iegādes, kā arī patiesi augstas atlaides iepriekšējo Huawei modeļu lietotājiem. Bojāto ekrānu vai korpusu iespējams nomainīt vienu reizi gadā. Arī vecāku Huawei modeļu īpašnieku vajadzības ir ārkārtīgi svarīgas, tāpēc šiem lietotājiem Huawei piedāvā viedtālruņa ekrāna maiņu ar ievērojamu atlaidi līdz pat 50%.

 

 
Visi komentāri
 
650 17.jūlijs 2019 15:02
5 0 Atbildēt

Vēl nupat līdz nesenam laikam Huaweja kamerām pie 40mpix izšķirtspējas zooms vispār oficiāli nestrādāja.Nekāds, ne pat 2x, ne pro, ne parastajā režīmā.Tas nosaka ,ka foto dažkārt iznāk nevajadzīgi plašs un neizceļ galveno detaļu, dēļ kuras vispār gribēji to attēlu uzņemt.Īpaši ja tā detaļa atrodas kaut kut tālumā.

Kā arī- nav viennozīmīgi atbalstāma Huaweja nosliece uz attēlu mākslīgu izskaistināšanu.Pārlieku pārsātināti košas krāsas ne katrreiz der, bet viņi to ideju acīmredzami bīda.Nakts režīms arī nav viennozīmīgs.Tumsā krūmos viņš "redz" melnas sēnes.Tas jā,super,pārsteidzoši.Bet, citreiz tieši tas krīt uz nerviem- piem, krēslas stundā uz gaišu debesu fona attēls iznāks štrunts pilnīgs.Liksies prasti gaišs, kā dienas laikā uzņemts,patiesuma un noskaņas nekādas.

gunbox 17.jūlijs 2019 22:25
1 0 Atbildēt

Skat, Huawei pierada ar šo baterijas mārketingu, ka muļķu ir daudz vairāk kā mēs varam iedomaties, jo šis taču nostrādā.

Jāņem normāls aprāts ar 6000 baču un lai šie iet bekot ar saviem feikajiem marketingiem.

Kanibaals 18.jūlijs 2019 8:05
0 0 Atbildēt

Kāda jēga no tās baterijas ietilpības, ja tā baterija ir ķīniešu mēsls kas izbeidzas 6mēn laikā sevišķi dēļ ātrās lādēšanas, ka pat uz nakti to nevari izslēgt. Un tās Leica lēcas nešķiet īstas, pat logo ir pakaļdarinājums. Un divas kameras diži neko neuzlaboja, tik vairāk baču noēda un zem 20% vispār varēja neļaut ieslēgt. Naktī arī bilde nekāda, lēcā atstarojumi.

Huawei vairs neņemšu, paldies. Vispār vairs pat nav ko izvēlēties Samsung ar Apple ir galvu saspieduši ar cenām, pārējie atkal ražo telefonus sūdvaboļu krāsā. Neviens dizains šobrīd nav vairs pievilcīgs.

Kanibaals 18.jūlijs 2019 8:19
0 0 Atbildēt

Ja pareizi saprotu šis tikai sākās pēc 15. Jūlija.

Kanibaals 21.jūlijs 2019 15:17
0 0 Atbildēt

>Arī vecāku Huawei modeļu īpašnieku vajadzības ir ārkārtīgi svarīgas, tāpēc šiem lietotājiem Huawei piedāvā viedtālruņa ekrāna maiņu ar ievērojamu atlaidi līdz pat 50%.

No kurienes ir šī info nav nekāda oficiāla apstiprinājuma.

WALA 18.jūlijs 2019 11:47
0 0 Atbildēt

Mja un savu primāro funkciju - zvana funkciju, šie viedtālruņi pilda arvien sūdīgāk …. Jā kameru (bet man nevajag megapikseļus) es ar bieži lietoju, pierakstus paķert līdz vai numurus, vai vēl kādu info, bet bildēt saulrietus man nekad nav prātā nācis ar advancētu ziepjutrauku, kaut arī Huawei top modlis nav arī gluži zemē metams.

650 18.jūlijs 2019 12:52
0 0 Atbildēt

Katram savs viedoklis, bet domāju stipri atkarīgs no modeļa.Man ir tas 20p precīzi 9 mēnešus.Esmu diezgan apmierināts.1reiz kad to 18nov naktī lietoju, man bija līdzi 2tel.Un- tāds ne tas pats sliktākais ifons7 salīdzinoši uz šī te "naksnīgā" fona izrādījās šausmīgs draņķis.Meesls.Pilnīgi šokējoša starpība.Tāpat par bateriju- pat jauns būdams, tas ifons šim huawejam pārliecinoši zaudētu.Tāpat par sakaršanu lādējot un izlādes ātrumu, piem, bez vada wāzi lietojot.Un par baterijas noturību netu un audio/video skatot.Tur ja nu vienīgi ifonsXs ir konkurents- bet tas maksā 2x dārgāk.Pie kam, iOss ir reāli stipri kaitinošs darbam ar specifiskām weblapām un failem, dažos gadijumos vispār nederīgs un bez iespējas saprast cēloni, kāpēc tā. Acīmredzot, paša Trumpa "pirksts".

Ka saulrietu bildēt ar ziepjutrauku- parasti taču ja ieraugi kaut/ko interesantu,vnk to nofočē.Bez kādas īpašas pretenzijas uz "mākslu".Nestaipīsi jau visur to lieku kilogramu kaklā uzkārtu.Megapikseļus kam vajag- drošivien tīkla operatoram.Jo tā 40mpix bilde dažkārt "sver" visus 15MB.Vēl nupat pirms pāris gadiem tas būtu bijis bezjēgas kosmoss, ja tādas bildes kāds pārsūtītu mobilajā tīklā.Turklāt viņa reāli atšķiras no "parastās" bildes tikai ja palielinot un staipot.Bet kā tur var pateikt, ka "tev nevajag"- kad tikko ja daudzmaz laba tā truba, tā tie lielpixeļi tur tagad ir defaultā.Lūk nejaušs nakts režīma attēls,bez tiem 40px.Kasīties varētu, bet vai to ka uzskatīt par "sliktu"? Priekšplānā,pat neskatoties uz to ka sniegs, pēc idejas būtu jābūt tumsai- bet tur viss rēgojas gaišs kā dienā:

Kanibaals 18.jūlijs 2019 20:20
0 0 Atbildēt

Bilde neasa citādi ok. Salīdzinājumam bilde no Iphone7 nav? Tas gan laikam būs čakars no iPhone bildi dabūt laukā.

650 18.jūlijs 2019 21:32
0 0 Atbildēt

Man kkur ir tā ifona bilde, mēģināšu atrast, ielikšu.To ifona kadru tur toreiz 18nov tumsā speciāli centīgi gribēju uzņemt salīdzinājumam, kādas 3x mēģināju, bet viss viens draņķis sanāca.Kamēr huawejs vnk nospied/pagaidi un ok.Tas jelgavas kadrs jā, ir neass, jo tur viņš kadus nezcik secīgus kadrus taisa uz night režīmu un jātur roka nekustīgi.

650 18.jūlijs 2019 22:04
0 0 Atbildēt

Te ir,ifonam krāsas dabiskas, bet bilde vnk briesmīga,turklāt dati 2MB, pret huaweja 1.4-1.7MB.Apstākļi specifiski, tur bija tiešām tumšs,bet ar bezjēgas gaismām tālumā...

Lūk huwejs, re, ifona dabīgi pasniegtās tumšā zālāja lapas nezko nafig sagribējis izcelt un izgaismot,bet aizmugures fons atkal neass.Krāsas izskatās kā tikko pēc fotozhopa.Kaut gan viss origin 1:1 kā bija:

Vēl viens huwejs,priekšplāna fons dabisks tumšs, bet tālumā gaismas pa daļai izplūdušas:

WALA 19.jūlijs 2019 17:10
0 0 Atbildēt

NU labi, labi kaut kas viss tajā huwei noteikti ir, manā gadījumā svarīgāk ir drusku cits - tā izturība "dzneot naglas", un tas šikais gals man neder - pavalkāju - secināju ka manu lietošanu Jamie nepanes, izturīgākie pēc 1.5 gadiem sāk slēgāties ārā - kaut kādi kontakti laikam pa kāju aiziet ar laiku. Patreiz CAT S60 turās visr 1.5 gadiem, bet nu kamera - labāk pat nerādīšu kas tur nāk ārā, vienīgi papriecājos bildēt zem ūdens labā gaismā, tad vēl kaut kā

Kanibaals 21.jūlijs 2019 15:15
0 0 Atbildēt

Garantija ir 2 gadi tā kā nekas neliedz nest samainīt. Huawei slēdzas ārā, jo bačas ir viegli nokaut, bet ja ir iebūvētā tad garantija ir tie paši divi gadi.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 6

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti