Samsung atklāj jaunos 2018. gada televizoru modeļus 7

 

Foto: Publicitātes attēls

Nozare.lv | 8.marts 2018 16:09

Jaunie QLED TV ar Direct Full Array kontrasta tehnoloģiju un Ambient Mode iekļaušanās režīmu nodrošina vēl ērtāku lietošanu, labāku attēla kvalitāti un plašāku savienojamību

Samsung laidis klajā 2018. gada televizoru līniju, izceļot savus QLED TV flagmaņus, kā arī paplašinātās UHD, Premium UHD un īpaši lielo ekrānu televizoru sērijas. Pielāgojoties mūsdienu patērētāju vajadzībām, QLED TV jaunās līnijas televizoru tehnoloģiskās iespējas nodrošina nevainojamu attēla kvalitāti un kontrastu, ērtāku vadības sistēmu un futūristisku dizaina risinājumu, kas ļauj televizoram nemanāmi iekļauties interjerā.

Atbildot augošajam patērētāju pieprasījumam, Samsung turpina attīstīt arī īpaši lielo ekrānu televizoru segmentu – prezentēti vairāki jauni televizori izmērā no 75 collām.

“2018. gada televizori ir inovatīvākie un attīstītākie, kādi mums līdz šim bijuši. Šie televizori radīti mūsdienīgam patērētājam, kuram svarīgs pārdomāts un gaumīgs interjers,” saka Sergejs Kostjučenko, Samsung sadzīves elektronikas biznesa direktors Baltijā. “Ar nepacietību gaidām, kad klienti varēs izmēģināt mūsu jaunos televizorus, jo to funkcijas un dizaina risinājumi ir tiešām pārsteidzoši.”

Būtiskākais par 2018. gada līniju:

Direct Full Array (DFA) kontrasta tehnoloģija
Iespaidīga tehnoloģija, kas balstīta precīzā LED kontrolē, sniedz izcilu kontrastu, neatkarīgi no attēla. Tā pieejama tikai Q9F QLED modelim.

Iekļaušanās interjerā ar Ambient Mode režīmu
Jaunās QLED televizoru sērijas eleganto izskatu papildina Ambient Mode režīms, padarot televizoru funkcionālu arī tad, kad netiek skatīta televīzija. Šajā režīmā uz ekrāna tiek demonstrēta informācija, piemēram, par laikapstākļiem, tādējādi padarot televizoru par mājas informācijas centru.
Šis režīms uztver sienas, pie kuras piestiprināts televizors, krāsu vai dekoratīvo rakstu, un pieskaņo tam ekrāna fonu, lai padarītu televizoru šķietami caurspīdīgu – patērētājam vairs nebūs jāskatās uz ierasti garlaicīgo melno ekrānu. Turklāt Ambient Mode uztver, kad telpā ir cilvēks, un savienojas ar tā mobilo telefonu, lai demonstrētu tā saturu uz ekrāna, bet izslēdzas, kad cilvēks pametis telpu.

Teju neredzams savienojums ar One Invisible Connection
Jaunais “neredzamā savienojuma” kabelis nodrošina, ka starp televizoru, ārējām iekārtām un elektrības avotu ir nepieciešams tikai viens vads, kas pārraida gan informāciju, gan elektrību, palīdzot izvairīties no neērtā un nepievilcīgā vadu mudžekļa. Šis ir pirmais kabelis televizoru nozarē, kas spēj pārraidīt gan lielu daudzumu AV datu gaismas ātrumā, gan elektrību.
Teflona kabelis ir karstumizturīgs un mehāniski izturīgs, kā arī tas aprīkots ar drošības sistēmu, kas automātiski atslēdz strāvu, ja kabelis tiek bojāts, tādējādi sniedzot ilgāku darba mūžu televizoram un sirdsmieru patērētājiem.

Lietotnes ērtākai lietošanas pieredzei
Uzstādīt televizoru bez liekas piepūles palīdzēs Effortless Login lietotne, kas padara pirmreizējo Wi-Fi savienojuma izveidi un citu lietotņu uzstādīšanu īpaši vieglu un ātru. Jaunajā SmartThings lietotnē savienojot Galaxy viedtālruni ar televizoru, uzstādīšana padarīta vēl vienkāršāka, un kļūst pieejamas tādas funkcijas, kā televīzijas programma, tālvadības pults un video rādīšana uz vairākiem ekrāniem vienlaicīgi.
Savukārt intuitīvā vienotās vadības sistēma Universal Guide sniedz dažādas satura pārskatīšanas iespējas.

Informācija par Samsung 2018. gada televizoru līniju

Samsung 2018. gada televizoru sērijā iekļauti vairāk nekā 11 dažādu izmēru modeļi QLED TV, Premium UHD, UHD un Ultra-Large Screen jeb īpaši lielo ekrānu kategorijā. 2018. gada sērijā pieejami gan plakani, gan izliekti ekrāni.

• QLED TV: 2018. gada QLED TV klāstā ietilpt šādi modeļi: Q9F (55”, 65”, 75”), Q8F (55”, 65”), Q8C (55”, 65”), Q7F (55”, 65”, 75”) un Q6F (49”, 55”, 65”, 75”, 82”). QLED TV ir uzlabota krāsa un kontrasts, savietojamība ar HDR10+, režīms Ambient Mode, One Remote Control un One Invisible Connection. One Invisible Connection savietojams tikai ar Q7 sērijas un augstākiem modeļiem.
• Premium UHD: 2018. gada Premium UHD TV līnijā ietilpst modeļi NU8500 un NU8000. Premium UHD TV televizoriem ir tādas funkcijas kā dinamiskā kristālu kontrole, savietojamība ar HDR10+, kabeļu apvienošanas tehnoloģija un One Remote Control.
• UHD: 2018. Gada UHD TV līnijā ietilpst modeļi NU7100 (75/65/55/49/43/40") un NU7300 (65/55/49"). Šiem UHD televizoriem ir elegants dizains un tādas funkcijas kā spēja demonstrēt 4K UHD un HDR attēlu, kabeļu apvienošanas tehnoloģija un Smart TV funkcijas.
• Ultra-Large Screen TV: 2018. gada īpaši lielo ekrānu modeļi ir Q6FN, NU8000, Q7F un Q9F. To ekrānu izmēri ir 75 collas un vairāk. Šie modeļi radīti, lai apmierinātu patērētāju pieprasījumu pēc lielu ekrānu televizoriem iespaidīgākai skatīšanās pieredzei mājās.

 
Visi komentāri
 
Conqueror 9.marts 2018 6:38
2 0 Atbildēt

Kautrība daiļo samsung tirgoņus. Kur cenas?

Kanibaals 9.marts 2018 10:08
1 0 Atbildēt

Labāk nezināt

Jānis 9.marts 2018 11:07
2 1 Atbildēt

Samsungs ir kaka - nepērciet. Es nopirku un neesmu priecīgs.

Vienīgais, kas tam TV ir labs, ir matrica un uz to es arī iekritu.

Softs ir gļukains sūds, bluetooth gļukains sūds.

Tad labāk LG. Tas man bija 10 gadus un nekādu problēmu.

Jānis 9.marts 2018 11:08
1 0 Atbildēt

Ak jā. Un kad pieteicu šīs problēmas garantijā, pateica, ka neko nezinot, ej ieskrieties (es protams pārfrācēju, bet domā bija tieši tāda).

Es 12.marts 2018 11:34
0 2 Atbildēt

Ja pērk lēto galu, tad tas ir ar visām precēm.

Man ir 2016 gada Samsung modelis, virs vidēja un ir ļoti labs, skatoties parasto un HD kanālu, kā 2 dažādi televizori. Ja būtu visi HD, bilde būtu daudz patīkamāka/

Jānis 13.marts 2018 10:51
0 0 Atbildēt

Uh. Nezināju, ka 4K tv ir lētais gals un maksā 1500 EUR naudiņas. Un kas tad lūdzu būtu dārgais gals??

Kasis 23.aprīlis 2019 19:47
0 0 Atbildēt

Nopirku 65q6fn, esmu apmierinats. Krasas, spilgtums un kontrasts super. Ieprieks bija Lg 60uh7700 atpalika krasas un spilgtuma. Vienigais liekas, ka Lg Webos raitak strada neka Tizen.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti