Sony izziņo 2022. gada jauno BRAVIA XR televizoru klāstu ar XR Backlight Master Drive jaunajos Mini LED un XR Triluminos Max jaunajos OLED televizoros 3

 

Foto: Publicitātes attēls

LEAD | 6.janvāris 2022 11:06

Kompānija Sony izziņo 2022. gada jaunos BRAVIA XR sērijas televizoru modeļus – MASTER sērijas Z9K 8K, X95K 4K Mini LED un A95K, kā arī A90K, A80K 4K OLED un X90K 4K LED. Šajos modeļos tiek piedāvātas jaunas funkcijas, inovatīvs dizains un unikālas tehnoloģijas, lai ikviens varētu iegūt neatkārtojamu skatīšanās pieredzi.

Visos jaunajos BRAVIA XR televizoros par attēlu un skaņu atbild kognitīvais Processor XR™. Tas kombinācijā ar jaunākajam TV paneļu tehnoloģijām sniedz skatītājiem autentisku attēlu ar plašu krāsu diapazonu un visaptverošu skaņu. Jaunās sērijas modeļos ir ieviestas arī vairākas Sony skaņas un attēla optimizēšanas tehnoloģijas.

Funkciju apraksts:

·         Cognitive Processor XR™ – attēla un skaņas nākamais līmenis. Mūsu revolucionārais procesors Sony BRAVIA XR™ televizoros atveido saturu tā, kā to cilvēki redz un dzird, lai iegūtu neticami reālistisku pieredzi.

·          Jaunais OLED (QD-OLED) panelis nodrošina par 200% lielāku spilgtumu, salīdzinot ar parastajiem televizoriem.

·         XR OLED Contrast Pro pielāgo spilgtumu, lai panāktu dziļāku melno krāsu ēnā, savukārt jaunais XR Triluminos Max nodrošina plašāku krāsu paleti – katra detaļa tiek reproducētu dabiskā tonī.

·         XR Backlight Master Drive tiek darbināts ar  kognitīvo Processor XR™. Šajā tehnoloģijā tiek izmantots Sony izstrādātais paneļa lokālais aptumšošanas algoritms, lai ar absolūtu precizitāti kontrolētu tūkstošiem īpaši blīvi izvietotās mini LED gaismas diodes, tādejādi nodrošinot nepaspējamu spilgtumu, iespaidīgu dinamisko diapazonu, dziļus melnos toņus un dabiskus vidējos toņus.

·         XR Triluminos™ Pro un XR Contrast Booster 20 apvieno miljardus krāsu toņus ar izcilu kontrastu.

·         Acoustic Surface Audio +™ un Acoustic Multi-Audio™ – patiesi ieskaujošai audiovizuālai pieredzei. Audio signāls precīzi sakrīt ar attēlā notiekošo.

·         Netflix Adaptive Calibrated Mode – jauns režīms kas automātiski pielāgotos attēlu apkārtējai videi, tādējādi saudzējot skatītāju redzi un nezaudējot mākslinieciskos efektus.

·         2022. gada BRAVIA XR televizori ir ideāli piemēroti PlayStation® 5, iekļaujot divas funkcijas – Auto HDR Tone Mapping un Auto Genre Picture Mode.

·         BRAVIA CAM – spēj atpazīt telpu kurā atrodas skatītāji, tādejādi attēls un skaņa tiek maksimāli optimizēti. Tā ietver arī žestu kontroli, video tērzēšanu un daudzas citas funkcijas.

·         Ambient Optimization Pro – apvienojumā ar BRAVIA CAM baudiet TV kā vēl nekad. BRAVIA CAM atpazīst, kad skatītāji vairs neatrodas pie televizora, un aptumšo displeju, lai taupītu enerģiju.

·         Google TV – apvieno vairāk nekā 700 000 filmu, šovu, TV tiešraides un daudz ko citu no lietotnēm un abonementiem.

·         Premium Remote – jaunā augstākās kvalitātes alumīnija tālvadības pults ir viegli lietojama un tīrāma, ar vienkāršotām pogām un fona apgaismojumu, lai lietotāji varētu visu skaidri redzēt pat tumsā. Nekad vairs nepazaudējiet tālvadības pulti aiz dīvāna spilveniem; Izmantojot Finder funkciju, lietotāji var likt televizoram atrast tālvadības pulti.

·         BRAVIA XR televizoros tiek izmantota otrreiz pārstrādāta plastmasa, lai nodrošinātu ilgtspējību.

2022. gada BRAVIA XR sērijas televizoru modeļu cenas un pieejamība Eiropā tiks izziņota vēlāk.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Ģimene 6.janvāris 2022 12:41
2 0 Atbildēt

Nolēmām, ka nepirksim pliko versiju, bet pagaidīsim XR Triluminos Max Pro Enhanced.

Sen 6.janvāris 2022 13:21
1 0 Atbildēt

Sen atpakaļ bija Sony HD televizors, tad iepirkās LG un vēl viens LG (2021). Par pēdējo varu teikt, ka pults ir pilnīga katastrofa - sīkas podziņas, neērts izvietojums, tumsā pilnīgi bez variantiem, parocīgāko vietu ieņem tiešā izeja uz tādiem atkritumiem kā Netflix, Rakuten TV u.tml.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti